Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@15:26:25 GMT

قیمت شیرینی و خشکبارِ عید افزایش نمی یابد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۶۱۱۹

پول‌نیوز - رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران گفت:امسال با تمهیدات صورت گرفته، افزایش قیمت شیرینی شب عید نخواهیم داشت.
 احمدی رییس اتحادیه خشکبار در برنامه گفتگوی 18:30 شبکه خبر در خصوص تنظیم بازار شب عید اظهار داشت: از ده روز پیش، اعضای اتحادیه شروع به آماده سازی اقلام مورد نیاز شب عید کرده اند و امسال کیفیت خوبی در این بخش داریم و کمبود آجیل و خشکبار نداریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:اجناس ما تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهد داشت ولی برخی از اجناس مانند بادام هندی، واردات آن ممنوع است و درحال پیگیری هستیم تا در صورت سفارش در  اسرع وقت در اسفند ماه به اندازه کافی توزیع بادام هندی  نیز  در سطح کشور داشته باشیم .
احمدی تاکید کرد:پیش بینی می کنیم با توجه به میزان  تولید و نظارت ها افزایش قیمت نخواهیم داشت.
وی درباره نظارت بر بازار گفت: از سوی اتحادیه ده تیم بازرسی دو نفره  به سطح شهر در کنار تعزیرات و اتاق اصناف بر قیمت ها نظارت خواهد داشت و مانند شب یلدا با متخلفین برخورد خواهیم کرد ضمن اینکه با آجیل فروشان موقتی با تمام توان برخورد خواهیم کرد .
وی درباره کیفیت آجیل شب عید گفت: به هیچ عنوان کیفیت آجیل در مراکز آجلیل فروشی خلق الساعه را تایید نمی کنیم چراکه بیشتر پرونده ها در تعزیرات مربوط به آجیل فروش هایی است که شغل آنها چیزی دیگر است و شب عید رو به این شغل می آورند.
رئدس اتحادیه آجیل  و خشکبار تصریح کرد: به مردم تاکید می کنیم از مراکز معتبر خرید کنند.
احمدی درباره قیمت اجیل در شب سال نو گفت :تعیین قیمت رسمی در این بخش نداریم و قیمت را  در   این بخش عرضه و تقاضا و قیمت ارز و مسائلی چون بارندگی و...  مشخص می کند و با توجه به رکود در بازار قیمت ها کمی افت کرد و افزایش نداشته ایم.
بر اساس این گزارش در ادامه بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در این خصوص گفت:  امسال با تمهیدات لازم افزایش قیمت نخواهیم داشت و با نظارت  مناسب ،کیفیت و  قیمت مناسب خواهیم داشت.
وی ادامه داد:برای شب عید شیرینی خشک به دلیل ماندگاری بالا مورد تقاضای بیشتر خواهد بود با همین  قیمتی که در حال عرضه است در آخر سال فروخته خواهد شد و افزایش قیمت نداریم.
وی درباره بازرسی بر قنادان گفت: اتحادیه با 30 واحد بازرسی در کنار بازرسان تعزیرات و اتاق اصناف بر فعالیت قنادان نظارت خواهد داشت و قطعا تیم ها را تقویت خواهیم کرد و اگر هموطنان با تخلفی مواجه شدند با اتحادیه تماس گرفته با با متخلفین برخورد شود.
بر اساس این گزارش یدالهی نائی رئیس اتحادیه تعاونی باغداران نیز در خصوص تنظیم بازار میوه و تره بار در شی عید گفت: با توجه برنامه ریزی های صورت گرفته  در شهریور نسبت به ذخیره سازی سیب اقدام کرده ایم و با توجه به تولید مناسب مشکلی در مورد سیب و مرکبات نداریم و از بهمن ماه تا نیمه اسفند مرکبات به استان های مقصد ارسال خواهد شد.
وی درباره کیفیت میوه تولید شده تصریح کرد: با توجه به طرح های نظارتی که اجرا کرده ایم، میوه هایی مثل پرتقال و سیب کیفیت بالایی دارند و با توجه به ذخیره سازی قیمت میوه در شب عید افزایش نخواهد داشت.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • جاه‌طلبی هالیوودی‌ها؛ ظرفیت ورزشگاه رکسهم به 50 هزار نفر افزایش می‌یابد
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی