Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران با محوریت «محتوای الکترونیکی» اسفند ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، پونه مهرتاش دبیر اجرایی دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران در خصوص جزئیات دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران، گفت: این کنفرانس در روزهای سیزدهم و چهاردهم اسفند در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و برخی رویدادهای جانبی کنفرانس مانند استارت‌آپ ویکند محتوای الکترونیکی این کنفرانس نیز 9 اسفند ماه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران آغاز می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مهم‌ترین محورهای دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت محتوای الکترونیکی در حوزه یادگیری و لزوم تقویت آن "محتوای الکترونیکی" به عنوان یکی از مهم ترین محورهای کنفرانس تعیین شده است که البته علم، هنر یادگیری و یاددهی(پداگوژی) در محتوای الکترونیکی، منابع باز آموزشی، کسب و کار در محتوای الکترونیکی، نقش فناوری‌های نوین در توسعه سامانه‌ها و محیط‌های یادگیری الکترونیکی و یادگیری فراگیر از دیگر محورهای کنفراس تعیین شده است.

مهرتاش با بیان اینکه کنفرانس امسال نسبت به سال‌های گذشته از بخش‌های متنوع و جدیدتری تشکیل شده است، عنوان کرد: عناوین این بخش‌ها غیر از ارائه مقالات علمی به سیاق تمام کنفرانس های علمی در خصوص تازه‌های این حوزه، شامل سخنرانی کلیدی، تازه‌های یادگیری الکترونیکی در جهان، نشست دانشجویی برای ارائه چالش‌ها و یافته‌ها این حوزه تا قبل از دفاع تز(تحصیلات تکمیلی)، جشنواره تولید محتوا و ... تعیین شده است.

دبیر اجرایی برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران در خصوص گروه‌های هدف این گردهمایی علمی، یادآور شد: اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه یادگیری الکترونیکی، اعضای هیات علمی حوزه‌های مرتبط و یا علاقمندان به این شیوه تدریس، دانشجویان دارای کسب و کار، افراد دارای ایده‌های کارآفرینی، موسسات آموزش الکترونیکی و همه علاقمندان به یادگیری الکترونیکی جزو مخاطبان اصلی این کنفرانس هستند.

وی با بیان اینکه فرصت ارائه مقاله و ارائه پیشنهاد کارگاه به پایان رسیده است، خاطرنشان کرد: داوری مقالات و بررسی پیشنهادها در حال انجام است. فرصت ارائه محتوا برای جشنواره‌ها و همچنین فرصت ارائه خلاصه پژوهشی برای نشست دانشجویی هنوز وجود دارد. ثبت نام در کنفرانس، کارگاه‌ها، نمایشگاه، استارتاپ ویکند شروع شده است و تا تاریخ 20 بهمن از تعرفه زود هنگام برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی مرکز همایش‌های الکترونیکی دانشگاه تهران، مدیر شبکه اجتماعی شعاع مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: علاقمندان برای شرکت در دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس به نشانی https://icelet2018.ut.ac.ir/ مراجعه کنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر شجاعان صبح پنجشنبه در دومین جلسه ستاد امنیت انتخابات استان تهران که با حضور محسن نایبی، رئیس ستاد امنیت انتخابات استان تهران، جلایی، مدیرکل فناوری شورای نگهبان، علوی، قائم مقام شورای نگهبان هیأت نظارت استان تهران و سیدکمال سادات مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران و دیگر اعضا برگزار شد، ضمن ابراز رضایت از برگزاری دور اول انتخابات اظهار کرد: با توجه به تغییرات اعمال شده در قانون انتخابات، مجبور بودیم با توجه به فرصت کمی که در اختیار داشتیم خود را با شرایط تطبیق دهیم که به یاری موفق بودیم.

وی با اشاره به این مطلب که در مرحله اول انتخابات هم پیش ثبت نام و هم ثبت نام به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار شد گفت: با توجه به حذف مهر شناسنامه، مسئولیت احراز هویت رأی دهندگان بر عهده سامانه قرار گرفت، چرا که باید تمهیداتی اندیشیده می‌شد که مانع از اخذ رأی تکراری توسط اشخاص شود.

شجاعان با بیان اینکه هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد، عنوان کرد: اطلاعات شناسنامه‌ای افراد به همراه عکس برای کاربر رایانه در شعب نمایش داده می‌شد و مردم با هر مدرکی امکان رأی دادن داشتند.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در دور نخست در چهارحوزه انتخابیه انتخابات به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار شده است بیان کرد: با در نظر گرفتن شرایط انتخابات در تهران و زمان بر بودن فرآیند شمارش، با توجه به اینکه بعد از اتمام زمان رأی گیری دستگاه بلافاصله نتیجه را اعلام می‌کند و دیگری نیازی به تطبیق نیست، حجم کار تا حد بسیار زیادی در شعب کاسته خواهد شد که اتفاق خوبی است.

وی با اشاره به توزیع امکانات و تجهیزات کافی در شعب، بر آموزش دقیق و کاربردی اعضای شعب وکاربران تاکید کرد و افزود: از نظر ما برگزاری انتخابات در دور دوم هیچ تفاوتی با دور اول ندارد و ما با تمام توان در تمامی حوزه‌ها در امر برگزاری انتخابات تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 6094595

دیگر خبرها

  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • وضعیت هوای تهران در دوازدهمین روز اردیبهشت
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم