Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ ­ائتلاف تشکيلات عرب در پارلمان رژيم صهيونيستي روز شنبه اعلام کرد سخنراني مايک پنس، معاون رئيس جمهور آمريکا را که براي روز دوشنبه در پارلمان رژيم صهيونيستي پيش بيني شده است، تحريم و وي را به عنوان «فردي خطرناک و معتقد به موعود» ارزيابي مي کنند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از قدس، معاون رئيس جمهور آمريکا در نخستين سفر خود به منطقه خاورميانه روز شنبه وارد قاهره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي قرار است شامگاه شنبه به اردن و سپس روز يکشنبه در آخرين مرحله سفر خود به اسرائيل عزيمت کند.
اين سفر که در ابتدا براي پايان ماه دسامبر پيش بيني شده بود، بعد از تصميم يک جانبه دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا براي به رسميت شناختن شهر قدس به عنوان پايتخت اسرائيل، به تعويق افتاده بود. اين تصميم ترامپ با دهه ها ديپلماسي آمريکا و اجماع بين المللي درباره قدس قطع رابطه کرد.
اين تصميم که ششم دسامبر اعلام شد، خشم فلسطيني ها و خشونت هاي مرگباري را دامن زد.
فلسطيني ها تماس هاي خود را با دولت ترامپ قطع کرده اند و هيچ رهبر فلسطيني قرار نيست با مايک پنس ديدار کند.
ايمن عوده، نماينده پارلمان و رهبر شاخه «فهرست متحد»، مرکب از نمايندگان عرب هاي اسرائيلي و سومين تشکيلات سياسي در پارلمان اسرائيل، در صفحه اختصاصي خود در شبکه اجتماعي توييتر نوشت «(مايک پنس) با ديدگاه اعتقاد به موعود که نابودي کل منطقه را در برمي گيرد، مرد خطرناکي است».
وي با اشاره به رئيس جمهور آمريکا افزود «او به منزله فرستاده مردي باز هم خطرناک تر، يک آتش افروز سياسي، يک نژاد پرست و يک زن ستيز به اينجا مي آيد، بايد از او جلوگيري کنيم تا کنترل منطقه ما را به دست نگيرد».
وي همچنين اعلام کرد «همه اعضاي فهرست متحد سخنراني او را تحريم خواهند کرد».
فهرست متحد احزاب اصلي عرب را در پارلمان اسرائيل شامل مي شود که در انتخابات 2015 سيزده کرسي به دست آورد و به اين ترتيب سومين تشکيلات پارلمان اسرائيل شد.
عرب هاي اسرائيلي از اعقاب فلسطيني هايي هستند که بعد از تشکيل اسرائيل در سال 1948 در سرزمين هاي خود ماندند. آنها 17/5 درصد جمعيت اسرائيل را تشکيل مي دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل قوانین آمریکا را در غزه نقض می‌کند

قانونگذاران حزب دموکرات آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهور این کشور گفتند که آن‌ها معتقدند شواهد کافی وجود دارد که ثابت کند اسرائیل با محدود کردن جریان کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، قوانین امریکا را نقض کرده است.

به گزارش شفقنا به نقل از العربی الجدید، در این نامه که توسط ۸۶ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان امضا شده، آمده است: محدودیت‌های اسرائیل در ورود کمک‌ها «تردید‌هایی را ایجاد می‌کند» و تاکید تل‌آویو در تن دادن به قوانین آمریکایی را تکذیب می‌کند؛ قوانینی که ذینفعان تسلیحات ارسالی آمریکا را ملزم به احترام به قوانین بشردوستانه جهانی و اجازه به ورود کمک‌های آمریکا می‌کند.

در شرایطی که هشدار‌هایی درباره نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها از سوی برخی مقامات ارشد وزارت امور خارجه آمریکا مطرح می‌شود، دولت بایدن همچنان از این رژیم حمایت تسلیحاتی و مالی می‌کند و تل‌آویو هم برای حمله زمینی به جنوبی‌ترین نقطه غزه – رفح – که میزبان بزرگ‌ترین گروه از آوارگان فلسطینی است، آماده می‌شود.

عملکرد نظامی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر از بابت به شهادت رساندن بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه که بیشتر آن‌ها زن و کودک بودند، تحت نظارت فزاینده‌ای قرار گرفته است همچنین بمباران و تهاجم ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، سیستم مراقبت‌های بهداشتی این منطقه تحت محاصره را به گونه‌ای نابود کرده است که گروه‌های امدادی و نهاد‌های بین‌المللی به طور فزاینده‌ای آن را «سیستماتیک» می‌نامند.

نظرات مشترک از سوی چهار اداره شامل «دموکراسی حقوق بشر و کار»، «جمعیت، پناهندگان و مهاجرت»، «عدالت کیفری جهانی» و «امور سازمان‌های بین‌المللی»، «نگرانی جدی در مورد عدم رعایت» قوانین بین‌المللی بشردوستانه در جریان حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه ایجاد کرده است.

در ارزیابی این چهار نهاد آمده است که تضمین‌های رژیم صهیونیستی «نه معتبر و نه قابل اعتماد» است. این ارزیابی به هشت نمونه از اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی اشاره کرده که به گفته مقامات، «سوالات جدی» را در مورد نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه ایجاد می‌کند.

این موارد شامل حمله مکرر به اماکن حفاظت‌شده و زیرساخت‌های غیرنظامی است؛ «سطوح بالای آسیب غیرنظامی به نفع امور نظامی، آن هم به شکلی ناشایست و غیراخلاقی، اقدام اندک برای بررسی تخلفات یا محاکمه کسانی که مسئول صدمات قابل توجه به غیرنظامیان و کشتن نیرو‌های امدادی و خبرنگاران به میزان بی‌سابقه‌ای هستند.»

ارزیابی این چهار دفتر همچنین به ۱۱ مورد از اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی اشاره کرده که مقامات گفتند «خودسرانه کمک‌های بشردوستانه را محدود می‌کند»، از جمله رد کردن کل کامیون‌های حامل کمک به دلیل یافتن یک مورد کالا با «کاربرد دوگانه»، محدودیت‌های «ساختگی» در بازرسی‌ها و همچنین حملات مکرر به اماکن و سایت‌های بشردوستانه که نباید مورد حمله قرار بگیرند.

بایدن می‌تواند در هر زمانی انتقال تسلیحات آمریکا را به حالت تعلیق درآورد یا شرایطی را برای آن قائل شود. با این وجود، او تاکنون در برابر درخواست‌های گروه‌های حقوقی، دموکرات‌های چپ‌گرا و گروه‌های آمریکایی عرب برای انجام این کار مقاومت کرده است.

دیگر خبرها

  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • اسرائیل قوانین آمریکا را در غزه نقض می‌کند
  • دفاع رئیس جمهور کلمبیا از قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • اردوغان: تجارت با اسرائیل را ندیده گرفتیم و این در را بستیم
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است