Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@03:26:54 GMT

نحوه درمان افسردگی بعد از زایمان

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۸۱۶۱

بیش از ۸۰ درصد بانوان پس از بارداری به افسردگی دچار می‌شوند، اما با داشتن رژیم غذایی مناسب می‌توانند غول افسردگی را شکست دهند. ناطقان: شاید در میان اطرافیان خود شنیده باشید که مادری پس از تولد فرزندش دچار افسردگی شده است و شرایط روحی و روانی نامناسبی را تجربه کند؛ این افسردگی می‌تواند  به دلیل تغیرات هورمونی باشد که در بدن مادر رخ می‌دهد؛ بر اساس تحقیقات ٨٠ درصد از مادران پس از بارداری به این افسردگی دچار می‌شوند؛ در اینجا به معرفی راهکارهایی می‌پردازیم که سبب رفع این بیماری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

ارتباط بگیرید افسردگی خود را کنترل کنید

 

 فردی که به افسردگی دچار می‌شود، بیش از هر چیزی به توجه و محبت اطرافیان خود احتیاج دارد؛ لذا بهترین درمانگر مادر افسرده همسر و اطرافیان او  هستند، اما نکته مهم و اساسی این است که  مادر هم باید با اطرافیان خود ارتباط برقرار کند و همچنین با افزایش تحرک و شادی و شرکت در انواع کلاس های هنری می‌توانید غول افسردگی را از خود دور کنید.

 

تغذیه مناسب برای درمان افسردگی

 

تغذیه مناسب در رفع افسردگی نقش مهمی دارد و در همین راستا متخصصان تغذیه توصیه می کنند، برای درمان افسردگی پس از زایمان مادران رژیم غذایی خود را تغیر دهند؛ امگا٣ از جمله مواد غذایی است که سبب آرامش روح و روان و حفظ سلامت مغز می شود؛ همچنین ویتامین D  هم خواص بسیار زیادی دارد و به عنوان ماده ای مفید سبب آرامش خاطر مادران می‌شود.

 

مصرف ویتامین B را فراموش نکنید

 

اگر به دنبال این هستید که روزهای بهتری را پس از زایمان تجربه کنید، کافی است ویتامین های گروه B را مصرف کنید این ویتامین را می توانید در گوشت قرمز و یا ماهی پیدا کنید، همچنین مادران باید از غلات سبوسدار استفاده کنند زیرا سرشار از ویتامین B است.

 درمان افسردگی بعد از زایمان چگونه است؟

افزایش شیر خود را با مصرف مایعات تضمین کنید

 

عوامل مختلفی می توانند دست به دست هم دهند تا یک مادر دچار افسردگی شود، اگر مادر نتواند شیر کافی را به فرزند خود برساند، دچار نگرانی و افسردگی می شود و مادر با مصرف به اندازه مایعات می‌تواند  شیر خود را بیشتر کند و استرس خود را کاهش دهد.

 

کلسیم و آهن  بدن خود را تامین کنید تا افسردگی نگیرید

 

سبزیجات و آنتی اکسیدان ها را فراموش نکنید، سبزیجاتی مانند اسفناج ،کلم بروکلی و به طور کل انواع سبزیجات برگ دار کلسیم و آهن بدن شمارا تامین می کند همچنین آنتی اکسیدان هایی مانند تمشک، انار و پرتقال هم می توانند سبب ازبین رفتن افسردگی شوند.

 

طب سوزنی سبب آرامش خاطر مادر می‌شود

 

طب سوزنی، درمانی شناخته شده جهت درمان انواع بیماری های مختلف است و از تاثیر مثبت آن در درمان افسردگی نمی‌توان گذشت  زیرا طب سوزنی سبب می‌شود  تا مادر خواب و آرامش عمیق تری را تجربه کند.

  منبع: میزان برچسب ها: افسردگی ، درمان ، زایمان

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 6093712 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم