Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@03:17:34 GMT

تمريناتي براي تقويت عضلات چشم

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۸۳۸۵

تمريناتي براي تقويت عضلات چشم

خبرگزاري آريا -

همانگونه که بدن انسان به ورزش احتياج دارد، چشم ها نيز نيازمند آن هستند تا فرد با تقويت عضلات، ميدان ديد بيشتري کسب کرده و کمتر در معرض ضعف بينايي قرار گيرد.
اگرچه کار با کامپيوتر موجب خستگي چشم ها مي شود ولي با افزايش سن، بينايي تحت تأثير قرار گرفته و قدرت انطباق کاهش پيدا مي کند بنابراين افزايش قدرت عضلات تشکيل دهنده چشم براي تقويت بينايي اهميت زيادي پيدا مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انجام روزانه يکسري تمرينات ورزشي خستگي چشم را کاهش داده و پيرچشمي را به تعويق مي اندازد. روي يک صندلي راحت بنشينيد. کف دست ها را به يکديگر بماليد تا زماني که گرماي آن را احساس کنيد. چشم ها را ببنديد و آنها را با کف دست بپوشانيد. از فشردن چشم ها خودداري کنيد و اجازه ندهيد کمترين نوري از لابه لاي انگشتانتان عبور کند. اکنون روي فضاي تاريک پيش روي تمرکز کنيد و به مرور خاطرات خوشايند گذشته بپردازيد. پس از سه دقيقه به طور آهسته چشم ها را باز کرده و هر چند ساعت يک مرتبه اين تمرين را تکرار کنيد.
در تمرين بعدي ابتدا چشم ها را به مدت سه تا پنج ثانيه محکم ببنديد و سپس بگشاييد. اين ورزش را روزانه هفت الي هشت مرتبه انجام دهيد.
يک حوله را در آب گرم قرار دهيد و حوله اي ديگر را با آب سرد خيس کنيد. يک حوله را به آرامي روي صورت بخصوص ناحيه ابرو، پلک و گونه قرار دهيد و پس از مدتي آن را برداشته حوله ديگر را روي صورت قرار دهيد اما دقت داشته باشيد که حوله آخر مورد استفاده، سرد باشد.
هر چند وقت يکبار حوله اي را در آب گرم خيس کرده و با آن گردن، پيشاني و گونه ها را ماساژ دهيد.
هنگام انجام کار چشم ها را ببنديد و پلک ها را با حرکات چرخشي انگشت بدون فشار بر چشم ها به مدت يک تا دو دقيقه ماساژ دهيد. روزانه چند مرتبه چشم ها را جهت عقربه هاي ساعت و خلاف آن بچرخانيد.
هر چند ساعت دست از کار کشيده و به شيئي به فاصله 50 متر دورتر براي 10 تا 15 ثانيه خيره شويد. سپس به آرامي نگاه خود را تغيير داده و به تماشاي اشياي نزديک خود بپردازيد. اين تمرين را پنج مرتبه تکرار کنيد. به فاصله 15 سانتي متري از پنجره بنشينيد.
يک علامت روي شيشه قرار دهيد سپس چند دقيقه آن را تماشا کرده و چند دقيقه روي اشياي دورتر در آن طرف پنجره تمرکز کنيد.
يک مداد را روبه روي خود قرار دهيد و به آهستگي آن را به نوک بيني خود نزديک کنيد. مداد را با چشم ها دنبال کرده و روي آن تمرکز کنيد.
روبه روي ديوار بايستيد و بدون آنکه سرتان را تکان دهيد سعي کنيد با حرکات چشم نوشته اي را روي ديوار بنويسيد.
تصور کنيد روبه روي يک ساعت بزرگ ايستاده ايد. اکنون به مرکز صفحه ساعت نگاه کنيد سپس يکي يکي علامت هاي روي صفحه را تماشا کنيد. اين تمرين را بدون حرکت سر و حداقل 12 مرتبه انجام دهيد. در حال انجام اين کار هر نيم ساعت دست از کار کشيده و به دورترين شيء قابل رؤيت اطرافتان که تباين و اختلاف وضوح کمتري با محيط اطرافش دارد بنگريد. چشم هاي خود را به بالا و پائين حرکت دهيد. اين تمرين را هشت مرتبه تکرار کنيد و سپس حرکات را به چپ و راست تغيير دهيد.
منبع:aftab.ir


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن

اگر می‌خواهید با افزایش سن، اعتماد به نفس خود را تقویت کنید، باید برخی رفتارها را کنار بگذارید. در این مقاله، ۸ رفتاری که باید از آنها دوری کنید تا با اعتماد به نفس و مهربانی پذیرای سن خود باشید، معرفی می‌کنیم.

به گزارش فرطب، با ما همراه باشید تا با شناخت و خداحافظی از این رفتارها، گام‌های محکم‌تری به سمت پختگی و اطمینان بردارید.

۱) خداحافظی با نیاز دائمی به تایید

در زندگی، خواستن تایید دیگران کاملاً طبیعی است، اما با افزایش سن، تکیه مداوم بر این تایید می‌تواند به عزت نفس ما آسیب برساند. وقتی برای احساس خوب بودن به نظر دیگران وابسته باشیم، خودمان را از درون ضعیف می‌کنیم. یاد بگیرید به غریزه‌ها و تصمیم‌های خود اعتماد کنید و تنها تاییدی که واقعاً مهم است را از خودتان بجویید، تا با اعتماد به نفس بیشتری پیر شوید.

۲) فراموش کردن اشتباهات گذشته

همه ما در زندگی خود اشتباه می‌کنیم و این اشتباهات بخشی از فرایند یادگیری هستند. با بالا رفتن سن، مهم است که اشتباهات گذشته را رها کرده و اجازه دهیم تجربیات جدید ما را تعریف کنند. این نگرش نه تنها به ما کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری پیش رویم، بلکه موجب می‌شود که از هر فرصتی برای رشد و پیشرفت استفاده کنیم.

۳) اهمیت دادن به سلامت جسمانی

حفظ سلامت جسمانی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. ورزش منظم نه تنها به حفظ سلامت جسم کمک می‌کند بلکه روحیه و اعتماد به نفس را نیز تقویت می‌بخشد. فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، یوگا یا حتی رقص، می‌توانند تأثیرات شگرفی بر سلامتی عمومی داشته باشند. به بدن خود اهمیت دهید و با فعال ماندن، جوانی و شادابی خود را حفظ کنید.

۴) رویارویی با تجربیات جدید

اجتناب از تجربیات جدید می‌تواند مانعی در مسیر رشد و توسعه شخصی باشد. خواه یادگیری مهارت‌های جدید، سفر به مکان‌های ناشناخته، یا تلاش برای کشف هویت جدید باشد، همه و همه می‌توانند به شما کمک کنند تا از زندگی لذت ببرید و در هر سنی اعتماد به نفس داشته باشید. به جای اینکه از تغییر بترسید، آن را به عنوان فرصتی برای یادگیری و تجربه‌کردن بپذیرید.

۵) توقف مقایسه با دیگران

مقایسه خود با دیگران یکی از رفتارهایی است که باید با آن خداحافظی کنید، زیرا این عمل می‌تواند اعتماد به نفس شما را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. هر فردی مسیر منحصر به فرد خود را دارد و مهم این است که به جای مقایسه، روی پیشرفت‌ها و موفقیت‌های شخصی خود تمرکز کنید. این نگرش به شما کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در مسیر زندگی قدم بردارید.

۶) ارزش قائل شدن برای علایق شخصی

زندگی پر از مسئولیت‌ها ممکن است ما را از تعقیب علایقمان باز دارد، اما برای حفظ اعتماد به نفس با افزایش سن، حیاتی است که به آن‌ها اهمیت دهیم. وقتی به چیزهایی که دوست داریم اهمیت می‌دهیم، نه تنها خوشحال‌تر می‌شویم، بلکه احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس نیز تقویت می‌شود. پس فرصت‌هایی را برای نقاشی کشیدن، نوشتن، یا هر علاقه دیگری که دارید، فراهم کنید تا زندگی‌تان را با شور و اشتیاق پر کنید.

۷) پذیرش تغییر

تغییر یکی از ترس‌های بزرگ بسیاری از افراد است، اما یادگیری برای پذیرش آن می‌تواند به طرز چشمگیری به افزایش اعتماد به نفس کمک کند. تغییرات، چه کوچک و چه بزرگ، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری به همراه دارند. برای پذیرش تغییر، بر روی توانایی‌های خود تمرکز کنید و به خود یادآوری کنید که هر تغییری می‌تواند شروعی برای شروعی نو و بهتر باشد.

۸) باور به ارزش خود

یکی از چالش‌هایی که با افزایش سن روبرو می‌شویم، تردید در ارزش خودمان است. باور به ارزش شخصی و پذیرش این که شما به عنوان یک فرد، بی‌قید و شرط ارزشمند هستید، کلید افزایش اعتماد به نفس است. مهم است که به خودتان یادآوری کنید که شما ارزش دارید، نه تنها به خاطر دستاوردهایتان بلکه به خاطر انسانیت خود. شک در ارزش خود را کنار بگذارید و با اعتماد به نفس به پیش بروید، چرا که شما برای جهان ارزشمند هستید.

جمع بندی

اعتماد به نفس با افزایش سن تقویت می‌شود اگر به رفتارهای مخرب خود خداحافظی کنیم. پذیرش تغییر، توقف مقایسه با دیگران، رها کردن اشتباهات گذشته، اهمیت دادن به سلامت جسمانی، پرداختن به علایق شخصی، و داشتن باور به ارزش خود، همگی به ما کمک می‌کنند تا با اعتماد به نفس بالاتری زندگی کنیم. هر سنی فرصتی برای رشد و ارتقاء است؛ پس از آن به نفع خود استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • تجلیل از مربیان عقیدتی و سیاسی سپاه استان
  • تجلیل از مربیان عقیدتی و سیاسی سپاه فتح استان
  • این ۸ وسیله حمام را فورا دور بیندازید
  • ۸ وسیله مصرفی در حمام که باید فورا آنها را دور بیندازید