Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقد ما به اصلاح‌طلبان و گزارش آقای نجفی برای این است که معتقدیم اصلاحات باید پیش از دیگران خود را نقد کند. انتظار ما از لیست امید مجلس خیلی بیشتر از اینها بود.

به گزارش صدای ایران، احمد حکیمی‌پور، عضو سابق شورای شهر تهران پیرامون گزارش شهردار تهران درباره مدیریت شهری سابق، به گفتگو با شهردار نشست. او معتقد است که نجفی به جای صرف زمان 4ماهه، می‌توانست دو ساعت با فراکسیون اصلاح طلبان شورای چهارم جلسه بگذارد تا از وضع تهران باخبر شود و نیازی به صرف چهار ماه زمان نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مشروح گفتگو با او در زیر آماده است:
 
واکنش برخی رسانه های اصولگرا به گزارش نجفی از سر صداقت است یا جانبداری سیاسی ؟
بالاخره در دوره مدیریت آقای قالیباف مشکلاتی بوده. او 12سال شهردار تهران بود و تخلفاتی داشته و جای بحث ندارد. وقتی آقای نجفی خودشان شهردار‌ اند، بهتر است بگویند خودشان چه کردند. نه اینکه بعد از 4ماه صرفا بگویند در مدیریت قبلی چگونه بوده است. وگرنه که آن تخلفات جای خود دارند و باید رسیدگی شود. همانطور که ما هم در زمان عضویت در شورا گزارش هایی به نهاد های نظارتی مکتوب و ارسال میکردیم.
 
چقدر این گزارش را دقیق ارزیابی می‌کنید؟
مشاورین آقای نجفی ایشان را به خوبی راهنمایی نمی‌کنند. کلا ورود دوستان ما به این شکل در حوزه مدیریت شهری اشتباه بوده است. ورود اشتباه اگر اصلاح نشود تا آخر اشتباه میرود. مانند یک جاده خاکی که دائم می‌روید؛ تا به جاده اصلی برگردید، خب هزینه دارد. ورود درست به هر موضوعی به احتمال 70درصد به موفقیت منجر میشود. دوستان ما باید طبق برنامه ای که به مردم اعلام کردند و رای گرفتند پیش بروند. وقتی مردم یکپارچه به آنان رای میدهند خب معلوم است که میدانند وضع شهر چه خبر است. باید بگویند در این چهارماه چه کرده اند. وگرنه که ما هم چهار سال مشکلات را میگفتیم. به جای صرف زمان 4ماهه، می‌توانستند دو ساعت با فراکسیون اصلاح طلبان شورای چهارم جلسه بگذارند.
حکیمی پور درباره نحوه ورود شورای شهر به عملکرد مدیریت شهری دوره گذشته گفت: نظر ما این است که شورای جدید انرژی خود را برای مدیریت منابع و مصارف متمرکز کند. اداره شهر تهران گران بوده که باید اصلاح شود. برای اصلاح ساختار و برای تقویت درآمدهای پایدار تلاش کنند. بدون اخلال در مدیریت شهری به تدریج اصلاح ساختار کنند. دوستان فکر نکنند که باید از صفر شروع کنند به دنبال مصوبات جدید نگردند که شورا به اندازه کافی مصوبه دارد. مهم اجرای آنان است. به جای نظارت موردی به نظارت فرآیندی بپردازند. احساس میکنم که یک انقطاع بین مدیریت شهری و شورا و همچنین بدنه شهرداری وجود دارد.
چرا تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در مجلس رای نیاورد؟ دست هایی پشت پرده بود؟ 
جای سوال بزرگی است. مخصوصا از دوستان لیست امید در مجلس که اینها چرا این موضوع را دنبال نکردند. امیدوارم که تحقیق و تفحص از شهرداری در خانه ملت دنبال شود؛ ولی اینچنین اراده ای در مجلس ندیدم.  هرچه هست باید مشخص شود! متاسفانه شکل گیری مجلس شفاف نیست. مجلس ما برآیند همه توان ملت ایران نیست. با این وضع معلوم است که برخی لابی ها و مناسبت ها بر تصمیمات اثر گذار است. نمی خواهم قضاوت کنم. اما توقع ما این بود که مبارزه با فساد به عنوان یک خواسته ملی و مطالبه عمومی مطرح شود . مردم انتظار دارند که اصلاح طلبان پیشگام باشند. بدون هرگونه توجیه و اتلاف وقت بیایند و کار را پیش ببرند و عملکردها را عملی کنند. نقد ما به اصلاح‌طلبان و گزارش آقای نجفی به این علت است که معتقدیم اصلاحات باید پیش از دیگران خود را نقد کند. انتظار ما از لیست امید مجلس خیلی بیشتر از اینها بود. فراکسیون امید و هیات رئیسه‌اش خود را در برابر افکار عمومی آماده کنند زیرا قرار نیست که یکطرفه صحبت کنند و حتما جوانان و تشکل‌های اصلاح‌طلب از آنان برای دفاع از عملکردشان سوال خواهند کرد.


منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اسامی نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بر اساس زیر اعلام شد:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳- سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

«احسان محمدحسینی»، مدیر روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت در خصوص این لیست گفت: در فرایند انتخاب نمایندگان تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

کد خبر 6095484

دیگر خبرها

  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • رافت: نیمکت پرسپولیس به خوبی مدیریت نمی‌شود
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان