Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با وجود رای نیاوردن موضوع افزایش قیمت حامل های انرژی در کمسیون انرژی و تلفیق گمانه زنی هایی برای تجدید نظر بر روی این طرح وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، افزایش قیمت حامل های انرژی موضوعی است که در زمان مطرح شدن آن واکنش های متعددی را به همراه داشت.

طرحی که هدف از اجرا آن اشتغالزایی، مدیریت مصرف و واقعی سازی قیمت‌ها عنوان شده اما دغدغه‌های کارشناسان و مردم از ابتدا موردی به غیر از این را نشان می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این غلامرضا شرفی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص افزایش قیمت حامل‌های انرژی گفت: این موضوع در کمیسیون انرژی مورد بررسی قرار گرفت و به اتفاق آراء اعضا کمیسیون این طرح رد شد، ولی این به معنی منتفی شدن موضوع نیست بلکه باید در سایر کمیسیون‌های مربوطه نیز مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به رأی گذاشته می‌شود.

پس از آن بود که خبر رای نیاوردن آن در کمسیون تلفیق منتشر شد که این موارد نشان از فضا منفی مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش قیمت حامل های انرژی دارد.

تحت این شرایط گمانه زنی هایی از احتمال تجدید نظر بر روی این رای و احتمال افزایش آن از سوی برخی از افراد شنیده می شد به همین خاطر موضوع را از کوروش کرم پور حقیقی دبیر کمسیون انرژی پیگیری کردیم.

کوروش کرم پور حقیقی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در خصوص احتمال تجدید نظر بر روی افزایش نرخ حامل‌های انرژی گفت: شاید در بین 290 نماینده برخی از نماینده‌ها موافق افزایش قیمت حامل های انرژی باشند اما کمیسیون انرژی با رأی بالایی مصوب کرده است که حامل‌های انرژی افزایش پیدا نکند. کمیسیون تلفیق هم بر همین نظر تاکید داشتند و نظر کمیسیون انرژی را تأیید کرده است.

وی افزود: بعید می دانم اگر نماینده ای بخواهد این مسئله را درصحن مجلس مطرح کند این پیشنهاد رأی بیاورد و فضای عمومی مجلس بسیار مخالف با این طرح است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: شرایط اقتصادی کشور به هیچ عنوان افزایش قیمت حامل‌های انرژی را نمی‌پذیرد چون معتقد هستیم اگر حامل‌های انرژی مقدار ناچیزی هم افزایش یابد تاثیر بسزایی در رابطه با افزایش قیمت کالاهای اساسی و نیازمندی های مردم در مسائل معیشتی به همراه خواهد داشت.

کرم پور حقیقی عنوان کرد: اقتصاد کشور ما تجربه خوبی در این زمینه نداشته و ما نمی توانیم از این حقیقت فرار کنیم.

وی اظهار کرد: پیشنهاد دولت برای افزایش حامل‌های انرژی در راستای استفاده از آن در بخش اشتغال است ولی دولت به این درآمد ایجاد شده آنچنان نیاز دارد که نوبت به استفاده آن در بخش اشتغال و تولید نخواهد رسید.

وی در پایان تصریح کرد: صحن علنی در اوایل بهمن ماه موضوع افزایش حامل‌های انرژی را مورد بررسی قرار می دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۸۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است