Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر معصومه ابتکار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز در مورد مشکلاتی که برخی از فراشان و باباهای مدارس به وجود می آوردند گفت: سپردن بچه ها به دست مدارس کافی نیست و اولیا باید بر مدرسه فرزند خود نظارت داشته باشند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه مسئولیت و سهم اولیا در مدارس نباید کمتر از یک مدیر مدرسه باشد گفت: انجمن اولیا و مربیان باید نسبت به مشکلات مدارس ورود پیدا کنند واقعیت این است که این انجمن مسئولیت بسیار سنگینی دارد و نباید اجازه دهند اتفاقات منفی در مدارس رخ دهد و نباید تصور کنیم همه چیز به عهده دولت و وزارت آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آینده فرزندانمان چقدر برایمان اهمیت دارد ؟

به گفته ابتکار اگر اتفاق ناگواری در مدارس رخ می دهد غفلت و بی تفاوتی و توقع اینکه همه کارها را باید دیگران انجام بدهند باعث شده اولیا خودشان را از مشکلات و نقصان های مدارس دور نگهدارند.

وی گفت: میزان مسئولیت دولت و آموزش و پرورش و خانواده ها یکی است و باید برای حل مشکلات به صورت متحد عمل کرد علاوه بر اینکه اگر تعرضی در مدارس به دانش آموزان ما می شود باید با اورژانس اجتماعی تماس بگیریم و بدون هیچ شائبه و تردیدی این مسائل عنوان شود و کتمان و لا پوشانی این مسائل به هیچ وجه به نفع جامعه نیست.

ابتکار افزود: اگر چنین معضلاتی وجود داشته باشد کتمان و انکار آن یعنی شراکت در جرم و اگر در مدرسه مدیری مقصر است همانقدر اولیا هم مقصر هستند باید با مسائل اجتماعی فعال و مسئولانه برخورد شود .

به اعتقاد معصومه ابتکار دانش آموزان ،ارزشمند ترین گوهر هایی هستند که خداوند در اختیار ما قرار داده است و صیانت از سلامت و عزت نفس آنها از مهمترین وظایف ما است خوشبختانه بسیاری از اولیا دانش آموزان در انجمن اولیا و مدارس از افراد متخصص و صاحب نظر هستند .

وی گفت: در بیشتر کشورهای پیشرفته اولیا دانش آموزان در مدیریت مدارس مشارکت دارند و داوطلبانه و عاشقانه برای جامعه آستین بالا می زنند چرا این روحیه نباید در ایران وجود داشته باشد؟ و ما امیدواریم این انجمن ها در مدارس حرکت رو به جلو داشته باشند اما اکنون برای رسیدن به جایگاه واقعی بسیار فاصله دارند و باید اهتمام بیشتری انجام دهند.

تربیت دینی بچه ها باید از خانه آغاز شود

معاون بررسی راهبردی معاونت امور بانوان نهاد ریاست جمهوری نیز در مورد نقش خانواده ها در آموزه هایدینی به خبرنگار ایسکانیوز گفت: به نظر می رسد که یکی از مشکلات مااین است که تربیت دینی بچه ها را به مدارس سپردیم در حالیکه این موضوع باید با مشارکت خانواده ها صورت بگیرد و نقش خانواده ها در این زمینه باید پر رنگتر باشد و وجود کلاس های آموزشی در مدارس باعث همراهی و همدلی خانواده ها و مدارس می شود.

دکتر سوسن باستانی افزود: دو گانگی آموزش باید از بین برود و هماهنگی بین خانه و مدرسه در مباحث آموزش دینی بایستی جدی تر دنبال شود.

خبرنگار : اکرم جدیدی ممتاز

705

دانش آموزان مدارس معصومه ابتکار انجمن دانش آموزان مشکلات دانش آموزان انجمن اولیا و مربیان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان