Web Analytics Made Easy - Statcounter


عضو ارشد حماس در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اهمیت ارسال نامه اسماعیل هنیه به رهبر انقلاب بیان داشت که حماس بدین صورت در صدد بازسازی رابطه همچون سابق است و ایران یکی از کشورهای مهم در راه مبارزه با صهیونیست‌هاست.

به گزارش گروه بین‌الملل امتداد نیوز، در 27 دسامبر 2008 حمله رژیم صهیونیستی به غزه با هجوم 100 جنگنده رژیم صهیونیستی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ، 22 روز ادامه یافت و در این میان بیش از 7000 فلسطینی به شهادت رسیدند و یا زخمی شدند. در روزهای اخیر نیز اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با ارسال نامه ای به مقام معظم رهبری بر روابط مستحکم این جنبش با ایران تاکید کرد.

به همین منظور خبرنگار گروه بین الملل امتداد نیوز با دکتر «محمود الزهار» عضو ارشد جنبش حماس فلسطین گفت‌وگو کرده است.

محمود الزهار در ابتدا درباره اهمیت ارسال نامه اسماعیل هنیه به رهبر انقلاب تاکید کرد: ما از امت اسلامی در هر نقطه از جهان که هستند، تشکر می کنیم. این نامه نشانگر تقویت رابطه ما با ایران همانند تلاشمان برای تحکیم رابطه با دیگر اجزاء امت اسلامی است؛ ایران با همه ابزارها اعم از مادی و غیرمادی با ما همراهی کرد و این همراهی اش تغییر نکرد. ما بدین وسیله درصدد هستیم تا روابط ما با ایران مجددا حالت خود را بازیابد و به نفع اسلام و مسلمین گسترش یابد.

وی همچنین پیام این نامه به جهان به ویژه دشمنانی را که در صدد تضعیف این رابطه بودند، اینگونه بیان کرد: پیام آن به صهیونیست ها نبرد «وعد الاخره» طبق قرآن است که ما از خداوند برای پیروزی در آن کمک می خواهیم. همچنین از برادران عرب و مسلمانمان نیز در این راه کمک طلب می کنیم البته بدون شروط. معتقدیم که ایران نیز یکی از همین کشورهای مهم است.

عضو ارشد حماس به پیامدهای نبرد گروه های مقاومت فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیست به ویژه در جنگ ۲۰۰۸ میلادی پرداخت و تاکید کرد: اسرائیل امنیت ملی خود را بر چهار اصل اساسی بنا کرده است؛ نخستین آن برتری است و به همین دلیل نیز بمب های هسته ای دارند. اصل دوم استفاده از این توان نظامی برای بازدارندگی دشمنان؛ بدین معنا که آنها را بترساند و ما شاهد ترس برخی از کشورهای عربی از این رژیم هستیم. این در حالی است که مقاومت فلسطین با رهبری حماس در معادلاتش ترس را به خود راه نمی دهد. اصل سوم تلاش برای آغاز جنگ سریع. اصل چهارم نیز امن ماندن اراضی اشغالی است.

وی در همین رابطه افزود: طی جنگ های اخیر این چهار عنصر امنیت ملی اسرائیل تضعیف شدند و نه تنها قدرت بازدارندگی آنها اثر نداشت بلکه اراضی اشغالی نیز در تیررس موشک های مقاومت قرار گرفته و ناامن شدند. علاوه بر این یک نظامی صهیونیست نیز اسیر شد. همین عوامل موجب تغییر نظریه امنیتی اسرائیل و روی آوردن به دیوار امنیتی شد. بنابراین جنگ های اخیر به ویژه جنگ ۲۲ روزه دستاوردهایی برای ما داشت تا به نبرد موسوم به «وعد الاخره» برسیم. جنگ بعدی در نوار غزه نخواهد بود و حالت اقتصادی خواهد داشت. بدین معنا که زیرساخت ها و مراکز خدماتی بیشتر از مردم هدف واقع خواهند شد.

عضو ارشد حماس سپس به بررسی جبهه داخلی فلسطین پرداخت و ضمن اشاره به نشست شورای مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین بیان داشت: تصمیماتی که در این نشست اتخاذ شد، در حقیقت تصمیم قاطعانه نیستند. زیرا بیانیه اصلی باید لغو توافق اسلو، عدم به رسمیت شناختن اسرائیل و توقف همکاری امنیتی با صهیونیست ها و همکاری با مقاومت باشد.

وی همچنین ادامه داد: انتفاضه باید در کرانه باختری و قدس ادامه یابد اما مشکل اصلی در همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی است. زیرا در غیراین صورت، هر فردی قادر به حمل سلاح و آسیب رساندن به شهرک نشینان صهیونیست خواهد بود. تنها راهکار برای پاسخ به تصمیم ترامپ علیه قدس نیز انتفاضه مسلحانه در کرانه باختری است که البته سخت نیز می باشد.

محمود الزهار همچنین تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر جهان عرب درگیر مشکلات داخلی است و اکثر دولت های عربی موثر به ویژه دولت های ثروتمند نیز تصمیم گیری سیاسی خودشان را به غرب فروخته اند و به غرب برای قرارداد موسوم به معامله قرن نیز رشوه داده اند. متاسفانه در مرحله بعدی نباید انتظار اجماع اسلامی پیرامون فلسطین را داشته باشیم؛ البته کشورهایی مانند ایران و برخی دیگر کشورها از این موضوع مستثنی هستند.

وی در پایان درباره هدف صهیونیست ها از ترور یکی از اعضای جنبش حماس در لبنان هم گفت: این جنگی گسترده است و نیروهای مقاومت به ویژه اعضای حماس باید احتیاط کنند. دشمن اسرائیلی در کشورهای عربی خائنانی دارد و باید مراقب باشند. ما بیش از این به اقدام صهیونیست ها واکنش نشان خواهیم داد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • پیام جدید القسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم