Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@06:40:43 GMT

تمامی دستگاه‌ها برای احیای موقوفات همکاری کنند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۹۸۴۹

تمامی دستگاه‌ها برای احیای موقوفات همکاری کنند

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه به موقوفات در سیاست‌های کلان کشور تاکید کرد و گفت: همه دستگاه‌ها باید به اوقاف کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر یوسف‌نژاد سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ مجلس شورای اسلامی در جلسه مشترک با مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اهمیت وقف در جامعه اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید به اوقاف کمک کنند تا موقوفات به خوبی احیاء و اجرای امینانه نیت واقف اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور فقط مربوط به دولت نمی‌شود بلکه کل فعالیت‌هایی که در جامعه انجام می‌شود، در سبد اقتصاد کشور قرار می‌گیرد که بخش مهم آن می‌تواند موقوفات باشد، تصریح کرد: در سیاست‌های کلان کشور باید به موقوفات توجه بیشتری شود.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وقف دارای آثار و برکات بسیاری در جامعه است که اگر به‌خوبی از آن بهره‌گیری شود، می‌تواند بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف و دولت و ملت را در راستای رسیدن به اهداف مورد نظر یاری کند.

یوسف‌نژاد با بیان اینکه اگر آثار و برکات وقف بیشتر به مردم شناسانده شود، قطعا فرهنگ‌سازی در این زمینه افزایش می‌یابد و شاهد تعداد وقف‌های زیادی با نیت‌های مختلف در جامعه خواهیم بود، گفت: همه مردم و مسئولان باید در فرهنگ‌سازی وقف به سازمان اوقاف کمک کرده و نسبت به پرداخت حق و حقوق موقوفات اقدام کنند.

وی افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه یک مسیر منطقی را طی می‌کند و در ماموریت‌ها و وظایفی که دارد موفق است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در قانون‌نویسی و سیاست‌گذاری به سازمان اوقاف کمک می‌کند و تاکنون در کمیسیون‌های تخصصی کمک کرده است، تصریح کرد: در بودجه سال آینده احکامی را برای سازمان اوقاف تدوین کردیم که هفته آینده اطلاع‌رسانی می‌شود.

یوسف‌نژاد با اشاره به اینکه در بودجه سال ۹۷ اعتبارات مربوط به سازمان اوقاف کمی تغییر و در زمینه هزینه‌ای و کارمندی وضعیت نسبت به گذشته بهبود پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: در برنامه سال آینده، املاک شهرهایی که موقوفه هستند به‌عنوان سند مورد قبول بانک‌ها و اداره ثبت قرار می‌گیرند و این سند یک سند معتبر و شناسنامه‌دار است و ضمانت آن اداره اوقاف به‌شمار می‌رود و برای کسانی‌که در کل کشور در این زمینه مشکل داشتند با کمک اوقاف آن را برطرف می‌کنیم.

وی با بیان اینکه موقوفات با توجه به ظرفیت و توان فرهنگی و مالی از ظرفیت زیادی برخوردار هستند که باید در بهره‌وری و کاربری آنها بیشتر توجه شود، تاکید کرد: در استفاده از ظرفیت موقوفات در اقتصاد کشور نتوانستیم به خوبی بهره‌گیری کنیم که این امر باید کارشناسی و اصلاح شود.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی فعالیت سازمان اوقاف در سالهای اخیر را خوب ارزیابی کرد و گفت: آینده اوقاف امیدوارکننده و در چند سال اخیر سیاست‌گذاری‌ها و ریل‌گذاری‌ها هدفمند و اثرگذار بوده است.

یوسف‌نژاد با بیان اینکه اوقاف به‌عنوان یک اداره و نهاد فرهنگی در جامعه اثرات خوبی داشته است، خاطرنشان کرد: اوقاف یک نهاد مذهبی، مردمی و فرهنگی است که در استان مازندران هم خوب عمل می‌کند.

وی یادآور شد: اوقاف مازندران نسبت به نیروهای ستادی و نسبت به موقوفاتی که دارد کار بسیار سختی را انجام می‌دهد و ضروری است در بخش نیروی انسانی تقویت شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است

مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه ۹ اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه 9 اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، طی سخنانی با تأکید بر حرکت در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: من به وجود ایشان تبریک می‌گویم که پس از عمل به وعده صادق آثار زیادی از آن می‌بینیم. افتخار ما این است که در این زمان زندگی می‌کنیم و سازمان وقف خود را پیشرو در مسیر انقلاب اسلامی می‌داند.

او خاطرنشان کرد: ما برای مهم است که در عالم واقع و خارج چگونه به این موقوفه رسیدگی می‌کنیم، اینکه آیا موقوفه حرکت می‌کند یا زمین وسیعی است که حرکت نمی‌کند؟ بسیاری از زمین‌های موقوفه در موقعیت‌های جغرافیایی بایر هستند و ما طرح‌هایی داریم که در زمین‌هایی در استان‌های جنوبی به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادند.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به برخی از طرح‌ها و محصولاتی که در این نمایشگاه حضور داشت گفت: ما سوسک‌های خرطوم داری در کرمان داریم که اگر به سراغ نخل‌ها بروند محصولات خرما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و ما طرح‌هایی برای استفاده از پرتو افشانی برای از بین بردن این حشرات داریم تا مشکل کل نخلستان‌ها حل شود.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

خاموشی ادامه داد: ما از دانش کافی برای بهینه‌سازی تولید برخورداریم. ما با موتورهایی توانایی کنترل کردن سرمازدگی محصولات کشاورزی هم داریم. تمام این موارد می‌تواند کمک بزرگی به کشاورزی ما بکند. ما در وقف درگیر این مسائل هستیم و باید به همه آن‌ها به صورت علمی نگاه کنیم.

او تصریح کرد: اگر این حرکات را ادامه دهیم جهش تولید ادامه پیدا می‌کند. علوم دانش بنیان می‌تواند در این مسیر بسیار اثرگذار باشد.

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه دام سبک در کشور هر سال یک زایش دارد، اظهار داشت: مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد و بر اساس تحقیقات، مشخص شد هر سال از یک دام 7 رأس تولید می کند. از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار آماده شد و مجموعه‌ای نیز در کرمان است که پس از ورود 630 رأس، در حال حاضر این تعداد به 3500 رأس رسیده است.

خاموشی از انتقال جنین در دام یاد کرد و گفت: در این فعالیت نیز در مجموعه‌ای در جهاد دانشگاهی در کرج انجام می‌شود که در این باره قراردادی با آفریقا بسته شد.

او همچنین از راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر در طول 8 ماه خبر داد و گفت: نیات برخی واقفین در حوزه پزشکی است که راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر به عنوان مجموعه‌ای که تماماً موقوفه است، در همین راستا انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»