Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه عمرانی شهرستان گرمه بر شتاب گرفتن پروژه های عمرانی این شهرستان دستور تسریع داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه،  علی نیا معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه عمرانی شهرستان گرمه ضمن تسلیت جانباختن تعدادی از هموطنان در سانحه کشتی سانچی در سخنانی با مهم دانستن اینگونه سفرها  ابراز امیدواری کرد و گفت: شهرستان گرمه از نتایج و دستاوردهای این سفر در جهت شتاب گرفتن پروژه های عمرانی در دست اجرا و فعال شدن پروژه های متوقف شده بهره مند شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این شهرستان و با برنامه ریزی درست و تخصیص اعتبارات مورد نیاز  علاوه بر تأمین زیرساخت ها و نیازمندی ها می تواند نقش مهمی در ارتقای سطح و شاخص های رشد و توسعه ی استان ایفا کند.

همچنین در ابتدای این جلسه مکرمی سرپرست فرمانداری در سخنانی ضمن تسلیت جانباختن کارکنان کشتی سانچی و با تبریک پیشاپیش ایام الله دهه فجر حضور معاون هماهنگی امور عمرانی و هیئت همراه ایشان را جهت بررسی مشکلات عمرانی و زیرساختی این شهرستان مثبت ارزیابی کرد.

مکرمی ابراز داشت: با حمایت های دولت و تخصیص به موقع اعتبارات و نیز حمایت های استاندار محترم در بهره برداری از طرح ها و پروژه های عمرانی، و تعریف و اجرای پروژه های مورد نیاز شهرستان در بخش های مختلف ، گام های مهم و اثر گذاری در رفع مطالبات مردم و رشد و توسعه شهرستان گرمه برداشته شود.

وی در ادامه گفت: همه می دانیم رشد وتوسعه ی متوازن و پایدار ضرورت امروز شهرستان گرمه می باشد و با توجه به شاخص های  پایین در این شهرستان توجه خاص و عزم جدی برای ارتقای شاخص های رشد و توسعه ی شهرستان از اهمیت زیادی برخوردار است.

مکرمی اهم مشکلات قابل پیگیری در این شهرستان را رفع مشکل احداث مجتمع خدماتی رفاهی رباط قره بیل در حوزه محیط زیست,حریم روستای رباط قره بیل,اصلاح پیچ بوریا با توجه به بازدید سال گذشته از این پیچ,پرداخت مطالبات شرکت های پیمانکاری در حوزه این شهرستان,مغایرت های موجود در برخی اسناد مالکیت روستای دشت,اراضی بلوار امام رضا و کنار گذر خلیج فارس و چندین مورد دیگر را عنوان کرد و خواستار رفع این موارد شد.

در خاتمه مدیران کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن توضیحاتی در این خصوص ارائه نمودند.

همچنین مقرر شد در روزهای آینده مناقصه مرکز بهداشتی درمانی شهر ایور توسط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار و عملیات اجرایی آن صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: برای پیشگری از خسارت‌ به عشایر شورای عشایر در استان و شهرستان‌ها تشکیل شود، مسائل بررسی و تدابیر لازم اندیشیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری شامگاه _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد بحران استان، اظهار کرد: با توجه بارش‌ها دو شهرستان اردل و کوهرنگ بالای ۴۰ میلی‌متر بوده همچنین بارندگی‌های را در دو روز آینده در پیش داریم که نیازمند مراقبت بیشتر فرمانداران این دو شهرستان و شهرستان‌های دیگر است.

وی افزود: با توجه به اینکه فصل کوچ نزدیک است فرمانداران مرزی و مدیران کل منابع طبیعی و امور عشایر در جلساتی با همتای خود در استان خوزستان، برای رعایت تقویم کوچ اقدام کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سعی شود که این کوچ به تأخیر بیفتد و در سر موعد خودش یعنی همان ۲۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین برای پیشگیری از خسارت به عشایر شورای عشایر در استان و شهرستان‌ها تشکیل شود، مسائل بررسی و تدابیر لازم اندیشیده شود.

حیدری اضافه کرد: نباید هیچ جاده استان اعم از اصلی، روستایی و عشایری مسدود شود، برای جاده‌های که احتمال رانش برای آن‌ها وجود دارد آماده‌باش لازم به دستگاه‌ها زده شود.

وی عنوان کرد: در سه شهرستانی که جمعیت عشایری بالایی وجود دارد اسکان و مواد غذایی مورد نیاز تأمین شود و تمام ظرفیت‌های موجود اعم از سپاه، هلال احمر و مدیریت بحران در این خصوص آماده باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان این‌که فرمانداران خسارات وارده را به گزارش کنند، تاکید کرد: ساخت ایستگاه‌های هواشناسی به خصوص در شهرستان بن تسریع شود.

حیدری افزود: با توجه به نزدیکی فصل آبیاری ترمیم کانال‌های آبرسانی کشاورزی انجام شود همچنین مراقبت‌های لازم برای کاهش آسیب به گندم‌زار و شیلات صورت پذیرد.

وی با بیان این‌که عملیات‌های جاده‌ای تسریع شود و نقاط حادثه خیز بررسی شود، گفت: با توجه به اینکه فردا آخرین روز تعطیلات است و شاهد موج جدیدی از مسافرت‌ها خواهیم بود. پلیس راهور، راهداری، هلال احمر و اورژانس در خصوص تصادفات یک مراقبت ویژه صورت دهند و عوامل خود را تقویت کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: مسؤلیت غرق‌شدگی ها در رودخانه‌ها با هلال احمر است و باید در این خصوص بدون فوت وقت اقدام کند.

کد خبر 750416

دیگر خبرها

  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش