Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل اساسی گروه سیمان بالا بودن نسبت تولید به فروش آن است به طوریکه تولید آن ۱۰۰ ملیون تن و فروش آن ۶۰ ملیون تن است و همچنین به علت بالا بودن هزینه های تولید سیمان در صورتی که در ظرفیت کامل تولید نشود و تولید به طور کامل به فروش نرسد زیان ده می شود.

اقتصادآنلاین - محمد حسینی ؛ ولید هلالات کارشناس بازار سرمایه درباره عدم توفیقات این روزهای گروه سیمان و عقب افتادن این صنعت از رشد قیمتی سایر گروه های بورسی در گفتگو با خبرنگار بورس اقتصادآنلاین گفت:دلیل اصلی توقف صادارات سیمان به عراق، راه اندازی کارخانه های تولیدی این محصول در این کشور می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: سیاست های عراق نسبت به واردات سیمان عوض شده و با توجه به متوقف شدن صادرات ایران به عراق و تولید سیمان توسط کشورعراق آینده ای برای صادرات سیمان به عراق دیده نمیشود و در دنیا هم واردات سیمان متدوال نیست و کشور ها بیشتر به دنبال تولید سیمان می باشند.

هلالات در ادامه گفت:کیفیت سیمان ایران در منطقه مطلوب است و مشکل صادرات ما از کیفیت نیست و سیمان ما شامل مدل های مختلف نیز می باشد.به سیمان نباید به دید صادراتی نگاه کرد و باید به این نکته توجه داشت که قیمت سیمان بسیار منطقه ای است به طور مثال قیمت سیمان در ایران ۳۰ دلار است و در افریقا ۱۰۰دلار اما به علت شرایط سیمان امکان صادرات از ایران به افریقا وجود ندارد وبه همین دلیل است که حجم بالایی تقاضا دارد اما فروش ندارد

 وی در ادامه به این نکته اشاره کرد:اگر روزی تقاضا برای سیمان افزایش پیدا کند و شرایط صادرات محیا باشد می توان به آینده سیمان امیدوار بود.

این کارشناس بازار سرمایه  در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصاد آنلاین مبنی بر چشم انداز سیمان گفت :چشم انداز بلند مدتی برای سیمان ندارم چون همانطور که گفتم به علت تولید بالا و تقاضای کم ؛ هر مقطعی که سیمان رشد داشته باشد این رشد عملی نیست و شرایط بازار باعث به وجود امدن رقابت منفی میشود اگر در سیمان اتفاقی مانند اوپک بیافتد که فیریز نفتی را اجرا کردند؛ برای سیمان هم اجرا شود میتواند تحولی در صنعت سیمان باشد

از سویی دیگر عبدالرضا شیخان دبیر انجمن سیمان در خصوص صادرات سیمان ایران به عراق گفت: دولت عراق خود در حال تولید سیمان است و هنوز به این جمع بندی نرسیده است که احتیاج به واردات دارد و اگر به این جمع بندی برسد گزینه واردات آنها قطعا ایران است .وی در ادامه افزود: ما صادرات زیادی  به کشورهایی مانند افغانستان و بنگلادش و آفریقا داریم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو

برای نخستین بار گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو منتشر شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی 373 شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو منتشر شد .


گزارش تفصیلی واردات و صادرات 373 شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو را در جداول پیوست می توانید مشاهده کنید .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • حضور دنیلو در فینال کوپا ایتالیا در هاله‌ای از ابهام
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم