Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی با حضور جمعی از مقامات کشوری و استانی مرحله اول بزرگترین گلخانه هیدروپونیک کشور در شهرستان زرندیه افتتاح شد.

احمد قره‌بیگلو مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه گفت: این گلخانه بزرگترین گلخانه هیدروپونیک کشورو ۱۵ هکتار وسعت دارد که ۵ هکتار مرحله اول به بهره‌برداری رسید و ۱۰ هکتار دیگرهم تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و زمینه اشتغال حدود ۲۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد و مراحل دوم و سوم این گلخانه هم در مدت سه و پنج سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قره‌بیگلو افزود: این گلخانه با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و تکنولوژی یک شرکت اسپانیایی راه اندازی شده و ابتدا تولید و عرضه محصولات این گلخانه توسط اسپانیایی‌ها صورت می‌گیرید و پس از آن با انتقال تکنولوژی از شرکت اسپانیایی به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شاهد تولید انبوه و عرضه محصولات به بازار خواهیم بود.

وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح ۱۵ هکتاری حدود ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است که ۴۰۰ میلیارد ریال آن از سوی بانک کشاورزی به صورت تسهیلات اعطایی تامین شده است.

تولید محصول  ۵ برابر گلخانه‌های سنتی  درگلخانه هیدرو پونیک زرندیه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه با بیان اینکه به دلیل مدرن بودن میزان تولیدات گلخانه هیدرو پونیک زرندیه ۵ برابر گلخانه‌های سنتی است ادامه داد: این گلخانه در مرحله اول انواع صیفی‌جات و سبزیجات نظیر فلفل را در سه رنگ، گوجه و خیار تولید می‌کند و در مراحل بعد انواع سبزی، بادمجان، توت فرنگی و سایر محصولات گلخانه‌ای را ه. تولید خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه استفاده بسیار اندک از کود‌های قابل حل در آب از مزایای کشت هیدرو پونیک است که در تمام فصول سال امکان‌پذیر است بیان کرد: توجه به محدودیت‌های منابع آبی مدیریت در مصرف آب و به حداقل رساندن آن در بستر کشت هیدروپونیک از مهمترین مزایای این نوع کشت است.

قره‌بیگلو گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حدود ۴ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان زرندیه با ۳۸ حلقه چاه آب را زیر کشت دارد و در حوزه کشت گلخانه‌ای، زراعت و باغبانی و نیز پرورش گاو شیری و دامداری فعالیت می‌کند.

گلخانه هیدروپونیک شهرستان زرندیه در نزدیکی جاده شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه به شهر خشکرود، در اراضی کشاورزی این شهرستان احداث شده است.

هیدروپونیک یا کشت بدون خاک نوعی کشت گلخانه‌ای با فناوری کشت گیاهان در محلول‌هایی است که همه مواد غذایی مورد نیاز گیاه برای رشد بهتر از طریق تغذیه با محیط نگهدارنده تامین می‌شود.

انتهای پیام / ج

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است