Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیر جهادکشاورزی بیرجند با تاکید بر اینکه باید روش های نوین آبیاری در دستور کار کشاورزان قرار گیرد، گفت: دهیاران و شوراهای روستایی باید سریعتر آمار سطح زیرکشت و جمعیت بهره بردار را به صورت دقیق به جهاد کشاورزی ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد علی محمدی امروز (1 بهمن) در همایش کشاورزی و اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: تمام پروژه های جهاد کشاورزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و برای ماندگاری جمیعت روستاها و ایجاد اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به اجرای طرح های آبیاری تحت فشار اشاره کرد و گفت: شرایط استان خراسان جنوبی به دلیل خشکسالی و کاهش بارندگی ها بسیار خاص است لذا باید از منابع آبی موجود با مدیریت صحیح استفاده بهینه داشته باشیم.

 

مدیر جهادکشاورزی بیرجند با تاکید بر اینکه باید روش های نوین آبیاری در دستور کار کشاورزان قرار گیرد، ادامه داد: اکنون وضعیت اجرایی آبیاری تحت فشار به گونه ای است که اگر کسی شرایط لازم را داشته باشد و مراجعه کند نمی‌گوییم اعتبار نداریم.

 

محمدی بیان کرد: دهیاران باید شرایط اجرای آبیاری های تحت فشار را در روستاها فراهم کنند چرا که برای هر هکتار 10 میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود لذا باید سهم بیشتری برای استان از این محل جذب کنیم.

 

وی با بیان اینکه مطالعه طرح آبیاری تحت فشار رایگان برای کشاورزان انجام می شود، افزود: هدف ما ارائه خدمت به کشاورزان است بنابراین باید دهیاران و شوراهای روستایی سریعتر آمار سطح زیر کشت و جمعیت بهره بردار را به صورت دقیق به جهاد کشاورزی ارائه دهند.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ کاهش بارندگی‌ها و منابع آبی شیروان در چند سال اخیر به یکی از چالش‌های اساسی برای کشاورزان و باغداران تبدیل شده، در این راستا برای اولین بار با همکاری جهاد کشاورزی، کاشت نهال انگور با روش آبیاری زیر سطحی در یکی از باغات این شهرستان آغاز شد.
کشاورزی و باغداری در شیروان به دلیل کم‌آبی دچار چالش زیادی شده لذا اجرای سامانه آبیاری زیرسطحی نه تنها روشی نوین برای رساندن کافی و به هنگام آب به درختان بلکه راهکاری در التیام زخم کم‌آبی شدید در این شهرستان است.
از جمله مزایای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی این است که آب با استفاده از این روش به طور مستقیم در زیر خاک و پای ریشه تخلیه شده و در هم آنجا نیز به مصرف گیاه می‌رسد. 
سامانه آبیاری زیرسطحی قطره‌ای نه تنها سبب کاهش تبخیر آب و از دست رفتن ناخواسته آن می‌شود بلکه درصد جذب آب توسط ریشه گیاه را به میزان مطلوبی افزایش می‌دهد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • راز ظهور قدرت ایران در نظم نوین جهانی
  • انشعابات غیرمجاز آب در روستا‌ها شناسایی شوند