Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ جمیل علیزاده شایق، در مورد آخرین وضعیت بازار برنج تولید داخل و اینکه واردات برنج خارجی از امروز چه تأثیری بر برنج داخلی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: امسال قیمت برنج تولید داخل نسبت به سال گذشته بسیار پایین آمده بود که دلیل آن ناشی از حرکت غلط وزارت صنعت،‌معدن و تجارت بود که اجازه داده بود از ابتدای تیرماه برنج وارد شود و این مسئله کمی بازار را بر هم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه مجلس به‌صراحت تنظیم بازار محصولات کشاورزی را برعهده وزارت جهاد کشاورزی قرار داده است، خاطرنشان کرد: ولی نمی‌دانیم به چه دلیل وزارت صنعت، معدن و تجارت یک مرتبه خود را وسط می‌اندازد و در امور دخالت می‌کند.

به گفته دبیر انجمن برنج از ابتدای امسال 3 میلیون و 300 هزار تن برنج از محل تولید داخل و واردات تأمین شده بود که 2 میلیون و 250 هزار تن آن تولید داخل بود.

علیزاده شایق به این نکته اشاره کرد که واردکنندگان با این بهانه که ما به فکر ذخیره‌سازی برنج هستیم اصرار بر واردات کردند و حجتی در پاسخ آنها اعلام کرد که 300 هزار تن اضافه بر مصرف داخل ذخیره‌سازی و وارد کرده‌ایم و اگر کسی نگران ذخیره‌سازی است بیاید برنج داخل را که در انبارها مانده بخرد.

او تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی برای تقویت قیمت برنج داخلی، خرید تضمینی برنج ایرانی را به قیمت کیلویی 9 هزار تومان در دستور کار قرار داد که همین مسئله سبب شد کشاورز بتواند با خیال راحت در بازار آزاد محصول خود را بالای این رقم بفروشد.

دبیر انجمن برنج گفت: همین کار وزارت جهاد کشاورزی سبب شد تا آرامش در بازار برنج برقرار شود؛ چراکه کشاورز می‌تواند برنج خود را با قیمت مناسب به بازار عرضه کند.

علیزاده شایق در مورد آزاد شدن واردات و ثبت سفارش برنج از امروز اول بهمن‌ماه هم این‌گونه توضیح داد که از ثبت سفارش تا واردات رسمی سه ماه زمان لازم است تا واردکننده بتواند کالای خود را انتخاب، سفارش، حمل و وارد گمرکات کشور کند. یعنی رسماً از ابتدای سال آینده برنج وارد خواهد شد.

او به نکته دیگری هم اشاره کرد و آن اینکه پیش از این ثبت سفارش کالاها شاید محدودیت چندانی نداشت، اما در نامه حجتی قید شده است که ثبت سفارش برنج تا سه ماه معتبر است و واردکنندگان از زمان ثبت سفارش برای واردات سه ماه فرصت دارند.

طی نامه رسمی حجتی وزیر جهاد کشاورزی به شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت واردکنندگان برنج می‌توانند از امروز اول بهمن تا اول خرداد سال 97 اقدام به ثبت سفارش برای واردات برنج کنند که اعتبار هر ثبت‌سفارش 3 ماه خواهد بود.

متن نامه حجتی به‌شرح زیر است:

جناب آقای شریعتمداری

وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

سلام علیکم

به استحضار می‌رساند ثبت سفارش واردات برنج از تاریخ 96/11/1 لغایت 97/3/31 مجاز می‌باشد، مدت ثبت سفارش تمامی محموله‌های برنج سه‌ماهه و برای یک ماه قابل تمدید است. لطفاً دستور فرمایید مراتب به تمامی متقاضیان اعلام و تعهد لازم مبنی اینکه محموله‌های وارداتی حداکثر بایستی تا شامگاه 97/4/31 وارد و ترخیص قطعی گردد اخذ شود.

حداکثر مهلت اعتبار ثبت سفارش، بروات اسنادی، اعتبارات اسنادی و حواله تا تاریخ 97/4/31 حداکثر مهلت اعتبار ثبت سفارش، بروات اسناد، اعتبارات اسنادی و حواله تا تاریخ 97/4/31 خواهد بود. بدیهی است به دلیل شروع فصل برداشت برنج داخلی، ترخیص و واردات برنج پس از تاریخ 97/4/31 امکان‌پذیر نخواهد بود.

محمود حجتی

وزیر جهاد کشاورزی

منبع: فارس

402

برنج قیمت خرید تضمینی وزارت جهاد بازار ورادات گمرک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۷۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم