Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اسلامي با اشاره به اين که توسعه مازندران بدون اين که اکوسيستم استان بهم بخورد و شريان هاي حياتي آسيب ببيند، بايد اتفاق بيفتد، گفت: بوروکراسي و استعلامات غيرضروري از جمله موانع اساسي توسعه استان است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، محمد اسلامي، استاندار مازندران در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان که به منظور بررسي مصوبات کارگروه هاي اين شورا برگزار شد، با بيان اين که اين شورا يکي از ارکان موثر در پيشرفت استان است، ياد آور شد: برنامه مصوب شورا الزام آور است و همه دستگاه ها بايد به مصوبات شوراي برنامه ريزي و کارگروه هاي ذيل آن پايبند باشند و بعنوان تکاليف خود براي تحقق آن نقش ايفا نمايند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار با اشاره به اين که توسعه مازندران بدون اين که اکوسيستم استان بهم بخورد و شريان هاي حياتي آسيب ببيند، بايد اتفاق بيفتد، گفت: بوروکراسي و استعلامات غيرضروري از جمله موانع اساسي در اين راستاست.
اسلامي با بيان اين که نبايد تصميمات سليقه اي مانع توسعه کار و سرمايه گذاري شود، تصريح کرد: لازم است با يک نهضت و توفان فکري در ادارات، قفل توسعه مازندران باز شود.
وي با اشاره به اين که نبايد امکاناتي که جزو انفال است سال ها بدون اجراي طرح، در دست افراد باقي بماند و زمينه سوداگري را فراهم آورد، افزود: ويلا سازي در زمين هايي که جزو انفال است، مصداق توسعه گردشگري نيست.
رييس شوراي برنامه ريزي و توسعه استان، با بيان اين که استعلامات غيرضرور، فسادآور است، خاطر نشان ساخت: استعلامات غير ضرور براي صدور مجوز در استان بايد خاتمه يابد، تصميمات براي ورود به سرمايه گذاري ساده شود و طرح ها پيوست زيست محيطي داشته باشند. بنده مطلقا اجازه تداوم چنين روندي را نمي دهم، ايجاد شغل و تقويت توليد در سايه کار واقعي تحقق مي يابد، همه بايد دگرگون شويم و متحول فکر کنيم.
استاندار با بيان اين که شروع کار بايد بلادرنگ باشد و بنده پايان دوره استعلامات را اعلام مي کنم، گفت: در صدور مجوز سه اصل ضرورت سرمايه گذاري، اهليت سرمايه گذار و مکان يابي و استقرار واحد، متناسب با توسعه پايدار و حوائج مردم بايد مورد توجه قرار گيرد.
مقام عالي دولت در مازندران، با اشاره به اين که صنعت استان براي رقابت در بازار بايد به سمت موج چهارم حرکت کند، گفت: براي ساده سازي ورود به فعاليت بايست دستگاه ها، نقشه راه توسعه بخشي را استخراج کنند و شيوه نامه هاي پيشنهادي را به شورا ارايه نمايند.
وي با اشاره به اين که در تلاشيم طرح ويژه مازندران را بعنوان کلان شهر با لحاظ الزامات، ويژگي ها و مديريت و توسعه يکپارچه تهيه کنيم و مذاکرات لازم در اين راستا را با وزير راه و شهرسازي انجام داده ايم، اظهار داشت: بايد مزيت هاي سرمايه گذاري در استان مشخص شود.
استاندار مازندران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين که به بانوان بايد بعنوان سرمايه اجتماعي نگريست، تصريح کرد: بانوان در حفظ فرهنگ جامعه نقش مهمي دارند و بستر آن بايد فراهم شود.
اسلامي، گفت: فرهنگ سازي براي ارتقا شاخص هاي سلامت وظيفه اي همگاني است و اداره کل ورزش و جوانان بايد با ترويج و راه اندازي نهضت ورزش هاي همگاني بعنوان عامل موثر در سلامت و ايجاد نشاط در جامعه در اين خصوص به جد اهتمام نمايد.
وي بر آگاهي رساني و ترويج در خصوص رعايت مولفه هاي موثر بر سلامت با بهره گيري از رسانه ها، رسانه ملي، مراکز بهداشت و خانه هاي بهداشت روستايي تاکيد کرد و ياد آور شد: بايد براي ورزش همگاني و محيط هاي لازم براي ورزش مردم فضا و امکانات متناسب ايجاد شود.
گفتني است در اين جلسه که معاونين استاندار، نماينده مردم نور و محمودآباد در مجلس شوراي اسلامي و رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان حضور داشتند، مصوبات کار گروه هاي تخصصي زيربنايي و شهرسازي، امور بانوان و خانواده و کارگروه سلامت و امنيت غذايي شوراي برنامه ريزي و توسعه استان مورد بررسي قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران

معاون استاندار تهران گفت: میزان خودکفایی تولید مرغ در استان تهران از چهار درصد به ۱۲ درصد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد علی‌مهری اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث دو مگافارم در ری و فیروزکوه، افزود: برنامه‌ریزی اولیه برای احداث دو مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغ‌داری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه‌ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

منبع: فارس

کد خبر 747811

دیگر خبرها

  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی