Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده سریال رنج پنهان گفت: 90 درصد از مراحل تولید سریال رنچ پنهان را پشت سر گذاشته ایم و در دهه فجر از تلویزیون پخش می شود اما فیلمبرداری همزمان با پخش ادامه خواهد داشت.

رضا جودی تهیه کننده سریال "رنج پنهان" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آخرین مراحل تولید این سریال گفت: 90درصد از مراحل تولید سریال "رنج پنهان" را پشت سر گذاشته ایم و این روزها فیلمبرداری در غرب تهران در لوکیشنی با نام ساختمان ساواک در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تدوین و صداگذاری این سریال همزمان با فیلمبرداری در حال انجام است و 90 درصد از امور فنی پروژه را نیز تا امروز پشت سر گذاشته ایم.


این تهیه کننده درباره بازیگران "رنج پنهان" اظهار کرد: این روزها تمام بازیگران اصلی جلوی دوربین حضور دارند و قرار نیست بازیگر دیگری به سریال اضافه شود. یک سری بازیگران جدید که شناخته شده هم نیستند به سریال "رنج پنهان" اضافه شده بودند و در کنار بازیگران پیشین ضبط ادامه دارد. 

جودی درباره اتمام فیلمبرداری "رنج پنهان" توضیح داد: سریال رنج پنهان در دهه فجر از تلویزیون پخش می شود اما چون فیلمبرداری قبل از پخش به اتمام نمی رسد همزمان با پخش فیلمبرداری ادامه خواهد داشت اما نمی توانم فیلمبرداری تا چه زمانی به پایان می رسد. 

وی درباره پیش بینی از استقبال مردم نسبت به سریال "رنج پنهان" خاطرنشان کرد: واقعیت این است که تا پیش از پخش از تلویزیون نمی توان استقبال مردم را پیش بینی کرد اما با توجه یه این که رنچ پنهان قصه خاصی دارد اگر مخاطبان دوست داشته باشند از این سریال استقبال می کنند و من امیدوارم که همه مردم "رنج پنهان" را ببینند. 

گفتنی است؛ سریال "رنج پنهان" به قصه ای در سال ۵۳ که مرگ جوانی در دانشگاه، برادر و دوستانش را برمی آشوبد می پردازد. بحران آن سال ها، اختناق فضای موجود و شور جوانی، یوسف را وارد بازی پیچیده ای می کند که اسلحه و خشونت تنها راهکار عملی اوست. کار به جایی می رسد که او باید مخفیانه در شهر تهران روزگار بگذراند.

"رنج پنهان" در ۲۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای برای ایام دهه فجر تولید می شود.


کریم امینی، علی غلامی، مهدی سقا، مهربانو باطبی، سونیا اسماعیلی، جواد زیتونی، فرهاد روشن، مهران میرزایی، علی شجاع، مهرزاد حسینی، پانته‌آ میرفصیحی و بهنام تشکر  به همراه برخی از بازیگران تازه وارد تا کنون جلوی دوربین رفته اند.

دیگر عوامل این سریال عبارتند از : تهیه کننده: رضا جودی، کارگردان: بیژن میر باقری، مدیر تولید: بهرام جلالی، جانشین تولید: حسین فیض آبادی، فیلمنامه: حسین تراب نژاد و مهدی حمزه، براساس طرحی از حمیدرضا سبحانی نژاد، کارگردان : بیژن میرباقری، دستیار یک و برنامه ریز: سید علی هاشمی، منشی صحنه : فروغ غیاثوند، عکاس : سمیرا بختیاری و مشاور رسانه: مهناز رحیمی دانش.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق

به ویژه اینکه تعدادی از آنها شهرتی جهانی داشته و می‌توانند پای آثار نمایشی تولید شده در این چارچوب را به بازار جهانی باز کنند. موضوعی که چندان مورد توجه سینمای ایران قرار نگرفته و اندک آثار تولید شده در این باب نیز متعلق به تلویزیون بوده‌ا‍‌ند. فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی که به نوعی محصول مشترک ایران و ترکیه به حساب می‌آید، نخستین تجربه جدی سینمای ایران در این رابطه است که به تازگی روی پرده سینماهای کشور رفته و در هفته نخست رکورد فروش ریالی و تعداد تماشاگر را شکسته است.

فتحی که تجربه تولید آثار تاریخی در قاب کوچک را داشته، در «مست عشق» سراغ یکی از مهمترین شعرا و عرفای تاریخ ایران یعنی جلال‌الدین محمد بلخی مشهور به مولانا رفته و بخشی از دوران زندگی وی را به تصویر کشیده که از کشش دراماتیک مناسبی برخوردار است. فرهاد توحیدی که یکی از قدیمی‌ترین فیلمنامه‌نویسان پس از انقلاب به حساب می‌آید در «مست عشق»، مولانا و شمس تبریزی را به عنوان ستون‌های فیلمنامه قرار داده و قصه را با محوریت این دو پیش می‌برد. قصه‌ای شخصیت محور که با چرخشی ظریف به سمت ماجرامحوری رفته و چند داستانک جذاب را به آن گره می‌زند.

توحیدی در پرده نخست، قصه را با یک حادثه آغاز کرده و سوالی را پیرامون ناپدید شدن شمس تبریزی مطرح می‌کند. سپس با یک فلاش‌بک به گذشته‌ای نه چندان دور رفته و برخورد مولانا و شمس را کلید می‌زند که سرانجام به یک نقطه عطف می‌رسد. جایی که مولانا مجذوب شخصیت پیچیده و خاص شمس شده و نگاه‌اش به جهان تغییر می‌کند. در نیمه میانی، توحیدی روی حسادت به عنوان یکی از تم‌های فیلمنامه مانور داده و موانعی را بر سر راه مرید و مراد قرار می‌دهد تا از بار تنش حاکم بر آن کاسته نشود. در این بین رفت و برگشت‌های زمانی هم رخ می‌دهد که از ساختار قصه بیرون نزده و تماشاگر را سردرگم نمی‌کند. در واقع این ساختار غیرخطی برای آن است که تکه‌های پازل قصه کنار یکدیگر قرار گرفته و یکپارچگی آن از دست نرود.

داستان‌های فرعی نقشی کلیدی در پیکره فیلمنامه‌های امروزی دارند و ((مست عشق)) از این بابت نمونه‌ای درخشان به حساب می‌آید. اولی قصه عشق نافرجام پسر مولانا (علاء‌الدین) به کیمیا خاتون است که به خوبی در بافت قصه جا افتاده و مثلثی عاشقانه را شکل می‌دهد و تماشاگر را به حدس و گمان‌هایی پیرامون نقطه عطف دوم فیلمنامه وادار می‌کند. دیگری داستانک مربوط به اسکندر بیک فرمانده خشن اهل قونیه است که علاقه‌ای نافرجام به دختری مسیحی به نام مریم داشته و توحیدی این داستانک را به بهترین شکل به قصه اصلی پیوند زده است. نکته مهمی که در فیلمنامه ((مست عشق)) به چشم می‌خورد، وفاداری به اندازه نویسنده به تاریخ است که وجوه نمایشی خوبی نیز به آن بخشیده شده است. همان‌طور که از عشق به عنوان تم اصلی و جانمایه اثر بهره گرفته و آن را به شخصیت‌های اصلی گره زده است.

حسن فتحی در آخرین ساخته سینمایی‌اش دست به ریسک بزرگی زده و به سراغ شخصیتی رفته که میلیون ها طرفدار در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر دارد. او با توجه به فیلمنامه خوبی که در اختیار داشته تلاش کرده تا اثر شسته‌رفته‌ای را خلق کند. تلاشی که از همان سکانس نخست (کابوس جنگ اسکندربیک) خود را به رخ کشیده و تا آخر ادامه پیدا می‌کند. به ویژه در دکوپاژ فیلمنامه که ظرافت و وسواس خاصی در آن به چشم می‌خورد. برای مثال می‌توان به سکانس گفتگوی طولانی شمس و مولانا اشاره کرد. البته نمی‌توان از مست عشق گفت و به فیلمبرداری درخشان زنده‌یاد مرتضی پورصمدی و تدوین استاندارد میثم مولایی اشاره نکرد.

یکی از چالش‌های مهم فیلم انتخاب بازیگران آن بوده که ترکیبی از بازیگران ایرانی و ترک به حساب می‌آید و ایجاد هارمونی میان آنها کار سختی به نظر می‌رسد. اتفاقی که تا حدود زیادی رخ داده و بازیگران نقش مهمی در کیفیت برجسته فیلم دارند. پارسا پیروزفر و شهاب حسینی انتخاب‌های هوشمندانه‌ای برای ایفای نقش‌های مولانا و شمس تبریزی بوده‌اند که البته کفه ترازو به سمت حسینی اندک چربشی دارد. همچنین بازیگران ترک زبان که در سینما و تلویزیون ترکیه شهرت زیادی دارند، در ایفای نقش‌ها موفق بوده اند.

مست عشق از آن دسته فیلم‌هایی است که تولید و پست پروداکشن سختی داشته که از این بابت می‌توان به گروه تولید آن دستمریزاد گفته و دستاوردهای آن برای سینمای ایران را به فال نیک گرفت.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903013

دیگر خبرها

  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»