Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «محمود صادقی»، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص لزوم پیوند میان «مساجد و مدارس» با تاکید بر این موضوع مهم گفت: این مقوله به تربیت دینی دانش آموزان برمی‌گردد که متاسفانه مانند سایر مقولات تربیتی در این زمینه نیز ابتکار عمل وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی با اشاره به اینکه روش آموزشی مبتنی بر خلاقیت در کشور ما مغفول مانده است، افزود: مشارکت دانش‌آموز در تمامی فرایند آموزش و تربیت بسیار حائز اهمیت است. امروز شاهد هستیم که در کشورهای توسعه یافته دانش آموز به طور فعال درگیر همه معقولات به ویژه موضوعات دینی می‌شود.

او با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته بحث جدایی مذهب مطرح می‌شود، اما در واقع «دین» نقش بسزایی در تربیت اخلاقی دانش آموزان دارد، اظهار کرد: در اروپا بسیاری از کلیساها در جوار مدارس هستند و همین امر موجب می‌شود دانش آموز در ارتباط مستقیم با این امر قرار گیرد.

صادقی با تاکید بر اینکه در مساجد ما چنین فضایی برای نسل جدید فراهم نشده است، گفت: مساجد محیطی که پذیرای دانش آموزان باشد را در اختیار ندارند. در مساجد باید محیطی روحانی، معنوی و اخلاقی برای دانش‌آموزان فراهم شود، به گونه‌ای که محیط موجود جذابیت داشته باشد.

نماینده مردم تهران بیان کرد: همه چیز باید به دانش‌آموز واگذار شود تا خود فرد نقش مبتکرانه، خلاقانه و فعالانه داشته باشد. متاسفانه روند آموزشی در کشور ما یک امر منفعل است.

صادقی با بیان اینکه در کشور ما دانش‌آموز در فرایند آموزش نقشی را ایفا نمی‌کند، تاکید کرد: بعد از مدتی ذهن دانش‌آموزان پر از شبهه می‌شود و نسبت به مفاهیم اولیه دینی برایشان سوالات بسیاری مطرح می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این مرحله نه مجال طرح پرسش برای دانش آموز فراهم می‌شود و نه پاسخگویان در حدی هستند که به پرسش‌های مطرح شده به زبان خود دانش‌آموزان پاسخ دهند.

صادقی در پایان با اشاره به اینکه ما در تربیت دینی نیاز به یک تحول بسیار جدی داریم، بیان کرد: متاسفانه همه عالمان دینی نمی‌توانند پاسخگوی این نسل باشند، زیرا آنها باید بتوانند با زبان روز با فرزندان این نسل سخن بگویند و پاسخگوی سوالات آنها باشند.

خبرنگار: محبوبه رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!