Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین گزارش ارائه شده در دهمین جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی حدود ۹۷ درصد اتباع مجاز خارجی کارت آمایش حاوی اطلاعات هویتی، سکونتی و ... دریافت کرده‌اند.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دهمین جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی به ریاست وزیر کشور عصر شنبه (۳۰ دی ماه) در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در این جلسه طی سخنانی با اشاره به گزارش ارائه شده اظهارداشت: اطلاعات و مشخصات اتباع مجاز لازم است که در چند مرحله در سال صورت بگیرد و اطلاعات موردنیاز به روز رسانی شود.

وی با اشاره به برخی مصوبات اجرا نشده توسط دستگاه های مسئول گفت: تمامی دستگاه هایی که مصوبات ابلاغ شده را اجرایی نکرده اند باید در مدت زمانی مشخص و تا پایان سال اجرایی کنند درغیراینصورت با دستگاه هایی که مصوبات ابلاغ شده را اجرایی نکنند طبق قانون برخورد می شود.

وزیر کشور تاکید کرد: علی رغم کارهای بسیار زیادی که جمهوری اسلامی ایران برای اتباع و پناهندگان انجام می دهد اما کمک های سازمان ملل که زیر نظر خود آنها هم هزینه می شود اندک و ناچیز است از این رو لازم است آنها کمک های بیشتری را تخصیص و همکاری بیشتری هم در جهت بازگشت افغان ها به کشورشان انجام دهند.

محمدی فر مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در این جلسه در گزارشی آخرین اقدامات و خدمات انجام شده در این حوزه را تشریح کرد که بر این اساس در طول ۴ سال گذشته نیز تعداد ۲.۵ میلیون نفر از اتباع غیرمجاز در کشور شناسایی و به کشورهای خود بازگردانده شدند.

همچنین بر اساس آخرین گزارش ارائه شده در این جلسه از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۶۳۰ هزار نفر از اتباع خارجی غیر مجاز شناسایی و بازگردانده شدند.

برقراری بیمه سلامت برای ۲۲۹ هزار نفر از پناهندگان آسیب پذیر و صدور برگه تحصیلی برای ۱۷۲ هزار دانش آموز غیرمجاز طی ۳ سال گذشته پیرو فرمان رهبری از دیگر موارد اشاره شده در این گزارش بود.

طبق اقداماتی که در سال جاری تا کنون صورت گرفته حدود ۹۷ درصد اتباع مجاز خارجی کارت آمایش با اعتبار یکساله دریافت کرده اند که به واسطه این کارت ها اطلاعات هویتی، سکونتی، شغلی، طایفه ای، مذهبی و ... هر یک از اتباع مشخص است.

وزارت خارجه نیز در این جلسه مکلف شد نسبت به چگونگی اجرای طرح وثیقه اتباع افغان برای اخذ وزیر و تسهیلات پیش بینی شده و همچنین صدور وزیرا در مرزها اقدامات جدی تری انجام دهد.

در این جلسه نیز بر یکپارچه سازی سامانه های موجود، ساماندهی بازار کار و اشتغال اتباع خارجی و نقش اصناف، شهرداری ها و کارفرمایان در این رابطه، برخورد قانونی با تخلفات در حوزه اتلاع خارجی مورد تاکید کرد قرار گرفت.

در این جلسه نیز سردار اشتری فرمانده ناجا، حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور، میر قائم مقام وزیر و رئیس مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش، پناهی آذر معاون کنسولی و ایرانیان وزارت خارجه، ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور و نمایندگانی از ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، بهداشت و آموزش، پزشکی و اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع