Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی نخستین جشنواره ملی تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر علوم انسانی گفت: تلاش ما این است که تصور عدم همخوانی رشته‌های به ظاهر غیر کاربردی همچون الهیات، ادبیات، فلسفه و غیره... را با موضوع تولید و اشتغال از بین ببریم.

به گزارش ایسنا، سمیه توحیدلو در نشست خبری امروز که در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره اولویت با پایان‌نامه‌هایی است که مشخصا منتج به نتیجه یا کاربرد در قالب طرح‌نامه‌های تجاری، سیاسی،‌ راهبردی و غیره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شده باشند.

وی در ادامه با اشاره به تصور برخی دانشجویان علوم انسانی مبنی بر عدم همخوانی رشته‌های آن‌ها با موضوعات مربوط به تولید و اشتغال، افزود: تلاش ما این است که تصور عدم همخوانی رشته‌های به ظاهر غیر کاربردی همچون الهیات، ادبیات، فلسفه و غیره... را با موضوع تولید و اشتغال از بین ببریم.

توحیدلو با بیان این که در این جشنواره ایده‌هایی که بتوانند به افزایش تولید و اشتغال منجر شوند، شناسایی شده و مدنظر قرار خواهند گرفت، گفت: تاکنون بیش از 100 مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. این در حالی است که بیش از 400 مورد پایان‌نامه را نیز خود پایش کرده‌ایم.

دبیر علمی جشنواره، 4 کارگروه مقالات ارسالی به دبیرخانه را شامل «کارگروه اول: رشته‌هایی نظیر علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری»، «کارگروه دوم: رشته‌هایی نظیر علوم اجتماعی، مطالعات فرهنگی، ارتباطات و علوم تربیتی»، «کارگروه سوم: رشته‌هایی نظیر تاریخ، جغرافیا، حقوق و علوم سیاسی» و «کارگروه چهارم: رشته‌هایی نظیر الهیات، زبان،‌ ادبیات،‌ هنر و زیبایی شناسی و فلسفه» دانست.

توحیدلو سپس به همکاری برخی سازمان‌ها در کمیته‌های علمی داوری مقالات اشاره کرد و گفت: از جمله این سازمان‌ها می‌توان به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (معاونت پژوهشی)، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ذیل آن صندوق حمایت از پژوهشگران، وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی، مجموعه‌های دانشگاهی از جمله دانشگاه آزاد،‌ پیام نور،‌ علمی – کاربردی،‌ فرهنگیان و نیز بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد.

وی در رابطه با مجموعه مخاطبان این جشنواره خاطر نشان کرد: فارغ‌التحصیلانی که در 10 سال اخیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با حوزه تولید و اشتغال دفاع کرده‌اند، در دایره داوری ما قرار می‌گیرند. این در حالی است که از دانشگاه‌ها نیز خواسته شده با کمک اعضای هیات علمی خود، پایان‌نامه‌های مرتبط با این حوزه را معرفی کنند. بدیهی است که بخشی از جوایز نیز به چنین دانشگاه‌ها و مجموعه‌هایی اختصاص داده خواهد شد.

دبیر علمی این جشنواره در پایان با بیان اینکه مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه جشنواره هنوز به پایان نرسیده، آخرین مهلت آن را 22  بهمن ماه اعلام کرد و افزود: با توجه به ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره و اهمیت موضوع تولید و اشتغال امیدوار هستیم که فعالیت‌های آن در سال‌های آتی نیز ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است

 علیرضا ملاشاهی  فرماندار ویژه شهرستان زابل در مراسم تجلیل از دانش‌آموزان و مربیان افتخارآفرین زابل، اظهار کرد: لوح تقدیر و کاپ‌هایی که در دستان شما است نتیجه غیرت و همت مثال زدنی مردمان دانشمند، هنرمند و عزتمند سیستان است که توانستند تمام مشکلات و موانع را پشت سر بگذارند.

وی افزود: در آینده مطمعنا شما باید چرخ توسعه سیستان را در دست بگیرید و آنچه که مرز و حد و حدودی ندارد دانش است، هر آنچه که می‌توانید در این حوزه‌ها خودتان را تقویت کنید.

معاون‌ استاندار سیستان و بلوچستان فرماندار ویژه شهرستان زابل با بیان اینکه، آن چیزی که این استان را در مسیر آبادانی، توسعه و بالندگی قرار می‌دهد همدلی و هم افزایی، یکدلی و یکرنگی است، تاکید کرد: باید دست در دست هم پله‌های افتخار و مسیرهای آینده‌سازی را در این استان طی کنیم و آستانه تحمل را جهت بالا بردن پذیرش انتقادات بالا ببریم تا از اتفاقاتی از نوع تفرقه و دوگانگی اجتناب کنیم و بصیرت داشته باشیم که در این دام‌ دشمن که باعث سرخوردگی استان می‌شود گرفتار نشویم.
وی افزود: امروز اتفاقات خوبی در سیستان به لحاظ بعد تجاری، صنعتی و ایجاد مبادلات تجاری بین چابهار، میلک، افغانستان و کشورهای همسایه رخ داده که می‌تواند این استان را به اوج شکوفایی برساند.
ملاشاهی ادامه داد: خودتان را دست کم نگیرید، سیستان‌وبلوچستان و فرزندان این منطقه دارای استعدادهای خاص و ویژه هستند، آنچه باعث افتخار شما خواهد شد تلاش و کار کردن است باید کار و تلاش کنید چرا که خداوند به سعی و تلاش شما برکت می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی کنکور سراسری باهم رقابت کردند
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • برگزاری کنکور سراسری با رقابت گروه  علوم ریاضی و انسانی در هرمزگان
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی