Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین «کنفرانس ملی رگولاتوری بلاک چین و رمزارزها» با حضور صاحب‌نظران و کارشناسان حقوق و قانونگذاری، اقتصاد و مدیریت، پولی و بانکی، صنعت و معدن و تجارت اوایل اسفندماه برگزار می‌شود.

 به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، «کنفرانس ملی رگولاتوری بلاک چین و رمزارزها» قرار است روز دهم اسفندماه با حضور صاحب‌نظران و کارشناسان حقوق و قانونگذاری، اقتصاد و مدیریت، پولی و بانکی، صنعت و معدن و تجارت در سالن خواجه نصیر مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با توجه به حضور صاحب‌نظران و کارشناسان حقوق و قانونگذاری، اقتصاد و مدیریت، پولی و بانکی، صنعت و معدن و تجارت در این کنفرانس، بررسی و تببین حوزه‌های قانون‌گذاری در بلاک‌چین و رمزارزها، بررسی و تبیین تجربیات دیگر کشورها در حوزه قانون‌گذاری بلاک‌چین و رمزارزها، بررسی و تببین حقوق بین‌المللی و ملی در این حوزه، بررسی و تبیین مسائل فقهی این حوزه، بررسی نظرات اعلام شده فقهای مذاهب اسلامی از نقطه نظر مالکیت، ماینینگ، ترید، کاربرد، قوانین مورد نیاز در حوزه‌های: استخراج، مالیات، مالکیت، سرمایه‌گذاری، صرافی‌ها و با توجه به منافع ملی، نقش و جایگاه بانک‌های مرکزی و بازارهای سهام و سرمایه در این حوزه به‌عنوان اهداف اصلی این برنامه به شمار می‌رود.

محورهای همایش

با توجه به هدفگذاری فوق محورهای زیر برای ارائه مقالات در نظر گرفته شده است:

۱-  گزارشاتی از تجربیات دیگر کشور ها در حوزه رگولاتوری بلاکچین و رمزارزها ارائه گردد و رویکرد و قوانین آنها از لحاظ کاربرد و استدلال و اثرات مورد بررسی قرار گیرد.

۲-  بررسی ضوابط حقوق بین الملل در مواجهه با بلاکچین و رمز ارزها.

۳-  بررسی ضوابط حقوقی از منظر ملی در مواجهه با رمز ارزها. آیا در سیستم حقوقی داخلی می توان مواردی مثل برات یا سفته یافت که تطابق حقوقی با رمز ارزها داشته باشند؟

۴-  بررسی مسائل فقهی بلاکچین، آیا می توان بیع در حوزه بلاکچین را یک بیع شرعی دانست؟ آیا رمزارزها مالکیت شرعی دارند؟ رمزارزها با ربا چه نسبتی دارند؟ ماینینگ از جهت فقهی چه حکمی دارد؟ آیا عقد قرارداد مبتنی برای قرارداد هوشمند یک قرارداد لازم الاتباع شرعی است؟

۵-  تجربیات دیگر کشورها پس از اعمال قوانین رگولاتوری چگونه بوده است؟ پس از اعمال رگولاتوری چه رفتارهایی در جامعه قابل پیش بینی است؟

۶-  در حوزه ماینینگ چه رگولاتوری هایی نیاز است؟ آیا نظارت بر درآمد ماینرها نیاز است؟ از نظر مالیاتی چه نکاتی باید برای ماینرها لحاظ شود؟

۷-  در حوزه صرافی ها چه رگولاتوری هایی نیاز است؟ قواعد احراز هویت(KYC)  و قانون مبارزه با پولشوئی(AML) چگونه باید رعایت گردد. کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (FATF) چه الزاماتی را در این حوزه مقرر می‌دارد؟

۸-  از نقطه نظر مالیاتی، نگهداری، ماین و خرید و فروش رمزارزها چگونه می‌تواند باشد، تجربه کشورهای دیگر در این حوزه چه بوده است؟

۹-  پیشنهاداتی برای رویکرد رگولاتوری در کشورمان با توجه به تجربیات دیگر کشورها و مصالح ملی مطرح شود. قوانین پیشنهادی با توجه به منافع ملی و شرایط کشورمان ارائه و فرصت‌ها و تهدیدات آن مورد عنایت قرار گیرد. فرصت‌ها و تهدیدات در کنار هم سنجیده شوند و راهکار های پیشنهادی ارائه شوند.

۱۰-  بحث ماهیات ارز یا کالا یا سهام بودن رمز ارزها و تاثیر آن در رگولاتوری و مسائل مالیاتی بررسی شود.

۱۱-  جایگاه بانک مرکزی و دیگر بانکها، سازمان بورس و سازمانهای مرتبط آن مبتنی بر قوانین داخلی کشورمان سنجیده شود و پیشنهاداتی برای نهاد ناظر بر حوزه رمزارزها ارائه شود.

۱۲-  فرصت ها و تهدید های داخلی و بین المللی در حوزه رمز ارزها بررسی گردد و نگرانیهایی از قبیل اینکه چه کسانی پشت آنها هستند، توسط چه کسانی کنترل و یا مدیریت می شوند؟ انجام امور غیر مجاز و غیر قانونی از طریق آنها چه مقدار و در چه حد است؟ پولشوئی توسط آنها در چه حد است؟ تروریسم و مواد مخدر و امثال آن چقدر از این ابزار استفاده کرده اند؟ دور زدن تحریم ها تا چه حد با این ابزار مقدور است؟ درآمدزایی و اشتغالزایی تا چه حد با استفاده از آن ممکن است؟

بخش اصلی

بخش اصلی کنگره مسابقه مقاله نویسی است که  در جهت تشویق و ترغیب پژوهشگران محترم و قدردانی از زحمات ایشان مشوق های نقدی و غیر نقدی به قرار زیر در نظر گرفته شده است:

۸۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی؛ نفر اول ۵۰۰ میلیون ریال؛ نفر دوم ۲۰۰میلیون ریال و نفر سوم ۱۰۰میلیون ریال

علاوه بر جایزه نقدی برای چاپ و نشر مقالات برگزیده در جراید تخصصی، علمی و پژوهشی و ارسال برای مقامات مسئول نیز تمهیداتی در نظر گرفته شده است.

بخش جنبی

علاوه بر بخش اصلی  برنامه‌های جانبی نیز برای این کنفرانس در نظر گرفته شده است، که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مسابقه ایده برتر

پاسخ به سئوالات در نظر گرفته شده توسط مسئولین اجرائی

در این بخش نیز هدایایی ارزنده‌ای به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

مخاطبان و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت http://regublock.ir  مراجعه کنند.

دبیرخانه کنفرانس

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها با پذیرش ۱۲۵ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در این کنفرانس با اشاره به جایگاه منحصربفرد موزه‌ها در توسعه کشور، گفت: نسل جوان اطلاع چندانی از سیر تحول و پیشینه خود ندارد و در همین راستا وظیفه پیشکسوتان و یکی از مهم‌ترین کارکردهای موزه‌ها افزایش اعتماد به نفس و خودباوری نسل جدید با شناساندن گذشته و سیرتحول تاریخی است.

وی همچنین موزه‌ها را از منظر تفریحی حائز اهمیت دانست و افزود: کشورهای توسعه‌یافته به موزه‌ها بها می‌دهند؛ به گونه‌ای که یکی از اهداف گردشگران بازدید از موزه‌های این کشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: هدف دانشگاه محقق اردبیلی از همکاری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و برگزاری این کنفرانس افزایش معلومات فرهنگی است و امیدواریم این کنفرانس تلنگری برای تفکر و افزایش خودباوری بوده و منتج به پیشرفت و توسعه شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: انسانی که شان ندارد خدا به او رحم نمی‌کند، خدا به کسی رحم می‌کند که قدر و شان خود را بداند. شان انسان در این است که با یک چشم به گذشته نگاه کند و با چشم دیگر به حال و آینده.

وی افزود: موزه‌داران گذشته را مقابل چشم می‌آورند و شان ما را تقویت می‌کنند.

در این کنفرانس، ارنستو اتوون معاون مدیرکل سازمان یونسکو و لایشون آن رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های آسیا و اقیانوسیه(آسپک) به صورت مجازی به سخنرانی پرداختند و پیام علی اکبر متکان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز معاون مطالعات کمیسیون ملی یونسکو قرائت شد.

همچنین بازدید از موزه تاریخ علوم اردبیل، مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی، رونمایی از طرح‌های موزه تاریخ علوم اردبیل، نشست‌های تخصصی و ارائه مقالات توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی از دیگر بخش‌های این کنفرانس بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد
  • نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد