Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > فناوری - مهم‌ترین رویداد نمایشگاه خودروی آمریکای شمالی (اتوشوی دیترویت)، رونمایی از جدیدترین و قوی‌ترین پیک‌آپ‌های سال بود. برای مقایسه ویژگی‌های شورلت سیلورادو، فورد رنجر و رم ۱۵۰۰ با ما همراه شوید.

به گزارش خبرآنلاین، در دنیایی که خودروسازان به استفاده بیشتر از آلومینیوم در بدنه خودرو روی آورده‌اند تا محصولاتی ظریف‌تر، سبک‌تر و بهینه‌تر به بازار عرضه کنند، خودروسازان آمریکای شمالی کماکان به تولید خودروهای عضلانی مبتنی بر فولاد مستحکم و موتورهای احتراق داخلی پرقدرت مشغولند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقبال هواداران در نمایشگاه دیترویت و خریداران در بازار نشان می‌دهد که عموم مردم کماکان عاشق تماشای جثه عظیم پیک‌آپ‌ها هستند و برای چالش مهار قدرت عظیم آن‌ها لحظه‌شماری می‌کنند.

در نمایشگاه خودروی آمریکای شمالی (دیترویت)، سه محصول پرفروش بازار یعنی شورلت سیلورادو، رم ۱۵۰۰ و فورد رنجر حضوری پررنگ داشتند. البته فورد ترجیح داد عرضه مدل جدید غول متحرک خود، F-150 را به فرصتی دیگر موکول کند و با استفاده از نبرد جنرال‌موتورز و رم، بازار پیک‌آپ‌های میان‌رده را هدف بگیرد.

Chevrolet Silverado (2019)

«شورلت سیلورادو مدل ۲۰۱۹» در مقایسه با دیگر محصولات رقیب، امکانات و تنوع بیشتر و قیمت بالاتری دارد و از اواخر سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷) به بازار عرضه می‌شود.

شاسی و بدنه سیلورادو کماکان فولادی است و آلومینیم فقط در پنل‌های در، هود و انتهای خودرو به کار رفته است.

شش انتخاب برای سیستم قدرت سیلورادو پیش‌بینی شده است. موتورهای ۸ سیلندر ۵٫۳ لیتری و ۶٫۲ لیتری مجهز به سیستم مدیریت پویای سوخت می‌توانند متناسب با عملکرد خودرو، برخی از سیلندرها را خاموش کنند تا سوخت کمتری مصرف شود.

علاوه بر این، موتور ۶ سیلندر ۳ لیتری دیزل مجهز به توربوشارژر هم برای این خودرو در نظر گرفته شده است.

سیلورادو در هشت مدل روانه بازار می‌شود تا هر سلیقه‌ای را راضی کند. قیمت پایه آن از حدود ۳۰ هزار دلار شروع می‌شود.

RAM 1500 (2019)

شرکت «رم» برای قدرت‌نمایی هرچه بیشتر با پیک‌آپ عضلانی «RAM 1500»، سیستم هیبریدی را به خدمت گرفته است.

برای این خودرو دو موتور پیش‌بینی شده است، موتور نخست، پنتاستار ۶ سیلندر با حجم ۳٫۶ لیتر و قدرت ۳۰۵ اسب‌بخار و گشتاور ۳۶۴ نیوتن‌متر است.

موتور دیگر، موتور ۸ سیلندر HEMI به حجم ۵٫۷ لیتر که ۳۹۵ اسب‌بخار قدرت و ۵۵۶ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند.

در کنار این دو موتور قدرتمند، سیستمی هیبریدی نصب شده تا در مواقع لزوم، گشتاور کمکی را درلحظه به چرخ‌ها اعمال کند و افتی در عملکرد خودرو احساس نشود.

رم از بهار آینده در شش مدل به بازار عرضه خواهد شد و قیمت پایه آن، حدود ۲۵ هزار دلار پیش‌بینی شده است.

Ford Ranger (2019)

فورد هم با پیک‌آپ میان‌رده رنجر، بازار آسیا و اقیانوسیه و پس از آن، آمریکای شمالی را هدف گرفته است.

این خودرو به موتور نسبتا کوچک‌تری با حجم ۲٫۳ لیتر مجهز شده که از فناوری EcoBoost و دو توربوشارژر بهره می‌برد و قدرت موتورهای ۶ سیلندر و مصرف بهینه موتورهای ۴ سیلندر را یکجا جمع کرده است.

رنجر با تکیه بر این موتور و جعبه‌دنده ۱۰ سرعته خود، گستره وسیعی از نیازهای روزمره را برطرف می‌کند.

این خودرو هم حدود ۲۹ هزار دلار قیمت‌گذاری شده تا با «تویوتا تاکوما»، پرفروش‌ترین محصول این بازار رقابت کند.

۵۴۵۴

کلید واژه‌ها : بازار خودرو - فورد - جنرال موتورز - خودرو -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از اولین موتور شش سیلندر ایران ساخت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.  

روح الله دهقانی، معاون علمی، فد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در این مراسم،  با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه گفت: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد.

وی افزود: این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

دهقانی ادامه داد: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.  

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‎ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسیده است. 

وی ادامه داد: امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزء کلیدی‌ترین دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود  ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

دهقانی درباره این پروژه تازه افتتاح شده، توضیح داد: در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه  چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

وی افزود: متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد.

دهقانی به اقدامات انجام‌شده توسط این تیم تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور از جمله این اقدامات است.

وی در همین راستا ادامه داد: ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی نیز از جمله دیگر اقدامات این تیم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • ساخت موتور شش سیلندر
  • فیلم| رونمایی از نخستین موتور بنزینیِ ۶ سیلندر؛ ساخت ایران
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • (تصاویر) رونمایی از موتور شش سیلندر ساخت ایران
  • آیین رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی
  • رونمایی از اولین موتور ۶ سیلندر ساخت ایران