Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-03@22:30:05 GMT

سپند امیرسلیمانی: کاش بیشتر در «محکومین» بودم

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۵۳۴۵

سپند امیرسلیمانی: کاش بیشتر در «محکومین» بودم

به گزارش جام نیوز، سریال محکومین در حالی به قسمتهای پایانی خود نزدیک می‌شود که تاکنون توانسته است مخاطبین زیادی را از طیف‌های مختلف به خود جذب کند. این مجموعه تلویزیونی با هدف آشنا کردن مخاطبین با احکام جایگزین دادگاه ساخته شده است.

 

محکومین به خاطر تسریع در ساخت با دو کارگردان به صورت همزمان ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایش بخش اول آن به کارگردانی  سید جمال سید حاتمی هفته پیش به پایان رسید و هم اکنون بخش دوم آن به کارگردانی حسین قناعت روی آنتن می‌رود.

 

به غیر از لیلا زارع و سپیده خداوردی که بازیگران اصلی محکومین در دو بخش آن محسوب می‌شوند، بازیگران بسیاری در این سریال اپیزودیک به ایفای نقش پرداخته‌اند که سپند امیر سلیمانی یکی از آنها است. این بازیگر در یکی از اپیزودهای محکومین نقش پستچی را بازی می‌کرد که همسرش درگیر اتفاقاتی می‌شود.

 

امیر سلیمانی که معتقد است برای ساخت یک اثر، تهیه کننده و کارگردان نباید دغدغه مسائل مالی داشته باشند،‌ در مورد اتفاقات سریال محکومین گفت: در  این سریال، فرصت کوتاه بود اما با همین فرصت کم توانستیم بهترین خروجی را داشته باشیم. 

 

وی درباره نقش آفرینی در این سریال افزود: «باتوجه به اینکه مدت‌هاست مردم تمایل زیادی به تماشای تلویزیون ندارند، باید چندین سریال مانند «محکومین» تولید و پخش شود تا بتواند مخاطب را به خود جذب کند.» 

 

وی ادامه داد: «انجام مجازات جایگزین در جامعه یک ضرورت است و اگر سیستم قضایی کشور به سمتی برود که برای تمام محکومین از یک نسخه استفاده نکند، به گونه بهتری می‌توانیم کاهش جرم‌های مختلف را شاهد باشیم.»

 

امیرسلیمانی افزود: «در حال حاضر جامعه به سمتی رفته که قضاوت کردن برای تک تک افراد جامعه راحت شده است. اگر خودمان را در شرایط جرم قرار دهیم، می‌بینیم که مجازات جایگزین برای برخورد با برخی از بزهکاران بسیار مناسب است. با توجه به اینکه بحث مجازات جایگزین در محکومین به تصویر کشیده شده است امیدوار هستیم بتواند اثر مثبتی بر تصمیم‌گیری برای مجرمانی که جرمشان سنگین نیست داشته باشد.» 

 

این بازیگر درباره نقشش در این سریال گفت: «در محکومین فرصت بسیار کوتاهی داشتیم، بهتر است برای چنین مجموعه هایی که قرار است اثر زیادی در جامعه داشته باشد فرصت بیشتری به بازیگر داده شود. با توجه به اینکه طی سال‌های اخیر اکثر بازی‌هایم طنز بوده است، چند روزی زمان برد تا توانستم به یک نقطه مشترک با سیدجمال سیدحاتمی برسم.» 

 

بازیگر مجموعه تلویزیونی «من یک مستاجرم» افزود: «در صورتی که یک اثر با صبر و حوصله تولید شود و تهیه‌کننده و کارگردان از نظر منابع مالی با محدودیت روبرو نباشند آن اثر ماندگاری بالاتری خواهد داشت. در سریال محکومین متوجه دغدغه تهیه‌کننده و کارگردان می‌شدم.» 

 

امیرسلیمانی ادامه داد: «مردم همواره فیلم‌های طنز را بیشتر دوست دارند. اما اگر کاری به خوبی انجام شود، مخاطب خاص خود را می‌تواند داشته باشد. به نظرم محکومین با توجه به موضوع متفاوت و جدیدی که دارد می تواند مخاطب خاص خود را جذب کند.»

 

احکام جایگزین از سال گذشته در قانون گنجانده شده و در حقیقت سریال محکومین با هدف مطلع کردن جامعه و فرهنگ‌سازی در این زمینه تولید می‌شود.

 

مجموعه تلویزیونی محکومین به تهیه کنندگی بهروز مفید و کارگردانی حسین قناعت کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که هر شب به غیر از پنج شنبه ها حوالی ساعت 22:15 از این شبکه پخش می شود.

 

تسنیم

115

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۵۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟

دولت سیدابراهیم رئیسی قریب به 3 سال است که روی کار آمده و طی این مدت عملکردهای خود را در حوزه‌های مختلف به ثبت رسانده و دیگر به‌راحتی می‌توان عملکرد دولت را به بررسی و قضاوت نشست. اینکه دولت در چه حوزه‌ای چه عملکردی از خود به‌جای گذاشته است.

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

روزنامه آرمان ملی نوشت: رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند. از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد. چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

* 2 نوع فیلم از عملکرد دولت

نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند. اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود.

دیگر خبرها

  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • انتصاب در ساترا/ کریمان جایگزین حسام‌پور شد
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود