Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به تبدیل چابهار به هاب سوم پتروشیمی اظهار داشت: مجتمع پتروشیمی نگین مکران چابهار با افق تولید بیش از ۲۲ میلیون تن مواد نفتی در ۱۰ سال در حال ساخت است و با توجه به این‌که بندر شهید بهشتی چابهار به‌عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران بندری بدون محدودیت در خارج از نقطه بحران است، بهترین و اقتصادی‌ترین مسیر برای صادرات مواد پتروشیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقایی افزود: قرارداد شرکت پایانه‌های نگین مکران با سازمان بنادر برای اختصاص ۲۰ هکتار زمین در محدوده بندر شهید بهشتی جهت ساخت مخازن و پایانه‌های پتروشیمی نهایی شده و این شرکت تا پایان سال عملیات ساخت فاز اول مخازن صادراتی محصولات پتروشیمی را در بندر شهید بهشتی آغاز می‌کند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بابیان این‌که ساخت پایانه‌های صادراتی یک سال زمان می‎برد، تصریح کرد: ازآنجایی‌که بنا به پیش‌بینی‌ها فاز اول مجتمع پتروشیمی چابهار با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۸ میلیون تن متانول سال ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد انتظار می‎رود با ساخت مخازن، سالانه حداقل ۴ میلیون تن از متانول تولیدی پتروشیمی از راه بندر شهید بهشتی به بازار‌های هدف صادر شود.

آقایی خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که عمده بازار‌های هدف محصولات پتروشیمی کشور‌های هند و چین است بندر چابهار به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مبدأ ورودی دریای عمان مسیری با صرفه برای حمل و نقل آن‌هاست و این بندر از لحاظ زیست‌محیطی هیچ محدودیتی برای صادرات سالانه ۲۲ میلیون محصولات پتروشیمی در آینده ندارد.

انتهای پیام/ع

 پایانه‌های پتروشیمی مجتمع نگین مکران در چابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بهداشت ودرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه برای خرید این دستگاه ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر زند اظهار داشت: خرید این دستگاه پیشرفته توسط سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.

وی افزود: نوبت دهی در شیفت صبح انجام می‌شود و حدود ۲۰ نفر بیمار پذیرش می‌شوند و اگر مشکل نیروی انسانی مرتفع شود نوبت دهی شیفت بعدظهر هم راه انداری خواهد شد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه یکی دیگر از نیاز‌های اساسی این مرکز درمانی را نبود دستگاه سی تی اسکن ذکر کرد.

 

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد