Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@14:15:15 GMT

طوفان سال ۲۰۱۸ اروپا در راه است؟

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۶۸۵۹

طوفان سال ۲۰۱۸ اروپا در راه است؟

بحران مهاجرت و ریاست دوره ای اتریش بر اتحادیه اروپا موضوعاتی است که سبب نگرانی مرکل شده است آنچه که می تواند قدرت مانور حزب افراطی آزادی در معادلات سیاسی و اجتماعی اروپای واحد را افزایش دهد.

به گزارش مشرق، حنیف غفاری| اخیرا صدر اعظم دو کشور آلمان و اتریش با یکدیگر دیدار و در خصوص مسائل مختلف در اتحادیه اروپا گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه «آنگلا مرکل» و «سباستین کورتز» در این دیدار سعی کردند تا حدودی اختلافات عمیق موجود میان دولت ائتلافی اتریش و دیگر اعضای اروپای واحد را لاپوشانی کنند اما بر همگان مسجل است که وین و برلین طی ماههای اخیر دو مسیر مجزا را در اتحادیه اروپا و منطقه یورو طی می کنند.


دولت آلمان به شدت نگران استمرار سیاست های پوپولیستی دولت ائتلافی اتریش و تاثیرگذاری این سیاست ها بر دیگر نقاط اروپاست. نباید فراموش کرد که حزب افراطی آزادی با رویکرد راست افراطی و ملی گرایانه، هم اکنون به همراه حزب مردم (حزب متبوع سباستین کورتس) در وین حضور دارد و دولت ائتلافی اتریش را تشکیل داده است.

در جریان دیدار مرکل و کورتز، طرفین بر مواضع خود در قبال بحران مهاجرت تاکید کردند: مواضعی که با یکدیگر اساسا همخوانی ندارد. مرکل معتقد است که اروپای واحد باید در ذیل یک برنامه مشترک به مواجهه با بحران پناهجویان بپردازد و این بحران مشترک را مدیریت کند.

با این حال اتریش به همراه کشورهایی مانند مجارستان از ابتدا نسبت به نقش آفرینی مشترک کشورهای اروپایی در این خصوص نگاهی منفی داشته است. اتریش معتقد است که در این خصوص لازم است هر یک از اعضای اروپای واحد محدودیت ها و سیاست های خاص خود را در تقابل با مهاجرین ایفا کنند.

در چنین شرایطی مرکل نگران چشم انداز بحران مهاجرت در اروپاست. لازم به ذکر است که کشور اتریش از اصلی ترین مخالفان پذیرش پناهچویان و مهاجرین محسوب می شود. حضور جریان راست افراطی در دولت ائتلافی اتریش این روند را تقویت کرده است.

نکته مهم تر اینکه دولت اتریش بارها از دیگر کشورهای اروپایی خواسته است تا پیمان و توافق مشترک خود با ترکیه را بر سر مدیریت بحران پناهجویان متوقف کنند. این در حالیست که وین طرح دیگری در این خصوص ارائه نداده است. بدیهی است که اصرار اتریش و برخی کشورهای اروپایی دیگر در خصوص لغو توافق با آنکارا بر سر بحران پناهجویان، اتحادیه اروپا را درگیر بحران شدیدتری خواهد کرد. با این حال وین همچنان بر این موضوع اصرار می ورزد.

در این صورت، سال ۲۰۱۸ میلادی می تواند سال پرتنشی برای اتحادیه اروپا و منطقه یورو قلمداد شود. بدیهی است که این تنشها بیشتر در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ میلادی تشدید خواهد شد، یعنی درست زمانی که دولت ائتلافی اتریش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را عهده دار خواهد بود!

یکی از مواردی که مرکل و دیگر مقامات ارشد اروپایی نسبت به آن احساس ترس می کنند، ریاست دوره ای اتریش بر اتحادیه اروپاست. این ریاست دوره ای می تواند قدرت مانور حزب افراطی آزادی در معادلات سیاسی و اجتماعی اروپای واحد را افزایش دهد.

در این صورت، بحران هایی مانند بحران مهاجرت می تواند به پاشنه آشیل بسیاری از دولت های اروپایی(از جمله دولت ائتلافی احتمالی مرکل در آلمان) تبدیل شود. بی دلیل نیست که مرکل، ماکرون و دیگر سران اروپایی تحولات جاری در کشور اتریش را با وسواس خاصی رصد می کنند.

حتی برخی منابع اروپایی اعلام کرده اند که امکان دارد سران اروپایی در تصمیمی جمعی به این نتیجه برسند که به دلیل حضور حزب آزادی در دولت ائتلافی اتریش، ریاست دوره ای اروپای واحد را به این کشور واگذار نکنند. موضوعی که می تواند مولد تنشهای دیگری در اتحادیه اروپا و منطقه یورو باشد.

منبع: مهر ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت سهمیه‌های اروپایی لیگ برتر؛ منچستریونایتد و چلسی چه سرنوشتی دارند؟

منچستریونایتد، چلسی و نیوکاسل برای سهمیه لیگ اروپا رقابت می‌کنند

طرفداری | با بازی‌های هفته سی و ششم لیگ برتر، رقابت جالبی برای تصاحب سهمیه لیگ اروپا شکل گرفته است. 

رقابت برای کسب سهمیه لیگ اروپا یا لیگ کنفرانس اروپا برای منچستریونایتد و چلسی، باشگاه‌هایی که هزینه‌های هنگفتی در نقل و انتقالات انجام داده‌اند، اتفاقی دور از انتظار محسوب می‌شود. با توجه به عملکرد نگران‌کننده دو تیم در داخل زمین، تبعید آن‌ها از سطح اول فوتبال اروپا منصفانه به نظر می‌رسد. هر دو باشگاه نیاز مبرمی به حضور در رقابت‌های اروپایی دارند. در دید اول، رقابت برای حضور در سطح دوم و سوم فوتبال اروپا ناامیدکننده است، اما آن‌ها می‌توانند با کسب سهمیه، قوانین سود و پایداری لیگ برتر را رعایت کنند. اتفاقی که موانع نقل و انتقلاتی را رفع خواهد کرد. 

در اولدترافورد، سر جیم رتکلیف به محض ورود به منچستریونایتد از اریک تن هاخ درخواست کرده بود تمامی تلاشش را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا انجام دهد. منچستریونایتد نسبت به چلسی وضعیت بدتری دارد. آن‌ها خلاف رقیب لندنی خود درآمد چندانی از محل فروش بازیکن به دست نمی‌آورند و قعرنشینی در رقابت‌های فصل جاری لیگ قهرمانان، زیان بزرگی به باشگاه وارد کرده است. در کنار چشم‌انداز فروش بازیکنانی مثل میسون گرینوود و کسب سود خالص، شیاطین سرخ قطعا به حضور در لیگ اروپا نیاز دارند. غیبت در رقابت‌های اروپایی قراردادهای اسپانسرینگ این باشگاه را تحت الشعاع قرار می‌دهد. در استمفوردبریج، تاد بولی از هفته‌ها پیش کانر گلگر را در لیست فروش قرار داده است. درآمد فروش بازیکن آکادمی در ارقام مالی به عنوان سود خالص ثبت می‌شود. اگر سناریوی فروش بازیکن انجام نگیرد، آبی‌ها باید در یکی از دو رقابت لیگ کنفرانس یا اروپا حاضر شوند. آن‌ها از مائوریسیو پوچتینو رتبه ششم را درخواست کرده‌اند. اوضاع در سنت جیمز پارک نیز مانند دو باشگاه بزرگ لیگ برتر است. نیوکاسل که به نوعی فصلش را زنده کرده است، شانس بسیار خوبی برای رسیدن به لیگ اروپا دارد. 

سهمیه لیگ قهرمانان لیگ برتر انگلیس

استون ویلا امروز در آمکس مقابل برایتون حرفی برای گفتن نداشت. آن‌ها در روزی که موقعیت چندانی ایجاد نکردند، در نهایت با شکست 1-0 مواجه شدند. استون ویلا در حال حاضر با 67 امتیاز از 36 بازی در رتبه چهارم قرار دارد. تاتنهام، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده آن‌ها 4 شکست متوالی را تجربه می‌کند و یکی از 3 دیدار آینده‌اش را مقابل منچسترسیتی برگزار خواهد کرد. با توجه به اختلاف امتیاز دو تیم، در این لحظه شاگردان اونای امری شانس اصلی تصاحب سهمیه چهارم لیگ قهرمانان هستند. 

حضور سه تیم اول در لیگ قهرمانان اروپا قطعی شده است  بازی‌های باقی‌مانده استون ویلا (67 امتیاز): لیورپول (خانه)، کریستال پالاس (خارج از خانه) بازی‌های باقی‌مانده تاتنهام (60 امتیاز): برنلی (خانه)، منچسترسیتی (خانه)، شفیلدیونایتد (خارج از خانه) سهمیه لیگ اروپا و لیگ کنفرانس 

دو سهمیه لیگ اروپا برای لیگ برتر وجود دارد. تیم پنجم جدول و برنده اف‌ای کاپ راهی مسابقات سطح دوم اروپا می‌شوند. در صورتی که منچسترسیتی برنده جام حذفی نام بگیرد، این سهمیه به تیم ششم جدول خواهد رسید. اگر منچستریونایتد موفق به قهرمانی شود، آن‌ها فارغ از جایگاه‌شان در جدول، راهی مرحله گروهی لیگ اروپا می‌شوند و تیم ششم سهمیه لیگ کنفرانس اروپا را دریافت می‌کند. 

وضعیت فعلی کورس سهمیه لیگ اروپا و لیگ کنفرانس اروپا 

با قهرمانی لیورپول در مسابقات لیگ کاپ، تیم ششم جدول سهمیه حضور در دور پلی‌آف لیگ کنفرانس اروپا را دارد. با این حال، اگر قهرمان اف‌ای کاپ از پیش سهمیه اروپایی داشته باشد (منچستریونایتدِ قهرمان در جایگاه ششم باشد)، فرصت حضور در لیگ کنفرانس به تیم هفتم تعلق می‌گیرد. در صورت قهرمانی منچستریونایتد در اف‌ای کاپ و پایان رساندن لیگ برتر خارج از 7 تیم برتر، تیم هفتم دیگر شانسی برای حضور در رقابت‌های اروپایی ندارد و سهمیه لیگ کفرانس به جایگاه ششم تعلق می‌گیرد. قهرمانی استون ویلا در لیگ کنفرانس تاثیری در سهمیه‌های لیگ برتر نخواهد داشت. 

بازی‌های آینده منچستریونایتد: کریستال پالاس (خارج از خانه)، آرسنال (خانه)، نیوکاسل (خانه)، برایتون (خارج از خانه) بازی‌های آینده چلسی: ناتینگهام فارست (خارج از خانه)، برایتون (خارج از خانه)، بورنموث (خانه) بازی‌های آینده نیوکاسل: برایتون (خانه)، منچستریونایتد (خارج از خانه)، برنتفورد (خارج از خانه)

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • وضعیت سهمیه‌های اروپایی لیگ برتر؛ منچستریونایتد و چلسی چه سرنوشتی دارند؟
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!