Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، عربستان سعودی خواستار گسترش همکاری بین تولید کنندگان نفت عضو اوپک و غیر اوپک فراتر از سال ۲۰۱۸ شد.

این کشور بزرگ صادرکننده نفت در حالی خواستار افزایش همکاری بلند مدت بین تولیدکنندگان نفت می‌شود که بهای هر بشکه نفت که در سال ۲۰۱۶ کمتر از ۳۰ دلار بود کنون به ۷۰ دلار افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالد الفالح وزیر انرژی عربستان سعودی پیش از دیدار با وزرای کشور‌های عضو اوپک و غیر عضو اوپک در مسقط پایتخت عمان گفت: نباید تلاش هایمان را فقط به سال ۲۰۱۸ محدود کنیم چرا که تولیدکنندگان نفت به چارچوب همکاری بلندمدت تری نیازمندند.

فالح نشست اعضای برجسته اوپک و غیر اوپک شامل روسیه را رضایتبخش خواند.

این اولین بار است که عربستان سعودی به طور رسمی از احتمال شکلی جدید از همکاری بین تولیدکنندگان نفت، پس از ۲۰۱۸، سخن می‌گوید. توافق فعلی درباره کاهش تولیدات که در ژانویه گذشته آغاز شده است، در دسامبر امسال به پایان خواهد رسید.

خالد الفالح قبل از آغاز اجلاس کمیته وزارتی نظارت اوپک بر پیاده‌سازی توافق کاهش تولید گفت: ادامه دادن همکاری‌ها دنیا را متقاعد خواهد کرد که هماهنگی بین تولیدکنندگان نفت قرار است همچنان باقی بماند.

وزیر انرژی عربستان سعودی افزود، این لزوما به معنای آن نیست که مانند آن‌چه در ۲۰۱۶ امضا کردیم، به تعداد بشکه‌های کاهش یافته فعلی پایبند بمانیم یا سطح هدف تولید را کشور به کشور تعیین کنیم، بلکه به معنای این است که به سهام‌داران، سرمایه‌گذاران، مصرف‌کنندگان و جامعه بین‌الملل اطمینان دهیم که این توافق برای ماندن آمده است و ما قرار است با هم همکاری داشته باشیم.

فالح ادامه داد: اقتصاد جهانی در طول کاهش تولیدات، که بیشترین سختی آن به دوش عربستان سعودی با بیشترین میزان کاهش تولید بود، تقویت شده است و ذخایر انبار‌های نفت در جهان کاهش یافته است در نتیجه بازار‌های نفت در سال ۲۰۱۸ به توازن باز می‌گردد.

وی خاطر نشان کرد، تولیدکنندگان هنوز برای بازگرداندن سلامت کامل به بازار، کار‌های سخت زیادی در پیش دارند و احتمال این که زودتر از اواسط امسال به تعادل برسیم وجود ندارد.

انتهای پیام/

درخواست عربستان برای همکاری تولید کنندگان نفت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت

شرکت نفت دولتی امارات عربی متحده (ادنوک) حداکثر ظرفیت تولید نفت خام خود را بی‌سروصدا، به روز کرده است.

به گزارش ایسنا، ادنوک این رقم را در وب سایت خود، به روز کرده، اما اعلام رسمی انجام نداده است. ظرفیت جدید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز، بالاتر از ظرفیت تولید ۴.۶۵ میلیون بشکه در روز است که در سال ۲۰۲۳ منتشر شد. ظرفیت تولید گاز طبیعی این شرکت، ۱۱.۵ میلیارد فوت مکعب در روز اعلام شده است.

شرکت نفتی دولتی امارات قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۷، به پنج میلیون بشکه در روز افزایش دهد که این هدف سالها پیش تعیین شده بود.

افزایش ظرفیت تولید در حالی صورت می‌گیرد که طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت امارات عربی متحده در مارس، کاهش یافت. این کاهش در راستای تلاش اوپک برای رساندن تولید به سطوح مورد توافق به منظور متوازن کردن بازارهای جهانی نفت بوده است.

امارات عربی متحده که سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، در گذشته با این گروه اختلاف پیدا کرده، زیرا بی صبرانه به دنبال افزایش تولید نفت خود و بهره برداری از ظرفیت افزایش یافته بوده است.

 تابستان گذشته، امارات عربی متحده اعلام کرد به کاهش تولید داوطلبانه اوپک نمی‌پیوندد و سال‌ها استدلال کرده است که باید به این کشور اجازه داده شود تا با افزایش ظرفیت تولید خود، نفت بیشتری تولید کند. در نهایت، در ژوئن سال میلادی گذشته، اوپک پلاس، سهمیه تولید امارات عربی متحده را به ۳.۲۱۹ میلیون بشکه در روز برای سال ۲۰۲۴ افزایش داد.

کاهش تولید فعلی اوپک، یک اقدامی احتیاطی است که قرار است تا آخر ژوئن ادامه پیدا کند. با این حال، در  نشست اوپک پلاس در اول ژوئن، مشخص خواهد شد که آیا اوپک باید کاهش تولید را بیشتر تمدید کند یا اینکه روند احیای تدریجی کاهش تولید را آغاز می‌کند.

هیثم الغیص، دبیرکل اوپک، به کسانی که آغاز پایان دوران نفت را پیش‌بینی می‌کنند، هشدار داده که مبادا با این پیش‌بینی‌های خطرناک، سیاست‌های انرژی را تقویت کنند که به هرج‌ومرج انرژی دامن می‌زند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوپک اصرار دارد که پیش‌بینی‌هایی که انقلاب خودروی برقی و گذار سبز را به‌طور کلی پیش‌بینی می‌کنند، بر اساس واقعیت نیستند و حساب کردن روی این کاهش تقاضای ساختگی برای نفت، می‌تواند منجر به سیاست‌هایی شود که در نهایت باعث می‌شود توازن بین عرضه و تقاضای نفت بهم خورده و بازار با کمبود عرضه و افزایش قیمت نفت روبرو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد