Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@22:16:14 GMT

جديدترين فيلم هاي سينمايي دنيا اينجاست (71)

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۹۸۳۷

جديدترين فيلم هاي سينمايي دنيا اينجاست (71)

خبرگزاري آريا - برترين ها - ترجمه از سولماز محمودي: کيث کيمبل، از وب‌سايت متاکريتيک هر هفته آخرين اخبار، آپديت ها، تريلرها و مطالب مربوط به فيلم هاي سينمايي که قرار است در طول ماه هاي آينده روي پرده سينماهاي دنيا بروند را گردآوري و منتشر مي کند.
متاکريتيک وب سايتي تجاري است که نقدهاي منتقدين در خصوص فيلم هاي سينمايي، بازي ها، آلبوم هاي موسيقي، سريال ها، دي وي دي ها و اخيراً کتاب ها را جمع آوري مي نمايد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراين مي توانيد موثق ترين اخبار در مورد فيلم هاي مورد علاقه خود و ستاره هايي که قرار است در اين فيلم ها بازي کنند را در اينجا بخوانيد.

آليسيا ويکاندر در نقش لارا کرافت در نسخه ريبوت سري فيلم هايي ساخته شده بر اساس يک بازي ويدئويي محصول سال 1996 نقش آفريني مي نمايد. اين فيلم که قرار است 16 مارس اکران شود، لاراي 21 ساله را نشان مي دهد که سعي دارد راز مرگ پدرش را کشف کند و اين موضوع او را به مقبره اي در يک جزيره افسانه اي در نزديکي کشور ژاپن مي کشاند. روار اوتانگ اين فيلم را کارگرداني نموده و ديگر بازيگران آن عبارتند از والتون گاگينز، دامينيک وست، دنيل وو، کريستين اسکات توماس و هانا جان-کامن. اميدواريم اين «مهاجم مقبره» (Tomb Raider) بهتر از دو تلاش قبلي آنجلينا جولي يعني «لارا کرافت: مهاجم مقبره» و «لارا کرافت مهاجم مقبره: گهواره حيات» باشد.

در فيلم سينمايي «نگران نباش، پياده زياد دور نمي شود» (Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot) که بر اساس داستاني واقعي ساخته شده، واکين فينيکس با گاس ون سانت دوباره همکاري مي کند. فينيکس در نقش جان کالاهان ظاهر شده که يک کاريکاتوريست فلج کامل است و پس از آنکه نزديک بود در يک تصادف اتومبيل جانش را از دست بدهد، در تلاش است تا الکل را کنار بگذارد. جونا هيل نقش اسپانسر فينيکس را بازي مي کند و روني مارا نامزدش است (هم در فيلم هم در دنياي واقعي!). جک بلک، کري براونستاين، بت ديتو و کيم گوردون در نقش هاي مکمل ظاهر شده اند و اين فيلم قبل از آنکه روز 11 مه روي پرده سينماها برود، در جشنواره فيلم ساندنس به نمايش درآمد.

فيلم «پليس هاي اسب سوار 2» (Super Troopers 2) که قرار است 20 آوريل 2018 اکران شود، داستان پليس اتوباني به نام مک (استيو لمي)، تورني (جي چاندراسخار)، فاستر (پل سوتر)، ربيت (اريک استولهانسکه) و فاروا (کوين هفرنان) را 17 سال پس از اولين فيلم «پليس هاي اسب سوار» که در جشنواره ساندنس اکران شد، به تصوير مي کشد. داستان اين فيلم درباره تيم بروکن ليزارد و کاپيتان آنها (برايان کاکس) است که به آنها وظيفه استقرار ايستگاه گشت اتوبان جديدي در مرز کاندا و آمريکا محول مي شود. راب لو، امانوئل چريکي، تايلر لابين و ويل ساسو نيز از ديگر بازيگران اين دنباله هستند.

فيلم جديد آرماندو يانوچي (کارگردان و نويسنده)، نگاهي کمدي به چشم انداز سياسي روسيه در سال هاي 1950 دارد. بعد از مرگ استالين، ياران او براي کنترل آيندۀ کشور مي جنگند، اما هدف اصلي زنده ماندن است. «مرگ استالين» (The Death of Stalin) بر اساس رمان مصور فرانسوي نوشتۀ فابيان نوري و تيه‌ري روبن و با بازي استيو بوشمي، آندريا رايزبارو، الگا کوريلنکو، پدي کانسيداين، سايمن راسل بيل، روپرت فرند، جيسن آيزاکس، مايکل پالين و جفري تامبر، نقدهاي اوليه عالي دريافت کرده است و حتي در ليست 10 فيلم برتر سال 2017 قرارگرفته است. نهم مارس 2018، نوبت اکران اين فيلم در سينماهاي آمريکاي شمالي است.

جديدترين فيلم فرانسوا اوزون در جشنواره کن سال گذشته، بين منتقدين اختلاف نظر انداخته بود و به خاطر صحنه هاي آغازينش، مطبوعات بيشتر راجع به آن حرف زدند. اوزون فيلمي مهيج درباره زن جواني (مارين واکت) ساخته که عاشق روانکاوش مي شود که خود اين روانکاو، برادر دوقلويي دارد که او نيز تراپيست است. «عاشق دوگانه» (Double Lover) روز 14 فوريه در سينماها اکران خواهد شد.

رزومه متنوع کيوشي کوروساوا با فيلمي با مضمون حمله بيگانگان تنوع بيشتري مي يابد که اين فيلم از نمايشنامه توموهيرو مايکاوا اقتباس شده است. اين فيلم داستان سه بيگانه را روايت مي کند که با به دست آوردن اجساد سه انسان که يکي متعلق به شوهري طلاق گرفته، ديگري متعلق به دختري جوان و سومي متعلق به مرد جواني است که ژورناليستي را به عنوان راهنمايش استخدام مي کند، سعي دارند نوع بشر را کشف کنند. اين فيلم با اکران در جشنواره کن پارسال، واکنش هاي متفاوتي دريافت کرد. «قبل از آنکه ناپديد شويم» (Before We Vanish) روز دوم فوريه 2018 نوبت اکران دارد.

فيلم سينمايي «اغوا» که تحت عنوان «همراه شايسته» در جشنواره فيلم بين المللي تورنتوي پارسال اکران شد، اولين تجربه کارگرداني کارلوس و جيسون سانچز بود که اوان ريچل وود در نقش زني آسيب ديده ظاهر مي شود که رابطه اي وسواسي با يک نوجوان آرام (جوليا سارا استون) که خانه اش را تميز مي کرد، برقرار مي کند. فيلم سينمايي «اغوا» (Allure) که اغلب نقدهاي اوليه خوبي کسب کرده است، قرار است 16 مارس در سينماهاي منتخب به نمايش درآيد.

در «ترافيک» (Traffik) پائولا پتون و عمر اپس نقش زوجي را ايفا مي کنند که آخر هفته رمانتيک شان ابتدا با رسيدن دو دوست (لاز آلونسو و رازلين سانچز) مختل مي شود و سپس يک دار و دسته موتورسوار خشن، آنها را تهديد مي کنند. اين فيلم که قرار است 27 آوريل اکران شود، توسط ديون تيلور نوشته و کارگرداني شده است.

آخرين فيلم سينمايي ليزا اداريو و جوئي سيراکيوز (نويسنده و کارگردان) «ديکتاتور عزيز» (Dear Dictator) نام دارد که در آن مايکل کين نقش ديکتاتوري را بازي مي کند که از جزيره اش مي گريزد و با دوست مکاتبه اي اش که نوجوان ياغي با بازي اوديا راش است، به دنبال پناهندگي است. اين فيلم که 16 مارس 2018 روي پرده سينماها مي رود، جيسون بيگز، کيتي هولمز و ست گرين را نيز در تيم بازيگران مکملش دارد.

اخبار و يادداشت هاي کوتاه درباره فيلم هايي که قرار است ساخته شوند:
• لئوناردو دي کاپريو قرار است با کوئنتين تارانتينو همکاري ديگري داشته باشد و نقش ستاره تلويزيوني وسترني را بازي کند که سعي دارد در اواخر دهه شصت به بازيگري در فيلم هاي سينمايي تغيير شغل دهد. (منبع: Deadline)
• بري جنکينز قرار است کارگرداني فيلم «تبعيدي» (Expatriate) با بازي چدويک بوزمن بر عهده بگيرد که فيلم مهيجي به نويسندگي بوزمن و لوگان کولز است. (منبع: Deadline)
• مري اليزابت وينستد به ويل اسميت و کلايو اوون در فيلم «مرد برج جوزا» (Gemini Man) ساخته انگ لي پيوست. (منبع: Heat Vision)
• در فيلم «خدمتکاران» (The Help) جسيکا چستين و اوکتاويا اسپنسر دوباره همبازي مي شوند تا در يک کمدي تعطيلاتي بازي کنند که محصول کمپاني يونيورسال و فرکل فيلمز است. (منبع: Variety)
• جان فرانسيس ديلي و جاناتان گلداستاين قرار است فيلم «فلش پوينت» (Flashpoint) را کارگرداني نمايند که فيلمي محصول کمپاني وارنر برادرز است و ازرا ميلر نقش بري آلن يا فلش را در آن بازي کرده است. (منبع: Heat Vision)
• فلورين "بيگ نستي" مانتينو که بوکسوري واقعي است، قرار است نقش پسر ايوان دراگو را در فيلم «کريد 2» (Creed 2) ايفا نمايد. (منبع: The Tracking Board)
• استنلي توچي به رزاموند پايک، جيمي دورنان و تام هالندر در فيلم «يک جنگ خصوصي» (A Private War) پيوست که داستان جنگ ماري کالوين را روايت مي کند. (منبع: Variety)
• ريچل وايس قرار است در فيلم «ابر يک» (Cloud One) از گوران دوکيک (کارگردان) نقش آفريني نمايد. (منبع: Variety)
• بيلي باب ثورنتون، کارلا جوري و چارلي هانام به آرون تيلور-جانسون و جوواني ريبيسي در «يک ميليون تکه کوچک» (A Million Little Pieces) فيلمي اقتباسي از کتاب جنجالي جيمز فري (2003) پيوستند. (منبع: THR)

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان

خبرگزاری مهر گروه استان‌ها: حبیبه احسنی: راه‌اندازی موقت تنها سینمای قوچان با مشارکت آموزش‌وپرورش و ستاد اکران‌های مردمی عمار می‌تواند زمینه مناسبی برای فعالیت دائمی و ایجاد سینمایی استاندارد در این شهرستان باشد اما این بار استقبال مردم از فیلم‌های اکران شده در کنار لزوم همت مسؤولان برای جذب و تخصیص اعتبارات می‌تواند نقش بسزایی در ماندگاری سینما ایفا کند.

سینما به‌عنوان یک رسانه جمعی و هنر هفتم نقش مهمی در انتقال فرهنگ‌های ناب اجتماعی و فرهنگی دارد و می‌تواند به‌عنوان بستر مناسب در حوزه تفریح و سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت مردم علی‌الخصوص جوانان نقش بسزایی داشته باشد.

این هنر هفتم نقش انکارناپذیری در ارتقای فرهنگ عمومی دارد به‌طوری‌که می‌تواند در ارتقای سواد و آگاهی فرهنگی و اخلاقی خانواده اثرگذاری ویژه‌ای داشته و حتی به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته صوت و تصویر نسبت به سایر رسانه‌ها قدرت بیشتری در انتقال پیام به مخاطب دارد.

سینما دانش قوچان به‌عنوان تنها سینمای این شهر از دهه ۶۰ توسط آموزش‌وپرورش قوچان راه‌اندازی شد و فعالیت خود را تا اواسط دهه ۷۰ ادامه داد اما به دلایل مختلف این سینما تعطیل و این تعطیلی تا سال ۹۴ ادامه پیدا کرد.

بخش خصوصی در سال ۹۴ باهدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه اوقات فراغت بار دیگر این مجموعه فرهنگی را احیا کرد اما سال ۹۸ شیوع ویروس کرونا، سینما دانش قوچان را دوباره به تعطیلی کشاند و موجب شد درهای این سینما تا به امروز بسته بماند.

پخش خبری مبنی بر راه‌اندازی سینما دانش قوچان پس از سال‌ها تعطیلی آن‌هم در فضای مجازی بارقه امیدی در اذهان عمومی ایجاد کرد و لزوم فعالیت سینما به‌عنوان یکی از مراکز تفریحی فرهنگی، آن‌هم در شهری همچون قوچان که مراکز بسیار کمی در این زمینه دارد منجر به پیگیری اصل خبر از نهادهای ذی‌ربط آن شد.

ارشاد قوچان از راه‌اندازی سینما در این شهر حمایت می‌کند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که در سال‌های گذشته برای تنها سینمای این شهرستان انجام‌شده جلوگیری از ابطال مجوز سینمایی آن بوده است، گفت: رایزنی‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار انجام گرفت اما تاکنون به دلایل مختلف نتیجه‌ای حاصل نشده است.

ابراهیم مطاعی بابیان اینکه اخذ فعالیت به نام سینما نیازمند طرح موضوع در کمیسیون استان است، افزود: با توجه به نیاز شهرستان و سرعت بخشیدن به فعالیت مجدد این سینما، مجموعه اکران‌های مردمی عمار در قوچان پای‌کار آمده و به دنبال احیای این مجموعه فرهنگی است که اداره ارشاد نیز از این عمل استقبال و حمایت می‌کند.

وی تأکید کرد: بازسازی و راه‌اندازی مجدد تنها سینمای این شهرستان بر اساس استانداردهای سینمایی کشور و پیگیری جذب اعتبارات از دستگاه‌های مرتبط نیازمند حمایت مردم از شرایط فعلی آن و استقبال گسترده در اکران فیلم‌ها بوده تا این نیاز فرهنگی در قوچان بهتر دیده شود.

استقبال مردم از اکران‌های سینمایی منجر به حمایت‌های مالی می‌شود

نماینده ستاد اکران‌های مردمی عمار در قوچان نیز بابیان اینکه شروع نمایش فیلم‌های این ستاد با اکران فیلم سینمایی منصور در این شهرستان بود، گفت: طرح احیای مجدد تنها سینما این شهرستان توسط این ستاد مطرح شد که مورد استقبال آموزش‌وپرورش به‌عنوان مالک سینما و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

رضا سیدالموسوی یادآور شد: بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده با اداره آموزش‌وپرورش مقررشده است این سینما به‌صورت آزمایشی به مدت یک ماه در اختیار ستاد اکران‌های مردمی عمار قرار گیرد تا پس از این مدت در خصوص نحوه چگونگی فعالیت سینما تصمیم‌گیری شود.

وی تأکید کرد: حمایت ستاد اکران‌های مردمی عمار و استقرار سرور نمایش فیلم به همراه اختصاص اعتبار برای بازسازی این سینما بر اساس استانداردهای سینمایی کشور منوط به استقبال مردمی در همین یک ماه فعالیت آزمایشی سینما در این شهرستان خواهد بود.

تجهیز سینما به‌صورت استاندارد نیازمند حمایت مسؤولان است

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان هم با اشاره به این موضوع که تنهای سینمای این شهرستان در دهه ۶۰ و با هزینه گروه پرورشی این اداره راه‌اندازی شد، گفت: طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران متعددی برای بازسازی و راه‌اندازی مجدد این سینما پای‌کارآمدند اما به دلیل برخی موانع قانونی تاکنون اقدام مؤثری در این خصوص رخ نداده است.

جواد واعظ بابیان اینکه مساله راه‌اندازی مجدد این سینما سال گذشته توسط ستاد اکران‌های مردمی عمار مطرح شد، افزود: تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی موقت آن منعقدشده است که طی این تعهد، این ستاد موظف است در کنار اکران‌های عمومی، اکران ویژه مدارس نیز داشته باشد.

وی تصریح کرد: با توجه تعطیلی چندساله این سینما و بروز مشکلاتی همچون سلب امتیاز برق و … اقداماتی نظیر اخذ مجوز امتیاز برق و نصب کنتور، کابل‌کشی مجدد، رنگ‌آمیزی سالن‌ها، مرمت دیوار و… با همکاری ستاد اکران‌های مردمی انجام شد تا شرایط اولیه برای راه‌اندازی مجدد را داشته باشد.

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان تأکید کرد: طی برآورد انجام‌شده در سال گذشته ۱۸۰ میلیون تومان برای تعویض ۳۰۰ صندلی این سینما نیاز بود که در حال حاضر این رقم به بالای ۲۵۰ میلیون تومان خواهد رسید و تجهیز کامل سینما اعم از صندلی، پرده نمایش، نور و … بر اساس استانداردهای سینمایی و در شأن مردم این شهرستان خارج توان آموزش‌وپرورش بوده و باید مسؤولین به دنبال جذب اعتبارات ویژه باشند.

۱۸۸ اکران سینمایی در ژانرهای مختلف دفاع مقدس، اجتماعی، طنز و کمدی، کودک و نوجوان و… توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان با همکاری انجمن سینمای جوان استان و مجموعه اکران‌های مردمی عمار در سال گذشته و استقبال بیش از ۲۵ هزار شهروند قوچانی از این اکران‌ها، آن‌هم در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با کمترین امکانات نشان‌دهنده نیازمندی قوچان به سینمایی استاندارد برای پر شدن اوقات فراغت مردم این شهر است و کمبود مکان‌های تفریحی و فرهنگی در قوچان لزوم ایجاد و راه‌اندازی این بستر را نشان می‌دهد.

وجود فضایی فیزیکی با عنوان «سینما دانش» تحت مالکیت اداره آموزش‌وپرورش هرچند که فرسوده و بدون تجهیزات است می‌تواند اولین قدم برای فراهم کردن سینمایی مجهز و استاندارد را به وجود آورد و این موضوع نیازمند پیگیری‌های مجدانه مسئولین در جذب اعتبارات لازم برای بازسازی، مرمت و تجهیز آن بر اساس استانداردهای سینمایی است.

آنچه از تفاهم انجام‌شده فی‌مابین اداره آموزش‌وپرورش قوچان به‌عنوان متولی یا مالک سینما و ستاد اکران‌های مردمی عمار برداشت می‌شود نگاه مثبت این دو مجموعه در راستای راه‌اندازی مجدد آن است، پس تبدیل بازگشایی موقت این سینما برای مردم به سینمایی دائمی در ابتدای امر نیازمند استقبال و مشارکت مردم از اکران‌هاست تا ثابت شود نبود سینما به‌عنوان یک خلأ بزرگ فرهنگی در این شهرستان طی سال‌های گذشته مشهود بوده است.

استقبال مناسب مردمی در مدت یک‌ماهه بازگشایی موقت سینما شاید مسؤولان را به این فکر وادارد که قوچان نیز همچون دیگر شهرهای هم‌سطح نیازمند سینمایی استاندارد و درخور شأن مردم است و آن‌ها را ملزم کند تا پیگیری بیشتری نسبت به اخذ اعتبارات برای تجهیز و ساخت سینما داشته باشند.

کد خبر 6085107

دیگر خبرها

  • اکران فیلم سینمایی «مست عشق» در ۶ سینمای مشهد از فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید
  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • تغییر در قوانین جوایز اسکار
  • رؤیا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • رویا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان
  • پوستر جدید «آپاراتچی» منتشر شد / جذب بیش از ۸۰ هزار مخاطب
  • پوستر جدید «آپاراتچی» منتشر شد/ جذب بیش از ۸۰ هزار مخاطب
  • «آن دو» و «آپاراتچی» صاحب پوستر شدند