Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس- ايرنا- استاندار هرمزگان گفت: بررسي و رفع مشکلات واحدهاي توليدي شيلاتي مانند کارخانجات تن ماهي در استان، علاوه بر ايجاد اشتغال پايدار، پشتيبان صنعت صيادي استان خواهد بود.

به گزارش ايرنا، فريدون همتي يکشنبه شب در نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد هرمزگان که در شرکت فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت:در استان هشت واحد توليد تن ماهي و فرآورده هاي شيلاتي وجود دارد که اکنون پنج واحد فعال هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، مقرر شده با اختصاص تسهيلات و رفع موانع، همه واحد‌هاي اين صنعت با ظرفيت بالا به توليد بپردازند.
استاندار هرمزگان با اشاره به ظرفيت هاي شرکت فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس، اضافه کرد: اين واحد ظرفيت سالانه توليد 60 ميليون قوطي تن ماهي دارد و اشتغال خوبي براي مردم بومي ايجاد کرده است.
همتي با اشاره به مشکلات تامين اجتماعي و مالياتي کارخانه فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس، افزود: نياز است ادارات کل تامين اجتماعي و امور مالياتي همکاري بيشتري را با واحدهاي توليدي داشته باشند.
استاندار هرمزگان نياز آب واحدهاي مستقر در شهرک هاي صنعتي را ضروري دانست و بيان داشت: با توجه به ضرورت ايجاد شده، تامين آب شهرک‌هاي صنعتي شماره يک و دو بندرعباس توسط شرکت آب و فاضلاب استان بايد ظرف مدت شش ماه آينده از ايستگاه چهچکور انجام شود.
همتي تصريح کرد: منابع مالي 10 ميليارد توماني براي تامين آب اين شهرک‌ها تصويب شده و با توجه به انتخاب پيمانکار بايد در مدت شش ماه آب مورد نياز اين شهرک‌ها تامين شود.
وي اظهار کرد: درخواست صدور مجوز تبديل ضايعات ماهي به پودر ماهي با توجه به تکنولوژي روز توسط شرکت فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس و با نظارت اداره کل شيلات استان، بلامانع است و اداره کل محيط زيست نسبت به صدور مجوز آن اقدام کند.
در اين نشست 700 ميليارد ريال تسهيلات براي نوسازي و رونق توليد واحد‌هاي شناورسازي و توليد آجر در استان هرمزگان مصوب شد که بانک‌هاي عامل بايد آن را پرداخت کنند.
شرکت فرآورده هاي شيلاتي بندرعباس قديمي ‌ترين کارخانه توليد تن ماهي در کشور است که با بيش از 180 نفر نيرو و ظرفيت سالانه توليد 60 ميليون قوطي تن ماهي و فرآوري هزار و 200 تن ميگو و آبزيان در شهرک صنعتي شماره دو بندرعباس فعاليت دارد.
اين شرکت از ابتداي سال بيش از 600 هزار دلار صادرات داشته است که تا پايان سال صادرات اين شرکت به يک ميليون دلار مي‌رسد.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسيني **انتشاردهنده: خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در کانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین