Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، دکتر فریدون همتی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان که در شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: بررسی و مرتفع کردن مشکلات واحدهای تولیدی مانند کارخانجات تن ماهی در استان، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، پشتیبان صنعت صیادی استان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات تامین اجتماعی و مالیاتی کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، افزود: نیاز است ادارات کل تامین اجتماعی و امور مالیاتی همکاری بیشتری را با واحدهای تولیدی داشته باشند.

استاندار هرمزگان نیاز آب واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی را ضروری دانست و بیان داشت: با توجه به ضرورت ایجاد شده، تامین آب شهرک‌های صنعتی شماره یک و دو بندرعباس توسط شرکت آب و فاضلاب استان باید ظرف مدت شش ماه آینده از ایستگاه چهچکور انجام شود.

همتی تصریح کرد: منابع مالی 10 میلیارد تومانی برای تامین آب این شهرک‌ها تصویب شده است و با توجه به انتخاب پیمانکار باید ظرف مدت شش ماه آب مورد نیاز این شهرک‌ها تامین شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: بسته های هدایای دستگاه های اجرایی و شرکت ها و صنایع مستقر در استان هرمزگان باید در راستای حمایت از واحدهای تولیدی استان، شامل تولیدات استان همانند خرما و محصولات خرمایی، تن ماهی و فرآورده های شیلاتی باشد.

استاندار هرمزگان با اشاره به ظرفیت های شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس، اضافه کرد: این واحد ظرفیت سالانه تولید ۶۰ میلیون قوطی تن ماهی دارد و اشتغال خوبی برای مردم بومی ایجاد کرده است.

همتی گفت: در استان هرمزگان هشت واحد تولید تن ماهی و فرآورده های شیلاتی وجود دارد که اکنون پنج واحد فعال هستند و مقرر شد با اختصاص تسهیلات و رفع موانع، همه واحد‌های این صنعت با ظرفیت بالا به تولید بپردازند.

وی ادامه داد: در خواست صدور مجوز تبدیل ضایعات ماهی به پودر ماهی با توجه به تکنولوژی روز توسط شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس و با نظارت اداره کل شیلات استان، بلامانع است و اداره کل محیط زیست نسبت به صدور مجوز آن اقدام کند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: همچنین در این نشست مشکل واحد تولید جوجه یک روزه در حاجی آباد نیز بررسی شد و مقرر شد با راه اندازی دوباره این واحد به کاهش هزینه تولید گوشت مرغ در استان کمک شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این نشست گفت: شبکه انتقال آب به شهرک‌های شماره یک و دو بندرعباس به طول 10 کیلومتر در سه شیفت کاری در حال ساخت است و تا تابستان سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

خلیل قاسمی افزود: در این جلسه هفتاد میلیارد تومان تسهیلات برای نوسازی و رونق تولید واحد‌های شناورسازی و تولید آجر در استان هرمزگان مصوب شد که بانک‌های عامل باید آن را پرداخت کنند.

در این جلسه به مشکلات کارخانه آرد آسیابان، سیلوی شفیعی حاجی آباد و مرغداری دهشت رسیدگی و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات آنان اتخاذ شد.

شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس قدیمی‌ترین کارخانه تولید تن ماهی در کشور است که با بیش از ۱۸۰ نفر نیرو و ظرفیت سالانه تولید ۶۰ میلیون قوطی تن ماهی و فرآوری هزار و ۲۰۰ تن میگو و آبزیان در شهرک صنعتی شماره دو بندرعباس فعالیت دارد.

این شرکت از ابتدای سال بیش از ۶۰۰ هزار دلار صادرات داشته است که تا پایان سال صادرات این شرکت به یک میلیون دلار می‌رسد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی و املاک شهرک‌های صنعتی هرمزگان خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بدو ورود به بندرعباس، با حضور در نشست تخصصی با فعالان اقتصادی، هیأت رئیسه و اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هرمزگان، راهکارهای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات ثبتی به فعالان اقتصادی و صنعتی این استان در راستای تحقق شعار سال را مورد بررسی قرار داد.

بابایی در این دیدار با بیان اقدامات ویژه دستگاه قضایی بویژه سازمان ثبت در حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در همراهی با دولت گفت: تمامی تمهیدات لازم جهت تسریع و تسهیل امور تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و مشاغل خرد و خانگی در ثبت شرکتها، علائم تجاری، طرح های صنعتی و نشانه های جفرافیایی اتخاذ شده و بعد از انجام موفق پرداخت و امضاء الکترونیکی در سال گذشته و کاهش بیش از 80 درصدی مراجعین حضوری در حوزه ثبت شرکتها، تا هفته قوه قضائیه سال جاری نیز با راه اندازی سامانه جامع ثبت شرکتها و اجرای رسمی تعیین نام هوشمند، شاهد تحولات بزرگ تری در ارائه خدمات ثبتی در سال جهش تولید با مشارکت مردم خواهیم بود.

ارائه تسهیلات لازم در بخش مستندسازی و تهیه نقشه جهت سند دار شدن اراضی و املاک تولیدکنندگان و مردم بویژه در اراضی کشاورزی، لزوم تقویت نظارتها در عرصه شرکتها از سوی تمامی دستگاههای متولی به جهت جلوگیری از هدر رفتن منابع و ایجاد انحراف در جریان اقتصادی از سوی شرکتهای صوری و کاغذی، تعلیق بیش از 800 هزار شرکت صوری در سال گذشته و ایجاد مسیر سبز برای فعالان اقتصادی، شرکتهای دانش بنیان و تجار استان هرمزگان، از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان ثبت به آنها اشاره کرد.

در ابتدای این مراسم دبیرکل و برخی از اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و جمعی از نمایندگان تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، صنعتی، شرکتهای دانش بنیان، انجمن های گردشگری و جوانان کارآفرین به بیان درخواستها و مسائل و مشکلات حوزه های خود پرداختند و دستورات مقتضی و راهنمایی های لازم از سوی معاون رئیس قضائیه، معاون امور املاک و کاداستر و مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری و همچنین مدیرکل ثبت استان صادر و ارائه شد.

رئیس سازمان ثبت در این نشست در پاسخ به بیان مشکلی از سوی یکی از فعالان مشاغل خانگی در حوزه علائم تجاری، طی تماس تلفنی با رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت از وی خواست ضمن برگزاری جلسات وبیناری با فعالان این اتاق و تجار و تولیدکنندگان هرمزگان و در صورت لزوم حضور در این استان، شرایط مساعدتر را برای تسهیل امور ثبت مالکیتهای معنوی با برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز فراهم آورد.  

اتمام 100 درصدی حدنگاری و صدور اسناد اراضی و املاک شهرک های صنعتی هرمزگان 

رئیس سازمان ثبت همچنین در این دیدار، آخرین سند مالکیت حدنگاری مربوط به اراضی و املاک شهرک های صنعتی استان هرمزگان را به شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان تحویل داد.

با تحویل این سند، تثبیت مالکیت و صدور اسناد تمامی اراضی و املاک شهرک های صنعتی استان به میزان حدود 4 هزار و 570 فقره سند در مساحتی بالغ بر 4 هزار 800 هکتار در 14 شهرک و 15 ناحیه صنعتی هرمزگان از سوی اداره کل ثبت اسناد و املاک این استان به انجام رسید.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بدو ورود به بندرعباس با حضور در مزار شهدای گمنام این شهر به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ۱۲ طرح عمرانی و صنعتی زندان‌های هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین‌های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود