Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@11:52:48 GMT

بیمه اتکایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۳۱۸۹۶

بیمه اتکایی چیست؟

به گزارش جهان نيوز، در بیمه اتکایی یکی از طرفین که بیمه‌گر اتکایی خوانده می‌شود تعهد پیدا می‌کند که در مقابل دریافت حق بیمه، همه و یا قسمتی از خسارت وارد شده به طرف دیگر را که بیمه‌گر واگذارنده نامیده می‌شود در مورد بیمه‌نامه‌های صادره جبران کند.

در این میان اگر بیمه‌گر اتکایی نسبتی از حق بیمه قرارداد اولیه را دریافت کند و به همان نسبت به جبران خسارات وارده بپردازد این نوع بیمه، بیمه اتکایی نسبی خواهد بود و اگر سقفی برای خسارت تعیین شود و بیمه‌گر اتکایی تعهد کند که همه یا قسمتی از خسارت مازاد بر سقف تعیین شده را بپردازد، این نوع بیمه، بیمه اتکایی غیر نسبی نامیده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین به وسیله‌ی بیمه‌اتکایی ریسک مورد نظر بین چند شرکت بیمه تقسیم می‌شود وهیچ یک از شرکت‌های مذکور به خاطر بزرگی خسارت دچار مشکل نخواهند شد.

از فواید دیگر بیمه اتکایی می‌توان به پراکنده سازی میزان تعهدات در مقابل خطرات وافزایش توان شرکت‌های بیمه در گسترش فعالیت خود و توانایی قبول پوشش دادن انواع خطرات و معامله در حجم‌های مختلف مالی اشاره کرد.

همچنین ثبات عمل در امر پذیرش خطرات، امکان ارایه‌ی خدمات متنوع‌تر، امکان سرمایه‌گذاری بیش‌تر در فعالیت‌های بیمه‌ای از کارکرد‌ها و فواید دیگر بیمه اتکایی است.

به طور کلی بیمه اتکایی به چهار دسته بیمه اتکایی نسبی مشارکتی، بیمه اتکایی نسبی مازاد سرمایه، بیمه اتکایی غیر نسبی مازاد بر خسارت و بیمه اتکایی غیر نسبی مازاد زیان در مدت مشخص تقسیم می‌شود.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه

بازار بورس امروز به نوعی درجا زد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش تنها ۶۵۲ واحد به رقم دو میلیون و۳۰۴ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

نقشه بازار بورس ـ شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • آفتاب گرم اردیبهشت در مازندران
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت