Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی صادقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به هیچوجه موافقتی در زمینه تخریب این مسجد از سوی دادگستری و از طریق حکم دادگاه صورت نگرفته است. شهرداری مشهد دادخواستی را به طرفیت از اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی ارائه کرد مبنی بر اینکه ثبت مسجد حوض معجردار در فهرست آثار ملی طبق مقررات نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دادگاه نیز صرفا دادخواست شهرداری را مبنی بر کافی نبودن شرایط برای ثبت ملی این اثر پذیرفت اما هیچگونه حکمی مبنی بر خروج اثر از فهرست آثار ملی و یا اجازه تخریب آن نداده است.
دادستان مشهد گفت: شهرداری مشهد مدعی است دلایل ثبت ملی این اثر کافی نبوده و بی جهت اقدام به ثبت آن شده است که دادگاه در این مرحله پذیرفت دلایل ثبت کافی نبوده اما حکمی در این زمینه در کار نیست.
وی بر اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی متولی اصلی حفاظت و حراست از آثار تاریخی است تاکید و بیان کرد: قرار نیست دادستان به عنوان مدعی العموم وظایف این اداره کل را انجام دهد. دادستان هر جا که این سازمان در انجام وظایفش دچار مشکل شد حمایت و همکاری لازم را خواهد داشت.
صادقی افزود: طبق قانون، اداره کل میراث فرهنگی باید تمهیدات و پیش بینیهای لازم را در زمینه حفاظت و صیانت از آثار تاریخی در بخشهای مختلف داشته باشد.
25 دی ماه گذشته شهرداری مشهد اقدام به تخریب مسجد تاریخی صاحب الزمان(عج) معروف به حوض معجردار در این شهر نمود. مسجد تاریخی حوض معجردار در خیابان نواب صفوی مشهد قدمتی 180 سال داشت و به شماره 31435 اسفند 1394 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده بود.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
7496/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در سطح استان پهناور اصفهان تعطیل است.

امیر کرم زاده ادامه داد: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.

استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی دارد که هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن از جمله میدان امام، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۸۰ موزه و بنای تاریخی با قابلیت بازدید در سراسر اصفهان تحت نظارت و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هستند.

دیگر خبرها

  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت