Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت و قانونگذاران باید بخش غیر دولتی را یاری کنند و با فرصت دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کارسنتی، ارتقاء اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند که اگر بخش خصوصی در همه بخش های اقتصادی اثرگذار شود مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد اقتصاد شده و از این طریق رشد اقتصادی و سرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین، رییس انجمن کسب و کار ایران با اشاره به سخنان رییس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها فاقد هر گونه مهارت برای ورود به بازار کار هستند و برای رفع این معضل توجه به «نظام ملی مهارت» الزامی است و باید موضوع بسیار مهم «آمایش آموزش عالی» جدی تر گرفته شود و نیز رویکرد «مدرک گرایی» که به صورت مزمن در فرهنگ اجتماعی ما ریشه دارد  نیز برطرف شود، گفت: دولت ها هیچ نقشی در کارآفرینی ندارند فقط مسئولیت های حاکمیتی را برعهده دارند ، در قانون هم تعریفی برای نقش کارآفرینی دولت وجود ندارد و برای ایجاد یک کسب و کار باید ایده، راهکار ، ابزار ، سرمایه و بازار فراهم باشد در صورتی که یکی از این گزینه ها را هم دولت  فراهم کند بقیه برعهده کارآفرین است.

هادی سیاری با تفکیک بخش خصوصی واقعی از غیر واقعی ( خصولتی ) بیان کرد: زمانی کسب و کار پویا شده و رونق می گیرد که واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی صورت گیرد و بر مبنای اصل۴۴ قانون اساسی به درستی عملیاتی و اجرایی شود.

رییس مدرسه عالی کسب و کار ماهان با بیان اینکه بخش خصوصی جلوتر از بخش دولتی حرکت می کند، اظهارداشت: دولت و قانونگذاران باید بخش خصوصی را یاری کنند و با فرصت  دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کارسنتی، ارتقاء اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند.

سیاری با اشاره به سخنان اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه که عدم تطابق رشته‌های دانشگاهی با نیازهای بازار کار را یک نقیصه عنوان کرده ، خاطرنشان کرد: اگر بخش خصوصی در همه بخش های اقتصادی اثرگذار شود و مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد اقتصاد شوند رشد اقتصادی وسرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت می کند.

رییس انجمن کسب و کار ایران با ابراز امیدواری نسبت به جایگزینی مهارت گرایی به جای مدرک گرایی و تاثیرمثبت افزایش سهم آموزش‌های مهارتی در نظام آموزشی برنامه ششم ، تاکید کرد:بسترسازی مهارت آموزی از افتخارات مدرسه عالی کسب و کارغیردولتی ماهان است که درهمین راستا فارغ التحصیلانی را تربیت کرده که به جای کسب دانش آکادمیک به یادگیری مهارتی و کاربردی روی آورده اند.

آغاز ثبت‌نام دوره‌های MBA برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کار

سیاری از آغاز ثبت‌نام دوره‌های MBA برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کارهای مختلف در مدرسه عالی کسب و کار ماهان خبر داد و گفت : جوانان مهارتی و آموزش دیده با ارائه الگوهای مهارتی و کاربردی می توانند افراد را به تکاپوی علمی وا داشته و با خلق ایده‌های جدید و کارآفرینانه آنها را جذب بازار کار کنند.

این کارآفرین در پایان با بیان اینکه افرادی که از طریق فرآیندهای بخش خصوصی آموزش می بینند، زودتر جذب بازارکار شده به بخشی از سخنان نوبخت مبنی بر اینکه دولت در شورای عالی اشتغال طرح کارورزی را تصویب کرده و بر این اساس نیروهای جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها می توانند در واحدهای تولیدی به صورت کارورزی مشغول شوند و حقوق هم دریافت کنند، اشاره کرد و گفت: با برداشته شدن تحریم‌ها فرصت بیشتری برای رونق کسب و کار فراهم و نیاز به تحقیق و آموزش و کسب علم ، بیش از گذشته احساس می شود.

مدیران و علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات به سایت مدرسه عالی کسب و کار ماهان مراجعه و یا با شماره 02188401313 تماس حاصل فرمایند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، امسال 90 ساله می شود و به همین مناسبت، برنامه هایی برگزار می شود.

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران با عنوان «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد. رویدادهای این بزرگداشت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد. 

 

  دانشگاه تهران در سال 1313 تاسیس شد. به نوشته دانشنامه ایرانیکا، دانشگاه تهران با ادغام دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه طب، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر (نخستین مدرسه کشاورزی در ایران)، مدرسه صنایع و هنر (مؤسس کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق، و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران شکل گرفت.

دانشگاه تهران، هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران به شمار می رود. با این حال اولین دانشگاه معاصر، مدرسه عالی دارالفنون است.

دانشگاه تهران دارای ۱۹ دانشکدهٔ مستقل، ۶ دانشکدگان با ۲۹ دانشکده وابسته، ۵ پردیس منطقه‌ای، ۱۳ مرکز پژوهشی و ۱۸ مؤسسهٔ پژوهشی و پژوهشکده است. 


سردر دانشگاه تهران

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران