Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@04:16:57 GMT

رشد ثبت پتنت بین‌المللی مخترعان ایرانی

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۳۴۵۶۲

رشد ثبت پتنت بین‌المللی مخترعان ایرانی

تهران- ایرنا-مدیر کانون پتنت معاونت علمی از ارتقای رتبه ایران در ثبت بین المللی پتنت خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی ضیغمی مدیر کانون پتنت درباره ثبت بین المللی پتنت محققان ایرانی اظهار کرد: 117 درخواست ثبت اختراع از سوی مخترعان ایرانی در ادارات ثبت اختراع امریکا و اروپا سال 2017 منتشر شد که در مقایسه با سال 2016، 25 درصد رشد را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کانون پتنت افزود: از این تعداد 114 درخواست در اداره ثبت اختراع امریکا منتشر شده که 50 درصد این اختراعات توسط کانون پتنت ایران نوشته و فایل شده است. این در حالی است که در سال 2016 فقط 30 درصد اختراعات ایران توسط کانون پتنت نوشته و فایل شده بود. همچنین رتبه ایران در تعداد پتنت های منتشر شده در اداره ثبت اختراع امریکا از عدد 41 در سال 2016 به 38 در سال 2017 ارتقا یافته است.
کانون پتنت ایران، امور مرتبط به حوزه مالکیت فکری و ثبت اختراع را در تمامی حوزه‌های علم و فناوری عهده‌دار است. ثبت اختراعات در ادارات ثبت اختراع معتبر دنیا، حمایت 90 درصدی از کل هزینه‌های ثبت اختراع در ادارات ثبت اختراع معتبر دنیا، ارائه مشاوره فنی و تخصصی در زمینه نگارش متن اختراع (Draft) استاندارد، ارزیابی درخواست‌های ثبت اختراع داخلی ارجاع شده از اداره کل مالکیت صنعتی ایران و ایجاد بانک اطلاعات اختراعات ثبت‌شدهٔ معتبر برخی از اقداماتی است که این مرکز انجام می دهد.

علمی**1023**
تنظیم : ابوالقاسم تیموری**انتشار: محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا رادفر، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات در اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران که عصر امروز (جمعه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳) در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: از ۲۹ فروردین تا امروز ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ را در مسابقات بین المللی ربوکاپ با موفقیت و هیجانات و برد و شکست گذراندیم و فضای رقابت را شاهد بودیم.

وی افزود: این رویداد فضاهای مختلف علمی را در کنار یکدیگر قرار می دهد، حوزه های علمی در یک تا ۲ دهه اخیر با جابه جایی هایی مواجهه شده و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را ایجاد کرده است، از جمله این حوزه ها مربوط به رباتیک است که تغییرات اساسی را به وجود آورده؛ چرا که ما همیشه آخرین تحولات حوزه تکنولوژی را رصد می کنیم.

رادفر تصریح کرد: این رویداد را خیر مقدم عرض می کنم خدمت شما همه عزیزان، امیدواریم که بتوانیم در فضای رقابت باقی نمانیم و حوزه های علمی را تقویت تر کنیم.


وی گفت: طبق بازدیدی که از هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران داشتم متوجه شدم که بسیاری از فرصت ها شانس حضور در حوزه های صنعتی را داشتند، اما نیازمند حمایت هستند و می توانیم در مراکز رشد و واحدهای فناور از آن‌ها استقبال کنیم‌.

رادفرد اضافه کرد: شعار هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران یادگیری، آینده درخشان است، آینده درخشان بدون بهره گیری از تجربه موفق اتفاق نمی افتد، هر تجربه می تواند یادگیری جدیدی را به ارمغان بیاورد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • مقام اول تیم‌ های رباتیک یزد در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • مقام اول تیم‌های رباتیک یزد در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • چرا نوجوان ایرانی هری‌پاتر می‌خواند، اما کتاب ایرانی نه؟
  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • دو مدال طلا جهانی، دستاورد دانشجوی مخترع علوم پزشکی بیرجند
  • کسانی می خواهند گاو اردک بزاید
  • کسانی که می خواهند گاو اردک بزاید
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پزشکی آسیا
  • کانون علمی آرد و نان در البرز راه اندازی می‌شود