Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@11:21:10 GMT

جای خالی شعب بانک ها در سیلوانای ارومیه

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۳۴۸۷۶

جای خالی شعب بانک ها در سیلوانای ارومیه

بخش سیلوانای ارومیه با پهنه ی گسترده و سه منطقه بنام های ترگور ؛ دشت و مرگور آمار جمعیتی بالغ بر ۶٠٠٠٠ نفر را در خود جای داده ولی متاسفانه بدون گسترش شعب بانکی توسعه ی این منطقه ی گردشگری و توریستی امکان پذیر نیست .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیلوانا نیوز، بخش سیلوانای ارومیه با پهنه ی گسترده و سه منطقه بنام های ترگور ؛ دشت و مرگور آمار جمعیتی بالغ بر ۶٠٠٠٠ نفر را در خود جای داده ولی متاسفانه بدون گسترش شعب بانکی توسعه ی این منطقه ی گردشگری و توریستی امکان پذیر نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که اشاره گردید دو دلیل گستردگی و آمار بالای جمعیتی بخش سیلوانای ارومیه ؛ با گذشت نزدیک به چهار دهه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ؛ سبب شده که پیشرفتهای زیادی در زمینه های عمران و آبادانی ؛ بهبود مسیرهای ارتباطی روستایی ؛ صنعت ؛ کشاورزی و … در این بخش گردد اما آنچه که کمبود و یا نبود آن در این بخش از توابع شهرستان ارومیه به چشم می خورد توسعه اندک شبکه ها و شعب بانکی بوده که از وضعیت و پیشرفت مناسبی برخوردار نمی باشد ؛ و این سبب گردیده که اهالی این بخش و مناطق تحت پوشش آن همیشه دغدغه و مشکلاتی را در خصوص امورات بانکی‌شان داشته باشند .

در سال‌های اخیر با اعمال برخی سیاست‌های اقتصادی از جمله واریز یارانه‌های نقدی به حساب خانوارها، همه خانوارها به نوعی وابستگی اجباری به بانک‌ها پیدا کردند.

با این رویکرد اقتصادی انتظار می‌رود بانک‌ها با فراگیرکردن و تنوع خدمات در کنار توجه به جلب مشتری برای مشارکت در سپرده‌گذاری و سرمایه‌گذاری، به مقوله ارائه خدمات رفاهی و تسهیلات به مشتریان اهتمام داشته باشند، اما این مهم در منطقه سیلوانا مورد بی‌مهری یا حداقل کم مهری قرار گرفته است.

بطوریکه اگر گذری به این بخش داشته باشید و مسیر حرکتتان را از جاده انهر ارومیه به سمت منطقه ترگور و از آنجا به مناطق دشت و مرگور بخش سیلوانا بروید حتما خواهید دید که این بخش با وجود این همه گستردگی تنها از یک شعبه مناسب و مجهز بانکی برخودار بوده و آن شعبه بانک کشاورزی واقع در شهرک دیزج می باشد.

اگر چه شاید تاکنون متعجب شده باشید و یا اصلا اطلاع ندارید ؛ اما می خواهیم از مشکلات یک بخش با دارابودن سه منطقه و دهستان بزرگ در خصوص نبود کافی امکانات بانکی سخن بگوییم که مجبور می شوند برای انجام امورات بانکی‌شان ساعت‌ها در نوبت انتظار تنها بانک این بخش منتظر بمانند یا اینکه به شعب پست بانک که اخیر در بعضی از نقاط این بخش همچون : دیزج ؛ زیوه ؛ هاشم آباد ، گارانه ؛ راژان ؛ موانا روی بیاورند تا بتوانند امورات ساده و روزمره بانکی همچون : افتتاح حساب ، برداشت و واریز وجه و … را انجام دهند و چنانچه اگر اموراتشان از انتقال وجه در مبالغ بالا ؛ اخذ وام و از این قبیل باشد در بسیاری از این شعب میسر نمی باشد و حتما باید اهالی به بانکهای عامل در شهرستان ارومیه مراجعه نمایند.

متاسفانه در این عصر تبادل و اطلاعات و الکترونیکی بودن فعالیتها منطقه سیلوانا از کوچکترین امکانات بانکی برخوردار نیست و باید به شیوه های قدیمی به شهرها سفر کنند و خدمات بانکی خود را انجام دهند واقعا درخور منطقه سیلوانا نیست که از دیرباز مهترین منطقه استان محسوب میشود ؛ شاهد شعب بانکی در این منطقه نباشیم چراکه خدمات بانکی کوچکترین امکاناتی است که افراد امروزی باید داشته باشند

اگر موضوع امکانات بانکی در بخش سیلوانا را جزئی تر بنگریم خواهیم دید که علاوه بر کمبود شعب بانک ها ؛ نبود یا کمبود دستگاههای خودپرداز (ATM) نیز در این بخش بسیار محسوس است بطوریکه تنها دو شهرک زیوه و دیزج آنهم از ۴ دستگاه خودپرداز برخوردار می باشند و مابقی روستاهای به نسبت بزرگ همچنان محروم از دستگاههای خودپرداز بوده که صف انتظار این دستگاهها همانند شعبه بانک عموما خالی از نوبت نیست و باید مدتی را منتظر ماند.

بله با همه پتانسیلی که سیلوانای ارومیه دارد هیچ شعب بانکی دولتی و خصوصی دیگری ؛ زیر نظر بانک مرکزی در این منطقه مشغول به فعالیت نیست و در سراسر این منطقه فقط در دیزج مرگور یک بانک مشغول به کار است در حالیکه می‌شود با سرمایه گذاری در این بخش در صدد رونق منطقه شد و از شلوغی جاده ها به واسطه رفتن‌های مکرر به شعب بانکها در داخل شهر ارومیه جلوگیری کرد

گزارش را خلاصه‌تر می‌نماییم و اگرچه نمی خواهیم در مورد ” دلیل اینکه چرا تاکنون توسعه شبکه بانکی در این بخش چشمگیر نبوده ” صحبت کنیم و کسی را مقصر بدانیم اما از مسئولین عاجزانه درخواست می نماییم با وجود فراگیری شبکه های بانکی و افزایش نیاز مردم به تعامل با بانکها ؛ در دنیای امروزی که بانکها برای برقراری تعامل سازنده با مشتریان و مقوله مشتری مداری با یکدیگر در اقصی نقاط کشور به رقابت می پردازند اندک نگاهی هم به توسعه بهتر و افزایش تعداد شعب بانکی در بخش سیلوانای ارومیه بپردازند.

صابر آرام

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2051.7 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است: 


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.     بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • تداوم عملیات خط‌کشی محوری معابر مناطق ۵گانه ارومیه
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه