Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کارگروه «نوآوری، بازیگران جدید و کارایی در کسب و کار مالی» هفتمین همایش نظام‌های پرداخت و بانکداری الکترونیکی گفت: جایگاه فین تک ها در اقتصاد ایران در حال گسترش است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه بانک و بیمه نظرات

به گزارش اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد جواد جهرمی در کارگروه نخست هفتمین همایش نظام‌های پرداخت و بانکداری الکترونیکی «نوآوری، بازیگران جدید و کارایی در کسب و کار مالی» درباره اینکه برنامه دولت درباره فین تک ها در چه مسیری قرار دارد گفت: کسب و کارهای نوین در شرایط فعلی روز به روز در حال گسترش است و دولت برای این که بتواند موانع توسعه و آسیب های جاری آن را کاهش دهد در حال برنامه ریزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کسب و کارهای نوین در گام نخست با تقابل های کسب و کارهای سنتی مواجه است و برای نمونه می توان به راه اندازی استارت آپ حمل و نقل شهری اشاره کنیم که در ابتدا آژانس ها و تاکسیرانی به تقابل با آن پرداخت اما در ادامه با پذیرش شرایط و درک شرایط نوین کسب و کارها این مساله حل و عادی شد.

نقش فین تک ها در کشور

جهرمی در ادامه به نقش فین تک ها در کشور اشاره کرد و گفت: فین تک ها رو به روز در اقتصاد کشور در حال گسترش و پیدا کردن جایگاه هستند و به موازات آن بخشی از شکایات در دستگاه قضا نیز مرتبط به این مجموعه نوین در کشور است که بخش عمده ای از آن به خاطر شناخت ناکافی از این پدیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهارداشت: وجود کسب و کارهای نوین علاوه بر این که باعث بزرگ تر شدن بازارها می شوند به رشد بهره وری در اقتصاد هم کمک می کنند.

راه حل برطرف شدن

جهرمی درباره راه حل برطرف شدن یا کمرنگ شدن اینگونه چالش ها گفت: باید با تعامل و گفتگو برای حل چالش های موجود اقدام کرد و در ادامه باید با تدوین و به روز رسانی قوانین در همه بسترهای اقتصادی و مالی زمینه های حل تعارض های موجود را ایجاد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرایی شدن این اتفاق مهم نیز گفت: دولت برای هماهنگ سازی این موضوع که در بسیاری از مواقع به تعارض با دستگاه قضا نیز منجر شده است درصد ارائه یک لایحه در زمینه کسب و کارهای نوین و حریم خصوصی است تا بتواند تا حدود زیادی این مشکل را حل کند.

عدم شناخت دقیق کسب و کارهای نوین

جهرمی به مسئله عدم شناخت دقیق کسب و کارهای نوین در دستگاه قضایی نیز اشاره  کرد و گفت: بعضا احکامی برای این نوع کسب و کارها از سوی این دستگاه در کشور صادر می شود که سرمنشا آن عدم شناخت این نوع کسب و کارها در فضای فعلی است.

وی البته دغدغه های دستگاه قضا را نیز دغدغه های مهم و قابل اعتنایی اعلام کرد که باید به آن نیز توجه ویژه شود تا در یک مسیر تعاملی و با گفتگو بالاخره برای این مسئله مهم راه حل های پایداری ایجاد کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری به مطالبه گری و پیگیر بودن در این زمینه اشاره کرد و اظهارداشت: با اطلاع رسانی و تدوین قوانین و مقرارات مناسب می بایست چالش و تعارض های کسب و کارهای نوین در ایران را بر طرف کرد چرا که این بخش نقش مهمی در اقتصاد و توسعه آن در ایران بازی می کنند و روز به روز در اقتصاد جایگاه ویژه تری پیدا می کند.

انتهای پیام/

R1012123/P1012122/S7,77,79,86/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود