Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی مردم بخش پلان شهرستان چابهار 28 سال چشم انتظاری برای ساخت یک بیمارستان 64 تختخوابی را تحمل می کنند که حتی با سفر وزیر بهداشت هم مشکل آنان حل نشد و هر بار ساخت این پروژه به بهانه ای به تعویق افتاد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، 28 سال چشم انتظاری برای ساخت یک بیمارستان در بخش پلان شهرستان چابهار  و مردمی که برای مداوای دردهای خود باید 100 کیلومتر تا بیمارستان امام علی (ع) چابهار طی مسیر کنند تا بتوانند از خدمات درمانی بهداشتی بهره برند البته اگر بخت یارشان باشد و ویزیت بیمارستان نصیبشان شود و با معطلی و شلوغی یا ازدیاد جمعیت مواجه نشوند چرا که مردم از نقاط مختلف روستایی این شهرستان به این بیمارستان مراجعه کرده که با این شرایط قطعا امکانات موجود در آن بیمارستان جوابگوی نیاز بیماران نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در تماسی که برخی شهروندان این منطقه با این پایگاه خبری داشتند عنوان کرده بودند که کلنگ این بیمارستان از سال 1368 بر زمین زده شده اما هربار به بهانه ای ساخت آن به تعویق می افتد به گونه ای که در این سال ها تنها یک متر دیوار چینی داشته است و این عدم پیشرفت فیزیکی در ساخت بیمارستان 64 تختخوابی این منطقه در صورتی رخ داده است که تنها در دو بخش پلان و منطقه دشتیاری این شهرستان بیش از 100 هزار نفر جمعیت سال‌هاست چشم‌انتظار ساخت یک مرکز مناسب درمانی هستند اما همچنان از داشتن خدمات درمانی مطلوب در منطقه خود بی بهره هستند و با وجود وعده های پی در پی مسئولان تاکنون هیچ اقدامی در این رابطه برای راحتی آنان مبنی بر دسترسی سریعتر به بیمارستان انجام نشده به گونه ای که از وعده های پیاپی مسئولان و عمل نشدن به آن و نداشتن یک مرکز درمانی مناسب خسته شده اند.


به گفته برخی از این شهروندان اگر نیمه شب برای یکی از اعضای خانواده یا اهالی روستا اتفاق ناخوشایندی رخ دهد که نیاز فوری به دکتر داشته باشد باید فاصله 100 کیلومتری تا چابهار را طی کنند که این مسیر هزینه های هنگفتی را به خانواده های آنان تحمیل کرده است.
 
اگرچاه نفت زده می شد تاکنون به آن رسیده بودیم/پروژه 4 بارکلنگ زنی شده است


در همین راستا در پی تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با معین الدین سعیدی رئیس شورای شهرستان چابهار داشت، وی اظهار کرد: پروژه بیمارستان 64 تختخوابی بخش پلان شهرستان چابهار از بس کلنگ خورده است اگر در آن مکان چاه نفت زده می شد تاکنون به آن دست یافته بودیم؛ بیان این مطلب بدان جهت است که تاکنون چهار مرتبه بر این پروژه کلنگ زده شده و هر دفعه به بهانه ای ساخت و افتتاح این مرکز به تعویق افتاده است.
وی با تاکید بر این مطلب که پس‌از گذشت 28 سال این پروژه هنوز هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته است، گفت: مردم همچنان چشم انتظار محقق شدن این پروژه هستند زیرا فاصله پلان تا چابهار بسیار زیاد است.
 
علی رغم سفر وزیر بهداشت پروژه باز هم ساخته نشد


سعیدی ادامه داد: بعد از سفر وزیر بهداشت در سال 94 این انتظار پیش بینی می شد که مشکل ساخت این بیمارستان رفع شود اما همچنان به قوت خود باقی است.
وی بیان کرد: تعداد تخت مصوب بیمارستان امام علی(ع) چابهار که همگان به آن مراجعه می کنند 136 عد است که بر اساس شاخص های وزارت بهداشت ما اکنون باید چیزی حدود هزار تخت داشته باشیم لذا اگر این مرکز درمان بستر را در پلان یا نگور این شهرستان افتتاح می کردند هم مراجعه به بیمارستان امام علی(ع) کمتر می شد و هم شاهد رفاه مردم در دسترسی سریع به خدمات درمانی بهداشتی بودیم.
 
چرا کمبود اعتبارات مختص استان سیستان وبلوچستان است؟


رئیس شورای شهرستان چابهارخاطر نشان کرد: هر دفعه به بهانه ای مانند کمبود اعتبارات و غیره ساخت این بیمارستان به تعویق می افتد و مردم در این حوزه گلایه دارند که چرا کمبود اعتبارات مختص استان سیستان وبلوچستان به ویژه جنوب استان است.
به گزارش عصرهامون، چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابستان چقدر کمبود برق داریم؟

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد افزایش می‌یابد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام شده ولی ناترازی حل نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا صالحی، درباره اوضاع ناترازی برق در سال جاری اظهار داشت: مهم‌ترین دلیل چالشی که اکنون در رابطه با ناترازی برق و گاز با آن مواجهیم به‌عدم سرمایه‌گذاری به‌موقع در این حوزه‌ها برمی‌گردد زیرا تکمیل پروژه‌های نیروگاهی ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد و با توجه به تاخیر در اجرای پروژه‌ها که مهمترین عامل‌عدم سرمایه بوده؛ سال به سال به رقم ناترازی افزوده شده است.

وی افزود: خوشبختانه بخش خصوصی توانایی خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی دارد و اکنون ۶۰ درصد نیروگاه‌ها دست بخش خصوصی است، ما از نظر ساخت نیروگاه هم مشکلی نداریم و تولید توربین‌های مورد نیاز هم در داخل کشور در حال انجام است، در حال حاضر دولت گام‌هایی برداشته و در بخش صنعت پروژه ۱۰ هزار مگاواتی تعریف شده؛ که بخشی از این نیروگاه‌ها در سال گذشته وارد مدار تولید شدند و در بخش نیروگاه‌های تجدیدپذیر هم پروژه‌های بزرگی استارت خورده از جمله پروژه ۴۵۰۰ مگاوتی با همکاری و هماهنگی صندوق توسعه ملی که وام مورد نیاز را فاینانس می‌کند که امیدواریم تا پیک امسال وارد مدار شود.

لزوم اصلاح سیاست انرژی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: اگر سیاست‌های اقتصاد انرژی کشور اصلاح شود، بخش خصوصی کشور پتانسیل لازم برای رفع ناترازی موجود را دارد و باید اجازه دهیم بخش خصوصی در این حوزه ورود کند، بر پایه شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده مردم در بخش تولید مشارکت داده شوند و در معادلات اقتصاد انرژی نقش دولت کمرنگ‌تر شود.

وی تاکید کرد: دغدغه ما این است که امسال در بخش صنعت خاموشی‌های مدیریت شده تحمیل نشود، در این رابطه بخش خصوصی می‌تواند از منابع مالی که صنعت در اختیارش می‌گذارد ناترازی را برطرف کند و اگر هرچه زودتر این اقدام صورت گیرد ما نسبت به عقب‌ماندگی در حوزه برق پیشرفت خوبی خواهیم کرد.

صالحی تصریح کرد: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد رشد دارد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام می‌شود ولی ناترازی حل نمی‌شود. فقط با کمک بخش خصوصی و مردم امکان عبور از این وضعیت را داریم که امیدواریم امسال گام‌های خوبی برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل کمبود برق اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی هم مهم است یعنی مصرف هم باید کنترل و واقعی شود بعبارت دیگر حرکت در مسیر صحیح تولید و مصرف منجر به این خواهد شد که تا ۲ سال آینده به طور کلی ناترازی رفع شود.

شرایط رفع ناترازی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران اظهار داشت: در بخش تولید اقداماتی صورت گرفته و نیروگاه‌هایی وارد مدار شده‌اند، شاید به اندازه پیش‌بینی شده رقم تولید تحقق پیدا نکند اما اقداماتی صورت گرفته که امیدواریم که بخش زیادی از نیروگاه‌ها در بخش فسیلی و تجدیدپذیر وارد مدار شوند.

آسیب‌های کمبود برق

وی یادآور شد: در هر حال اصل ناترازی باید از بین برود چراکه ناترازی به قدری است که می‌تواند تولید را در بخش صنعت مختل کند، صادرات کم شود، به اشتغال آسیب برساند و درآمدهای کشور را کاهش دهد و همه اینها نیز به صنعت برمی‌گردد، یعنی اگر برق مورد نیاز صنعت تامین نشود آسیب‌ها به بخش‌های دیگر کشور نیز تعمیم پیدا خواهد کرد. بنابراین عدم‌النفع صنعت باید حذف شود و اکنون با اقدامات انجام شده نمی‌توانیم کل ناترازی را از بین ببریم باید برنامه‌های جدی‌تری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • کشف پیکر کودکان و زنان در گورهای جمعی بیمارستان ناصر
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان