Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساختار کارمزدي در بانکداري الکترونيک و نيز ساير خدمات بانکي براي ايجاد تعادل در درآمد و هزينه نظام بانکي بايد اصلاح شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، ولي اله سيف که در نشست ميزگرد نوآوري، بازيگران جديد و کارايي در کسب و کار مالي که در هفتمين همايش بانکداري الکترونيک و نظام هاي پرداخت با حضور وزير ارتباطات و معاون فناوري هاي نوين بانک مرکزي برگزارشد، سخن مي گفت در خصوص تازه ترين تصميم بانک مرکزي براي اصلاح مدل کارمزدي و دريافت کارمزد از دستگاه هاي کارتخوان و شرکت هاي حوزه پرداخت، عنوان کرد: نظام بانکي با چالش هايي رو به روست که نياز به اصلاح ساختار جدي در اين بخش دارد، براي طبقه بندي و اصلاح اين چالش‌ها عدم تعادل هايي وجود دارد که بايد اصلاح شود که يکي از آنها درآمد و هزينه نظام بانکي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درخصوص خدمات ارايه شده از سوي بانک ها گفت: بانک ها براي ورود به فناوري اطلاعات بنا به شرايط بازار و نگاه رقابتي، عموماً در نقطه شروع و براي بازاريابي به اقتصادي بودن ارايه خدمات بانکي خيلي توجه نداشتند، البته اين مطلب در ساير خدمات بانک ها نيز کاملا مشهود است.
رييس کل بانک مرکزي با اشاره به اهميت درآمدهاي کارمزدي بانک ها تصريح کرد: در دنيا براي بررسي و ارزيابي ساختار بانک اين که چه ميزان از هزينه هاي جاري از درآمدهاي کارمزدي تعيين مي شود مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
وي با بيان اينکه ساختار کارمزدي ما در حال حاضر نامناسب است، اضافه کرد: اگر کارمزد حذف شود براي ادامه حيات بانک ناچار است هزينه ها را به نرخ تسهيلات اضافه کند و در نهايت هزينه تامين مالي را گران کند ولي مشکل ما از اين فراتر است.
سيف ادامه داد: براي ايجاد تعادل بايد ساختار کارمزدي چه در بانکداري الکترونيک چه در ساير خدمات بانکي اصلاح شود و ما ناچار به اجراي اين مهم هستيم.
به گفته سيف عدم تعادل دارايي و بدهي و نقدينگي نيز مورد توجه بانک مرکزي است که در اين خصوص اقداماتي انجام شده است.
تلاش بانک مرکزي براي هماهنگي با تکنولوژي
معاون فناوري هاي نوين بانک مرکزي با بيان اينکه جلسات متعددي براي رفع دغدغه هاي استارت آپ ها برگزار شده، گفت: تدوين سياست هاي بانک مرکزي در خصوص فناوري هاي مالي به دليل تغيير در ساختار گذشته، کار سختي است.
حکيمي در ادامه نشست نوآوري، بازيگران جديد و کارآيي در کسب و کار مالي با بيان اينکه حدود 12جلسه با استارت آپ ها براي رفع دغدغه هاي آنها برگزار شد، خاطرنشان کرد: علاوه بر اين جلسات و دريافت نظرات آنها نتايج سياست هاي بدست آمده را بر روي سايت نيز گذاشتيم تا اگر مشکلات ديگري از سوي استارت آپ ها وجود دارد که به آن پرداخته نشده نيز از طريق کامنت ها دريافت شود.
وي ادامه داد: در نتيجه الگوي نسبتا جديد و خوبي به دست آمد که در آن مشکلات ذي نفعان نيز ديده شود. بنابراين در فرايند مقررات گذاري بانک مرکزي در خصوص فناوري هاي مالي نتيجه و جواب خوبي بدست آمد زيرا اين موضوع يک پديده مدرن بوده و با مسايل سنتي و جا افتاده گذشته فرق مي کرد.
حکيمي در پايان گفت: استارت آپ ها بيان مي کنند که بانک مرکزي از ما حمايت نمي کند ولي بايد بگوييم تمام تلاش خود را براي حل دغدغه هاي آنها انجام و تا جايي که امکان داشته باشد خود را تطبيق داده ايم زيرا مي دانيم فناوري و تکنولوژي در حال حرکت بوده و منتظر رگولاتور نمي ماند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۶۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود