Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@22:46:33 GMT

بزرگترین تحول در عالم خلقت انقلاب عظیم مهدوی است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۳۷۰۴۰

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، به نقل از روابط عمومی گروه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر، حجت الاسلام علی غلامپور، رییس عقیدتی سیاسی پدافند هوایی بابلسر روز گذشته اول بهمن ماه در جمع خانواده‌های پرسنل این یگان با اشاره به عوامل زمینه ساز و ویژگی‌های زمینه‌سازان ظهور حضرت مهدی(عج)، گفت: هر کاری در عالم، علتی دارد و به همین واسطه برای این علت، معلولی نیز موجود است؛ به همین دلیل می‌بایست در زمینه غیبت آن حضرت به دنبال چرایی غیبت، شرایط، زمینه‌ها و علائم ظهور آن منجی عالم بشریت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه بزرگترین تحول در عالم خلقت انقلاب عظیم مهدوی است، افزود: هر کاری نیاز به مقدمه و زمینه سازی دارد لذا منظور از مطرح کردن چنین مبحثی، بررسی عوامل زمینه‌ساز ظهور حضرت می‌باشد؛ اگر چه عامل اصلی ظهور امام زمان(عج) اراده الهی است.
رییس عقیدتی سیاسی پدافند هوایی بابلسر با اشاره به اینکه باید آمادگی و زمینه ظهور در جامعه به وجود آید تا این مهم محقق گردد، اظهارکرد: در قرآن کریم از آمادگی فکری و فرهنگی، آمادگی اجتماعی، آمادگی تکنولوژی و ارتباطی و آمادگی فردی به عنوان زمینه‌ها و عوامل مد نظر برای تحقق امر ظهور منجی عالم بشریت یاد شده است.
وی با اشاره به معیار مد نظر در بحث آمادگی فکری مردم، ادامه داد: منظور از رشد سطح افکار مردم جهان بحث در خصوص نژاد، رنگ، منطقه و جغرافیای محل سکونت نیست بلکه آنچه امتیاز و معیار محسوب می‌شود، بحث انسانیت است.
غلامپور ضمن بیان اینکه در بحث آمادگی اجتماعی، جامعه می بایست از ظلم و ستم خسته شده و از نگه مادی و یک بعدی مایوس شود، عنوان کرد: در بحث آمادگی فردی نیز عناصر لازم می‌بایست با ارزش‌های انسانی ساخته شود جامعه به این واسطه بتواند بار سنگین اصلاحات وسیع را به دوش بکشد.
وی ادامه داد: گناه و دوری از معنویت عامل غیبت است لذا مبارزه با انحراف و کج‌روی‌ها از مهمترین اهداف امام زمان(عج) است تا به این واسطه بتوانند عدالت را در سطح عالم بگسترانند.
این کارشناس دینی با اشاره به اینکه زمینه ظهور یعنی کمک به امام زمان(عج) و سکوت و بی تفاوتی نسبت به ابن امر یعنی دامن زدن به مفاسد، بیان کرد: زمینه سازان ظهور همواره به دنبال معرفت افزایی در دو بعد فردی و اجتماعی هستند و چنان در معارف اسلامی کوشش می‌کنند که نه در خود و نه در دیگران شکی نباشد لذا امام صادق(ع) در خصوص چنین افرادی می‌فرمایند: در ذات الهی قلب‌های آنان آمیخته به هیچ تردید نیست.
وی با بیان اینکه تقویت ایمان و باورافزایی از دیگر شرایط زمینه‌سازان ظهور بوده و افراد با این خصیصه همواره خود را مخاطب يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا(سوره نسا آیه 136) می‌دانند، گفت: دیگر شرایط دیگر زمینه‌ساز ظهور بودن، مهرافزایی یعنی هم خود را و هم دیگران را دوست داشته باشد.
غلامپور با بیان اینکه دین داری و پرهیزکاری از جمله شرایط زمینه‌سازان ظهور است، عنوان کرد: در تعابیر و احادیث، دین‌داری در آخر الزمان همانند آتش در دست گرفتن است.
وی با اشاره به اینکه پایداری و صبر در مشکلات دیگر شرط زمینه‌سازان ظهور است، افزود: مومنین می‌بایست به واسطه انس با افکار مهدوی، قرائت دعای معرفت، بیان ذکر شریف صلوات و تلاوت سوره قدر زمینه‌ساز ظهور باشند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب تا ساعتی دیگر
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی