Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کرانی، رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان با گلایه از بی توجهی مسئولان به استان خوزستان می گوید: متاسفانه صدای ما رسا نیست تا وزیر بداند، دستوری که داده بود، اجرا نشده است.

علی کرانی، رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان با گلایه از بی توجهی مسئولان به استان خوزستان می گوید: متاسفانه صدای ما رسا نیست تا وزیر بداند، دستوری که داده بود، اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی خبرنگار نفت و گاز « انرژی امروز» علی کرانی، رئیس هیات مدیره  انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان در گفتگو با « انرژی امروز» با گلایه از بی توجهی مسئولان به استان خوزستان می گوید: متاسفانه صدای ما رسا نیست تا وزیر بداند، دستوری که داده بود، اجرا نشده است.

کرانی خاطر نشان می کند، در نشستی که با وزیر داشتیم، وزیر تاکید داشت و دستور داد که با سازندگان بومی خوزستان همکاری شود و ما را به مهندس بیطرف، معاون مهندسی و توسعه وزارت نفت معرفی کرد.

وی اظهار داشت: گرچه ما چندین نشست با مهندس بیطرف داشتیم و به جلو پیش رفتیم به طوری که بیطرف قول داد چندتا از این پروژه ها را به سازندگان خوزستان بدهد، اما متاسفانه انتهای مذاکرات به این ختم شد که شما هم مانند سایرین باید در لیست قرار بگیرید.

این اظهارات از سوی بیطرف در حالی است که زنگنه خود شخصا از مدل جدیدی که ما برای همکاری تعریف کردیم، استقبال کردند. در واقع ساختار مور تایید وزیر بود اما معاونت مهندسی و توسعه با ما همکاری نکرد.

وی تاکید کرد، این امتیازات بود که وزیر دستور داده بود به صنایع کوچک استان خوزستان داده شود، اما نداند.

کرانی تصریح کرد: حتی استاندار و نمایندگان مجلس نیز از این مدل استقبال کردند.

وی با شرح مدل جدید گفت: ما در مدل جدید خود اینگونه تعریف کرده بودیم که تحت هلیدنگی با توجه به ارتباطمان با سازندگان، آنها را شناسایی کنیم و با توانایی های و پتانسیل های آنها آشنا شویم و این اطلاعات را در اختیار مسئولان وزارت نفت برای انجام و واگذاری پروژه ها به سازندگان بومی خوزستان قرار دهیم.

نکته حائز اهمیت این است که این مدل در قالب شرکت فناوران که یک شرکت عام بود، تعریف شده بود که سود آن به سرمایه گذاران عام تعلق می گرفت و خصوصی نبود.

وی با بیان اینکه قرار بر این شد که اگر این مدل توانمند باشد سایر واحدهای کوچک را نیز تغذیه کند، گفت: که با این اتفاق هم اشتغال در استان ایجاد می شد هم ساخت بومی می شد.از این رو انتظار می رفت وزارت نفت با ما همکاری کند.

کرانی با اشاره به مشکلات خوزستان خاطر نشان کرد: ما انتظار داشتیم پروژه ای تعریف شود و به این شرکت سهامی عام داده شود و این شرکت، صنایع کوچک را شناسایی و تغذیه کند تا اشتغال در استان خوزستان با توجه به مشکلات، تا حدی رفع شود.اما علیرقم تاکید آقای وزیر،این امر محقق نشد.

رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان گفت: ما می گوییم با وجود تعدد پروژه ها در استان خوزستان از ظرفیت  استان استفاده نشده است و توقع داریم از میادینی که در حوزه خوزستان وجود دارد، به سازندگان بومی و توانمند همکاری شود.

وی خاطر نشان می کند، از پروانه های بهره برداری که در استان وجود دارد،٩٠ درصد آنها سازنده تجهیزات حفاری هستند که باید از این ظرفیت استفاده شود.

کرانی در ادامه اظهار داشت: وقتی خود وزیر تاکید دارد که ۶٠ درصد تجهیزات ما داخلی است، ما سازندگان استان خوزستان انتظار داریم ٢٠درصد از این ۶٠ درصد به استان خوزستان  که به اندازه کافی سازنده تجهیزات دارد و هم در گذشته توانمندیش را ثابت کرده، واگذار شود.

رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان گفت: همه وقت ما صرف جلسه شد و در اخر گفتند شرایط محیا نیست.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه صدای ما رسا نیست تا وزیر بداند، دستوری که داده، اجرا نشده است.

کرانی در ادامه با اشاره به عدم توجه مسئولین به سازندگان تجهیزات صنعت نفت خوزستان خاطر نشان کرد:ما انتظار داریم از توان استان با کمک انجمن سازندگان استفاده شود.

وی با گلایه از مسئولان گفت: ما با توجه به فاصله ای که از وزارت نفت داریم حکایت شهر شوشتر در جنگ با عراق را پیدا کرده ایم. در زمان جنگ شهر شوشتر که یکی از شهرهای مرکزی خوزستان بود هیچگاه بمباران نمی شد.خوزستانی ها معتقد بودندعلت این است که روی نقشه ای که جلوی صدام گذاشته شده است، روی شهر شوشتر پونز خورده و شوشتر را نمی دید. حالا شده نقله انجمن سازندگان که در لیست جلوی وزیر است اما روی انجمن سازندگان خوزستان پونز زده شده است که وزیر این انجمن را نمی بیند.

رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: ظرفیتی در خوزستان وجود دارد که می توان از این ظرفیت استفاده کرد. حداقل همه دست به دست هم دهیم تا فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص مسئله تولید و اشتغال در داخل خوزستان تا حدودی رفع شود نه اینکه تنها آنهایی که نزدیک پایتخت و وزارتخانه هستند، دیده شوند.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تغییرات زیادی کرده است، لذا راه اندازی باشگاه بدنسازی بستگی به عوامل مختلفی دارد. از جمله عواملی که بر هزینه تأثیر می‌گذارند، می‌توان به مکان و مساحت مورد نیاز، تجهیزات و وسایل ورزشی، استخدام کادر مدیریتی و آموزشی، هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات، و هزینه‌های مربوط به مدیریت و اجاره محل اشاره کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا بصورت قدم به قدم به هزینه‌های راه اندازی این کسب و کار بپردازیم.

راه اندازی باشگاه بدنسازی شامل چه هزینه‌هایی است؟

راه‌اندازی باشگاه بدنسازی ممکن است به عنوان یک پروژه کوچک (اجاره‌ای) و یا بزرگ در نظر گرفته شود که هزینه‌های گوناگونی را در بر دارد. لذا باید توجه داشت که هزینه‌ها بسته به موقعیت جغرافیایی، اندازه باشگاه و سطح خدمات ارائه شده متغیر است و ممکن است متفاوت باشد. در اینجا چند هزینه اصلی که در راه‌اندازی یک باشگاه بدنسازی دخیل هستند، آورده‌ایم:

اجاره یا خرید مکان: هزینه اجاره یا خرید مکانی که باشگاه بدنسازی راه‌اندازی خواهد شد، یکی از هزینه‌های اساسی است.

تجهیزات و وسایل ورزشی: شامل دستگاه‌های ورزشی، وزنه‌ها، میزهای بدنسازی، متعلقات دیگر مانند کفپوش و...

هزینه‌های ساختمانی: شامل هزینه‌های مربوط به تغییرات ساختمانی برای ساختن سالن ورزشی، دوش و توالت، نورپردازی و...

هزینه‌های مربوط به امنیت و ایمنی: شامل نصب دوربین‌های مداربسته، امنیتی برای محافظت از اعضای باشگاه در طول تمرینات.

هزینه‌های مدیریتی: شامل هزینه‌های مربوط به حقوق پرسنل، بیمه، تبلیغات و بازاریابی، نرم‌افزار مدیریت باشگاه و...

هزینه‌های مربوط به لوازم اداری: شامل مبلمان، دستگاه‌های اداری، کامپیوتر و تجهیزات دیگر مورد نیاز برای مدیریت باشگاه.

هزینه‌های اجرایی و متفرقه: شامل هزینه‌های ناشی از مسائل مختلفی مانند مالیات، مجوزها، و...

هزینه‌های مربوط به آموزش و مشاوره: شامل هزینه‌های مربوط به آموزش کارکنان، مشاوره در زمینه مدیریت و توسعه باشگاه و...

نکته: با استفاده از طرح توجیهی می‌توانید تماهی هزینه‌های راه اندازی باشگاه بدنسازی را در سال ۱۴۰۳ دسترس داشته باشید و سپس تصمیم به شروع این کسب و کار بگیرید.

چرا طرح توجیهی مهم است؟

طرح توجیهی قبل از راه‌اندازی کسب و کار، یک ابزار بسیار حیاتی در فرآیند تصمیم‌گیری مالی است. این طرح به ما این امکان را می‌دهد که به طور دقیق از هزینه‌ها مطلع شویم و محاسبه کنیم که آیا سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی باشگاه بدنسازی ممکن است به سودآوری برسد یا خیر.

با ارائه یک برآورد دقیق از هزینه‌های راه‌اندازی و هزینه‌های عملیاتی پیش‌رو، به همراه پیش‌بینی درآمدها، می‌توانیم تا حد زیادی از پتانسیل موفقیت یا شکست کسب و کار آگاه شویم. این طرح به ما اجازه می‌دهد تا ریسک‌ها و فرصت‌های مرتبط با کسب و کار را شناسایی کرده و به تصمیم‌گیری بهتر در مورد سرمایه‌گذاری‌های مالی و استراتژی‌های آینده بپردازیم.

به علاوه، ارائه یک طرح توجیهی معتبر به سرمایه‌گذاران و بانک‌ها اعتماد بیشتری می‌دهد و احتمال دریافت تسهیلات مالی را افزایش می‌دهد. در نتیجه، طرح توجیهی به عنوان یک ابزار مهم در فرآیند تصمیم‌گیری مالی و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید بسیار ارزشمند است.

خلاصه طرح توجیهی راه اندازی باشگاه بدنسازی

در طرح توجیهی باشگاه بدنسازی تمامی هزینه‌های این کسب و کار در بیش از ۵۰+ صفحه برآورد می‌شوند. در ادامه بصورت خلاصه هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی برای سال ۱۴۰۳ ارائه شده‌اند:

هزینه تأسیس باشگاه بدنسازی در طرح توجیهی با سرمایه ۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

درآمد سالانه این باشگاه در سال ۱۴۰۳ با ظرفیت ۹ هزار مشتری و فروش ۷ هزار خدمات در سال برابر است با ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان.

مدت بازگشت سرمایه این کسب و کار ۲.۶ سال پیش بینی می‌شود.

نرخ بازدهی داخلی با توجه به محاسبات طرح توجیهی ۳۹% است.

با توجه به این پارامترها آیا راه اندازی باشگاه بدنسازی توجیه پذیر است؟

با توجه به اطلاعات ارائه شده، برای ارزیابی توجیه پذیری راه‌اندازی باشگاه بدنسازی معیارهایی از جمله مدت بازگشت سرمایه و نرخ بازدهی داخلی بسیار مهم هستند. با توجه به مدت بازگشت سرمایه کمتر از سه سال (۲.۶ سال) و نرخ بازدهی داخلی ۳۹٪، می‌توان نتیجه گرفت که راه‌اندازی باشگاه بدنسازی از نظر مالی توجیه پذیر است. این معیارها نشان می‌دهند که باشگاه بدنسازی پس از مدت کوتاهی به سودآوری می‌رسد و برای سرمایه‌گذاران جذاب است.

بعد از مشاهده هزینه‌های راه اندازی باشگاه بدنسازی در طرح توجیهی، لازم است نکات مهمی را درمورد باشگاه بدنسازی بدانیم.

نکات مهم در راه اندازی باشگاه

راه‌اندازی یک باشگاه موفق نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی کامل است. ابتدا، باید یک بررسی بازار دقیق انجام شود تا نیازهای مشتریان و موارد رقابتی مشخص شود. سپس، انتخاب مکان مناسب، تأمین تجهیزات و تجهیزات و استخدام پرسنل ماهر و متعهد از مراحل اساسی است. ایجاد برنامه‌های بازاریابی قوی و تعیین استراتژی‌های مالی مناسب نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. همچنین، ایجاد برنامه‌های آموزشی و سرگرمی جذاب برای اعضا اساسی است تا ایجاد ارتباط مستقیم و مثبت با مشتریان را تسهیل کند. به طور کلی، توجه به جزئیات، ارتقا کیفیت خدمات و پیگیری مستمر از مواردی است که باشگاه را به سوی موفقیت هدایت می‌کند.

لیست تجهیزات راه اندازی باشگاه بدنسازی

برای راه اندازی باشگاه بدنسازی، تجهیزات متنوعی نیاز است تا بتواند به نیازهای مشتریان پاسخ دهد و برای آن‌ها تجربه ورزشی مطلوبی فراهم کند. در زیر لیستی از تجهیزات اساسی برای یک باشگاه بدنسازی آمده است.

۱. دستگاه‌های تمرین مقاومتی:

دمبل و شیخوف

ماشین‌های وزنه‌برداری

ماشین‌های کابل

میزان‌های وزنه

۲. تجهیزات کاردیو:

تردمیل

دوچرخه‌های ثابت

ماشین‌های مداومتی (الیپتیکال)

صندلی‌های راه‌راه

۳. تجهیزات فضای باز:

تردمیل فضای باز

دوچرخه‌های سایکلینگ فضای باز

۴. تجهیزات فیتنس عمومی:

میزهای وزنه‌برداری چندکاره

صندلی‌های آباژور و بدنسازی

تجهیزات مربوط به تناسب اندام و کشش

۵. تجهیزات امنیتی و راحتی:

دستگیره‌ها و استوپرها برای ایمنی در تمرینات

سیستم‌های تهویه مطبوع

سیستم‌های تهویه هوا و گرمایش

۶. تجهیزات اضافی:

دستگاه‌های ماساژ و ترازوهای بدنسازی

تجهیزات ورزشی مثل توپ فوتبال، زین و غیره برای تنوع تمرینات

این لیست تجهیزات اساسی است و ممکن است به توجه به نیازها و تعداد مشتریان باشگاه، نیاز به تجهیزات دیگری نیز باشد.

جمع بندی

راه اندازی یک باشگاه بدنسازی به دلیل نیاز رو به افزایش افراد به فعالیت‌های ورزشی و اهمیت آن برای سلامتی و رشد فیزیکی، یک فرصت بسیار مهم و پربار است. با انتخاب مکان مناسب، تجهیزات کارآمد و متنوع، برنامه‌های تمرینی جذاب و ارائه خدمات تخصصی، می‌توان به جذب و حفظ مشتریان، ارتقای سطح فعالیت‌های ورزشی و بهبود سلامتی جامعه کمک کرد.

بنابراین، با شناخت دقیق از نیازهای مشتریان و استفاده از استراتژی‌های بازاریابی مؤثر، راه اندازی یک باشگاه بدنسازی می‌تواند به عنوان یک معامله سرمایه‌گذاری موفق و پایدار در زمینه بهبود سلامتی و افراد و همچنین کسب درآمد مطلوب برای کارآفرینان، مطرح گردد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد

کد خبر 6097342

دیگر خبرها

  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا