Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دو کارگاه ظرفیت خشک کردن 150تن ذرت دانه را در روز دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز سیستان و بلوچستان ، باسط برهانزهی سرمایه گذار یکی از این کارگاهها گفت :برای راه اندازی کارگاه ذرت خشک کنی هفت میلیارد ریال هزینه کرده است.

وی افزود: کشاورزان، محصول ذرت را پس از خشک شدن  به قیمت هزار و 60 تومان می فروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصول ذرت در مزرعه و قبل از بوجاری و خشک شدن به قیمت 150 تومان از کشاورزان خریداری می شود و راه اندازی این کارگاهها به اقتصادی شدن این محصول برای کشاورزان کمک کرده است.

فروزان میری، مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام سیستان و بلوچستان هم گفت این شرکت محصول ذرت را از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می کند و از طریق بورس، این محصول  را برای کشاورزان به فروش می رساند. 

بیش از هزار هکتار از زمین های کشاورزی ایرانشهر به کشت ذرت دانه ای اختصاص دارد و سالانه بیش از پنج هزارتن ذرت دانه ای در شهرستان تولید می شود.

کاشت ذرت دانه ای در  ایرانشهر در آبان ماه انجام و در اواخر دی ماه برداشت می شود. 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۷۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه قاچاقچی سوخت در ایرانشهر محکوم شدند

منصور انصاری گفت:  شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به سه پرونده، قاچاق سوخت به میزان ۶۴ هزار لیتر و ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: این شعبه پرونده خرید و فروش و حمل ۲ هزار و ۴۰۰ هزار لیتر گازوییل به ارزش ۸۹۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به مدارک موجود و نوع کشف سوخت در خودرو، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌ها متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان همچنین پیرامون پرونده قاچاق ۲ هزار و ۳۴۰ لیتر سوخت به ارزش یک میلیارد و ۲۶ میلیون ریال، عنوان کرد: شعبه رسیدگی کننده علاوه‌بر ضبط سوخت کشف شده متهم را به پرداخت ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین شعبه پرونده قاچاق یک هزار و ۶۶۰ لیتر گازوئیل به ارزش ۷۳۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به جاسازی سوخت در ۱۶ گالن و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط گالن‌های حمل سوخت و سوخت، متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۶ میلیون جریمه نقدی محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • سه قاچاقچی سوخت در ایرانشهر محکوم شدند
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی