Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان، علی نظری در چهارمین کارگروه ارتقای توانمندی نظام نظارت و بازرسی در صیانت از منابع آب استان گلستان، راه‌اندازی گروه‌های گشت و بازرسی، پر و مسلوب‌المنفعه‌کردن چاه‌های غیرمجاز، خرید و نصب کنتورهای فهام و هوشمند آب و برق، آموزش همگانی (تهیه و پخش برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی و …) تهیه بانک اطلاعاتی چاه‌ها، ساماندهی شرکت‌های حفاری، مطالعه و ایجاد تشکل‌های آب‌بران آب زیرزمینی و تغذیه مصنوعی را از جمله محورهای مهم طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی استان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین افت سطح آب در آبخوان کم‌عمق و افزایش درخواست کف‌شکنی چاه‌ها، تجاوز و اضرار به حریم آب چاه‌های مجاز دارای پروانه بهره‌برداری، ایجاد فرونشست و از بین رفتن حجم مفید آبخوان و خسارت به تاسیسات در سطح زمین (لوله‌زایی) افت تراز آب در آبخوان عمیق و تهدید منابع آب شرب که عمدتاً از آبخوان عمیق تأمین می‌شوند و شوری آب و بیابانزایی را از جمله مهم‌ترین نتایج برداشت آب چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت چاه‌های مجاز در استان بیان کرد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان در خصوص تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری نیز گفت: تعداد ۵۴۷ حلقه چاه حفرشده بعد از سال ۱۳۸۵ در استان داریم که باید مسدود شود و تعداد چاه‌های فاقد پروانه فرم یک حفرشده قبل از سال ۱۳۸۵ در استان ۱۵ هزار و ۶۴۰ حلقه و تعداد چاه‌های فرم پنج حفرشده قبل ۱۳۸۵ نیز ۶ هزار و ۱۰ حلقه است که در صورت رعایت الزامات فنی و عدم اضرار به دیگران تعیین تکلیف می‌شوند.
نظری افزود: همکاری همه جانبه مردم در بهره‌برداری از آب، توجه دادن به مردم نسبت به پدیده خشکسالی و تغییر اقلیم، تشویق مردم به عدم کشت محصولات پرآب طلب و ترغیب آنان به کشت محصولات دیم یا با نیاز آبی کم، جلوگیری از آلودگی منابع آب، مصرف بهینه آب در بخش های کشاورزی، صنعت، شرب، استفاده از روش‌های نوین آبیاری، مشارکت همه بخش‌های مختلف مصرف در مدیریت آب، بازنگری اقتصاد کشاورزی با هدف ارتقای توان مالی کشاورزان، افزایش میزان تولید در هکتار با استفاده از کشت گونه‌های پرمحصول و کم آب طلب، همکاری با آماربرداران منابع آب، آگاهی و آموزش دادن قوانین آب به بهره‌برداران ار جمله انتظارات ما از مردم و دستگاه‌ها است.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد

داریوش حسن‌نژاد اظهار داشت: در راستای حفاظت و حراست از منابع آب استان به‌خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی در دست اقدام هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به پروژه تقویت استقرار گروه‌های حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان به تعداد ۱۸ گروه و ۴۵ نفر اشاره کرد که وظیفه این اکیپ‌ها گشت‌زنی مداوم در سطح دشت‌های استان برای جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها است.

وی افزود: دو پروژه انسداد چاه‌های غیرمجاز در سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به‌صورت سالانه در حال انجام است که در این راستا تعداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه‌جویی ۱۱.۷ میلیون مترمکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد هفت هزار و ۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

حسن‌نژاد در خصوص چاه‌های صنعتی، بیان داشت: تعداد ۱۵۰ حلقه چاه صنعتی به کنتور هوشمند تجهیز شده است که ۱۰ درصد کل چاه‌های صنعتی را تشکیل می‌دهد، از سوی دیگر سامانه پایش از راه دور کنتورها در حال راه‌اندازی است که تعدادی از شرکت‌های کنتور ساز، سامانه پایش را تحویل داده‌اند و تعدادی دیگر در حال تکمیل آن هستند

وی گفت: چاه‌های فاقد کنتور برابر بند ب تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مکلف به پرداخت آب‌بها بر اساس پروانه بهره‌برداری و مبالغ اعلام شده هستند؛ ازاین‌رو توصیه می‌شود مالکین چاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر جهت خرید و نصب کنتور هوشمند به شرکت آب منطقه‌ای لرستان مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • خبر ویژه در خصوص آزادسازی منابع مسدود شده ایران
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد