Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور اداره آب در غزه اعلام کرد، حدود ۹۷ درصد از آب‌های غزه به علت آلوده بودن به آب فاضلاب و یا شور بودن زیاد، غیرقابل شرب هستند و ساکنان غزه از بحران آب رنج می‌برند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، احمد یعقوبی، مشاور اداره آب غزه اظهار داشت که بیشتر مردم به علت بوی بد شیرهای آب از این آب‌ها استفاده نمی‌کنند بلکه آب مورد نیاز خود را به واسطه ابتکارعمل‌های شخصی برای شیرین سازی آب با فعال سازی ۱۳۶ ایستگاه شیرین‌سازی آب تهیه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این آب‌ها با قیمت شش برابر نسبت به قیمت اصلی آب فروخته می‌شوند.

یعقوبی این اظهارات را در یک کنفرانس خبری پیرامون بحران آب غزه که توسط شورای مردمی در موسسه مطالعات زیست محیطی "العربه" برگزار شد، مطرح کرد.

به گفته وی، وضعیت نامناسب آب باعث زیاده روی در پمپاژ آب‌های زیرزمینی در حوضه ساحلی شده که به طور کلی حدود دو میلیون شهروند به آن چشم دوخته‌اند.

او همچنین گفت: این زیاده روی در پمپاژ آب باعث کاهش شدید حجم آب‌های زیرزمینی و به دنبال آن باعث بیرون زدن آب دریا و افزایش درصد شوری آب‌های زیرزمینی شده است.

در نتیجه این آلودگی حدود ۹۰ درصد این آب‌ها شورتر از میزان استاندارد شوری آب اعلام شده توسط سازمان جهانی بهداشت است.

علی‌رغم اینکه حدود ۷۰ درصد خانه‌های غزه از شبکه‌های فاضلاب برخوردارند اما به علت عدم رسیدگی و مراقبت میزان زیادی از آب فاضلاب وارد آب‌های زیرزمینی شده که در نتیجه آن نیترات (ترکیبات نیتروژن) افزایش یافته و باعث آلودگی شده است.

احمد یعقوبی اظهار کرد، به علت قطعی برق نمی‌توانیم تمام وقت از چاه‌ها استفاده کنیم و احیانا در روز چند ساعت این پمپ‌ها فعال هستند.

با نبود تعادل در میزان منابع آب موجود و درخواست روز افزون آن مشکلات مربوط به آب آشکار و باعث کمبود آب شده است.

ماجد محمد زرید، روزنامه‌نگار فلسطینی نیز تاکید کرد: مساحت نوار غزه کم و تعداد ساکنان آن بیش از دو میلیون نفر هستند که به امکانات مختلفی نیاز دارند و بحران‌ها بدتر شده و علاوه بر بحران آب شامل قطعی برق نیز می‌شود.

وی همچنین افزود: بحران آب در غزه به علت کمبود آب‌های زیرزمینی و باران بوده که باعث غیرقابل شرب شدن آب‌ها،‌ آلودگی و شوری آن در مقایسه با سال‌های گذشته شده است و ما در نوار غزه نیازمند پروژه‌های آبی هستیم.

اما ابراهیم محارب، جوان فلسطینی تاکید کرد، علاوه بر قطع شدن ۲۰ و ۲۱ ساعته آب در روز، بوی بد آب در این منطقه ناشی از کلر موجود در آن است.

او همچنین در تماس تلفنی با روزنامه "الوطن" گفت: علت اصلی نارسایی کلیه در نوار غزه به آب‌های آلوده بازمی‌گردد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • دکتر ابراهیمی «روز معلم» را به اساتید، مدرسان و فعالان علمی و آموزشی خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • فداکاری معلم نمونه استان تهران برای دانش‌آموزی که نارسایی کلیه داشت 
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد