Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی ، سیاوش وحدت اظهار کرد: با توجه به ضرورت حضور و مشارکت جمعی ذی نفعان در برنامه های عمل خوشه ها و به دلیل نقص اکو سیستم اقتصادی موجود در جامعه و پارادایم های ذی نفعان, میزان مشارکت آن ها در برنامه های عمل پایین و به همین دلیل روند توسعه ای طولانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تجربه نشان داده در کشورهادر مقیاس بین المللی) و استان های(مقیاس ملی) توسعه یافته تر سرعت توسعه خوشه ها از کشورها و استان های کمتر توسعه یافته بیشتر است، اضافه کرد: لذا ایجاد مقررات و الزامات قانونی جهت مشارکت ذی نفعان امری ضروری است.

وی فقدان الزامات قانونی در استفاده از مشاورین کسب و کار در کشور و عدم شناخت دقیق مشکلات توسط خود ذی نفع روابط میان عامل توسعه و ذی نفعان در مرحله اعتماد سازی را زمان بر دانست و خاطرنشان کرد: این امر باعث کندی در نیل به توسعه و کاهش سرعت نقشه راه خوشه می شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی در خصوص عدم همراهی دستگاه ها و نهاد های پشتیبان به عنوان یکی از معضلات در حوزه صنایع کوچک نیز تصریح کرد: در تمامی رسته های کسب و کار متولیان دولتی و غیر دولتی و نهاد های مرتبطی حضور دارند که علی رغم داشتن وظایف فراوان تنها نقش آنان حضور در جلسات شورای راهبری خوشه ها می باشد.

وحدت افزود: انجام برنامه های عمل با اثر بخشی بالا نیازمند حضور مؤثر تمامی نهادهای پشتیبان جهت تامین منابع مالی, هماهنگی های بین دستگاهی و در نهایت هم افزایی بین دستگاه ها و بخش خصوصی است.

وی یادآور شد: متاسفانه تمامی وظایف و مراحل شرح داده شده به تنهایی توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در پایتخت و شهرکهای صنعتی استان هاست.

وی گفت: با توجه به محدودیت منابع شرکت های استانی و عدم ابلاغ بودجه ملی خوشه ها طی چهار سال گذشته روند های توسعه اس و برنامه های عمل خوشه ها با تاخیر و یا با کیفیت پایین برگزار شده و در استانهای کمتر توسعه یافته نیز به صورت مکرر برنامه های عمل به دلایل مذکور لغو گردیده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی اضافه کرد:ذلذا تمامی دستگاه های متولی و نهادهای پشتیبان باید با الزامات قانونی و تنبیهات قانونی(در صورت عدم همراهی) مواجه شده تا اثر بخشی برنامه ها و به تبع آنان توسعه ذی نفعان با سرعت بالاتری مشاهده شود.

وحدت اقدامات جزیره ای، جدا و همراه با تعارضات بسیار دستگاه های دولتی را از جمله مشکلات پیش روی خوشه های صنعتی ذکر کرد و توضیح داد: دستگاههای درآمدی شامل وزارت کار و مجموعه های وابسته مانند تامین اجتماعی و یا ادارات مالیاتی استان، همواره با دید غیر توسعه ای و درآمدی میزان اعتماد عمومی ذی نفعان به برنامه های توسعه ای خوشه را کاهش می دهند.

وی افزود: تغییر اکو سیستم های اقتصادی با نگرش توسعه منطقه ای که به تغییر پارادایم های ذهنی دستگاه های دولتی و غیر دولتی و ذی نفعان منجر می شود، تنها راه نجات اقتصادهای محلی و به تبع آن فعالیت های خوشه ای و توسعه ای است.

وحدت تصریح کرد: اکو سیستم های اقتصادی جدید با هدف افزایش مشارکت بخش خصوصی با استفاده از پتانسیل های منطقه ای است که در آن با توجه به بحث های منطقه ای و محلی، افزایش مشارکت ذی نفعان و همچنین افزایش کارایی دستگاه های دولتی را شامل می شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران

استاندار مازندران گفت: با شناسایی چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران، برای حل اجرایی آن اقدام عملی مناسبی برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه رشد اقتصادی این استان در ساری با بیان این‌که تکالیف دستگاه‌های دولتی مازندران برای رشد اقتصادی مشخص شد، اظهار کرد: برای تحقق برنامه‌های دولت جهت دستیابی به رشد اقتصادی و تحقق شعار سال در این استان تلاش مضاعف انجام می‌شود. ‎

وی با تاکید بر این‌که برای گام نخست چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی استان شناسایی شد و اقدام عملی برای حل آن اجرایی می‌شود، گفت: در سال گذشته برای دست‌یابی به رشد اقتصادی اقدامات خوبی در مازندران انجام شد اما هنوز با برنامه‌های دولت فاصله داریم.

استاندار مازندران از واکاوی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌روی رشد اقتصادی این استان عنوان و مطرح کرد: بر اساس اولویت‌های تعیین شده با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های موجود موانع تولید یکی پس از دیگری برطرف می‌شود.

نوری با بیان این‌که از هفته آینده برای گره‌گشایی رفع موانع تولید با اولویت کشاورزی با حضور دستگاه‌های مربوطه انجام می‌شود، افزود: این رویه برای دیگر اولویت‌های توسعه مازندران ادامه‌دار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه تکالیف دستگاه‌های دولتی در خصوص دستیابی به رشد اقتصادی به صورت منطقه‌ای، شهرستانی و زنجیره‌ای مشخص شد، خاطرنشان کرد: اگر اختلافی بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد با برگزاری این نشست‌ها موانع برطرف می‌شود.

وی یادآور شد: برای دستیابی به رشد اقتصادی و تحقق شعار سال بر اساس برنامه‌های دولت، تلاش مضاعفی در مازندران انجام می‌دهیم.

کد خبر 747971

دیگر خبرها

  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا