Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: متأسفانه دولت واردات ریلی را انجام می‌دهد و هنوز قراداد قطعی خرید ریل با شرکت ذوب‌آهن اصفهان بسته نشده است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵ استانها اصفهان نظرات

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهانبا اشاره به تولید ریل ملی براساس استانداردهای جهانی در ذوب‌آهن اصفهان اظهار داشت: با وجود تولید تکنولوژی‌های به‌روز ریلی ملی و بالاترین استانداردها جهانی در ذوب‌آهن، دولت حاضر به خرید تولیدات و ریل این شرکت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون برگزاری جلساتی برای قراداد ریلی، افزود: در حال حاضر هیچ‌گونه قرارداد رسمی برای خرید ریل ملی ذوب‌آهن منعقد نشده است، البته پیگیری‌ها و جلسات برگزار شده، اما هنوز نتوانسته‌اند به توافق برسند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس با بیان اینکه یکی از طلب‌کاران شرکت ذوب‌آهن وزارت راه و شهرسازی است، خاطرنشان کرد: اطلاع دارم که وزارتخانه به ذوب‌آهن پیشنهاد داده بود در ازای بدهی‌ها، تهاتر کنند، اما به دلیل نیاز شرکت به اعتبار برای تولید ریل ملی، ذوب‌آهنی‌ها درصدد در اختیار قرار دادن بخشی از تولیدات خود بودند که از نتایج جلسه هنوز اطلاعات دقیق ندارم. 

وی گفت: با افزایش بی‌رویه واردات، محصولات تولیدی کارخانه ذوب‌آهن اصفهان در داخل کشور خریدار ندارد و کالاهای این شرکت در انبارها انباشت شده است.

موسوی لارگانی با بیان اینکه کارخانه ذوب‌آهن اصفهان طی 2 سال توانسته با تکنولوژی به‌روز با بالاترین استانداردهای جهانی ریل مورد نیاز داخل کشور را تولید کند، اظهار داشت: واردات ریل و انعقاد قرارداد ریلی وزارت راه با کشورهای خارجی کمر این کارخانه را شکسته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: هنگامی که دولت ریل ملی ذوب‌آهن را خریداری نمی‌کند و وزارت راه هم اقدام به واردات بی‌رویه آهن‌آلات مشابه داخل کرده، کارخانه با انباشت تولیدات روبه‌رو شده است.

وی پیرامون اینکه جدا از بازنشستگان ذوب‌آهن اصفهان 10 هزار نفر مستقیم در این کارخانه اشتغال دارند، بیان کرد: با واردات بی‌رویه آهن‌آلات مشابه داخلی از خارج، نبود خریدار و انباشت تولیدات ذوب‌آهن در کارخانه اکنون محصولات این شرکت خریدار ندارد.

موسوی لارگانی گفت: در این کارخانه با قدمت کهن بیش از چندین هزار نفر هم غیرمستقیم فعالیت دارند و افرادی که از سال 1346 در آن فعال بودند و اکنون در ردیف بازنشستگان قرار دارند با عدم پرداخت به موقع حقوق‌ها و مزایا مواجه شده‌اند.

وی با انتقاد از اینکه سال‌ها است ریل از کشورهای مختلف وارد ایران می‌شود، اظهار داشت: برای حمایت از کارخانه‌ها و عدم نابودی تولیدات داخلی باید دولتمردان برای خرید محصولات این شرکت‌ها همت کنند تا با عدم تعدیل نیروی کاری شاهد ورشکستگی آنها بیش از این نباشیم. اگر به داد کارخانه ذوب‌آهن اصفهان نرسند، این شرکت در آینده نه چندان دور ورشکست خواهد شد.

انتهای پیام/ز

R41346/P41362/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن