Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@12:46:22 GMT

فعالیت موسسات قرآنی استان بوشهر توسعه می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۴۳۱۷۸

فعالیت موسسات قرآنی استان بوشهر توسعه می‌یابد

بوشهر - معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: فعالیت موسسات قرآنی استان بوشهر توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا عالی پور ظهر دوشنبه درحاشیه بازدید از موسسه قرآنی بشری آبدان بیان داشت: فرهنگ و معارف وحیانی قرآن کریم، چراغ راه جامعه اسلامی در رسیدن به رشد و تعالی است به طوری که نهادینه شدن تعالیم حیات بخش آن ضامن سعادت و پیشرفت همه جانبه جامعه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: موسسه قرآنی بشری آبدان یکی از موسسات قرآنی فعال و برتر استان است و نیاز است توجه ویژه‌ای شود.

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: با استاندار بوشهر صحبت شده تا مبلغی برای موسسات درحال ساخت اختصاص دهد.

وی از مسئولان بخش آبدان وشهرستان خواست تا دراین زمینه همکاری کنند.

معاون قرآن وعترت استان بوشهر تصریح کرد: این معاونت توجه ویژه‌ای به موسسات قرآنی دارد و ما به‌صورت ویژه از تمامی موسسات قرآنی استان حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: مؤسسات و مراکز قرآنی، مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت (ع) دارند و کسی که در یک موسسه قرانی درس می خواند باید رفتار و اخلاقش هم قرآنی باشد.

توسعه برنامه‌های قرآنی

رئیس شورای اسلامی شهر آبدان نیز گفت: قرآن چراغ راهنمای زندگی بشراست و می‌طلبد همه مردم به خصوص قشر جوان و نوجوان انس با قرآن و مفاهیم بلند قرآنی سوق دهیم.

سید عبدالرسول حسینی افزود: مردم آبدان اکثرا کشاورز هستند و طی دوسالی است که با افت قیمت گوجه مواجه شدند و در زمینه کمک مالی به موسسات قرانی کمک ناچیز می‌کنند.
وی از همه مسئولان شهرستان خواست تا توجه ویژه به موسسه قرآنی بشری داشته باشند.

همکاری با موسسات قرآنی

شهردار آبدان گفت: موسسه قرآنی بشری یکی از فعال‌ترین موسسه قرآنی بخش آبدان به شمار می‌رود.

مصطفی تفضلی نیا ادامه داد: شهرداری و شورای اسلامی شهر آبدان در این زمینه همکاری خوبی با موسسه قرآنی بشری داشته‌اند.

تکمیل موسسه قرآنی بشری

مدیر موسسه قرآنی بشری آبدان در پایان گزارشی از فعالیت‌های موسسه در سال ۹۶ ارایه کرد.

آسیه ابراهیمی وقار از مسئولان خواست تا پیگیر روند ساخت موسسه قرآنی باشند و افزود: به علت کمبود بودجه روند ساخت وساز موسسه متوقف شده است.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عنایات شهردار و شورای اسلامی و همچنین معاونت قرآن و عترت استان خواست تا پیگیر مشکلات ساخت موسسه باشند و با مسئولان رایزنی کنند تا کار ساخت موسسه به اتمام برسد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد