Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - هند به جدیدترین عرصه رویارویی در جنگ برای حمایت از تولیدکنندگان پنل خورشیدی در برابر رقبای چینی ارزان‌قیمت تبدیل شده و رگولاتورهای این کشور قصد دارند یک تعرفه ۷۰ درصدی را برای واردات محصولات چینی وضع کنند.

به نقل از فایننشیال تایمز، برخی از بزرگترین سازندگان نیروگاه‌های خورشیدی هند در حال مبارزه با پیشنهادهای رگولاتورهای هندی برای وضع مالیات اضطراری روی واردات سلول‌های خورشیدی از چین و مالزی و همچنین اقتصادهای توسعه‌ یافته‌تر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح‌ها احتمالا تاثیر بزرگی روی صنعت چین خواهد گذاشت که صادراتش به هند را به دلیل اشباع عرضه داخلی افزایش داده است.

برخی از بزرگترین سازندگان پنل خورشیدی هند که در راس آنها گروه آدانی قرار دارد، خواستار افزایش تعرفه واردات هستند. مورد آنها از سوی رگولاتورها پذیرفته شده و رگولاتورهای هندی اعلام کردند تعرفه ۷۰ درصدی فوری را به مدت ۲۰۰ روز تا زمانی که به یک نتیجه دائمی‌تر برسند، پیشنهاد خواهند کرد.

طبق یافته‌های اولیه گزارش رگولاتورهای هندی، واردات فزاینده که هیچ نشانی از کاهش ندارند و بالعکس به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده‌اند، ممکن است به صنعت داخلی در آینده آسیب بزند.

اما این گزارش واکنش خشم‌آلود سازندگانی را برانگیخته که قیمت‌هایشان را در چند سال گذشته کاهش داده و صنعت نیروی خورشیدی هند را در انقلاب تجدیدپذیر جهانی پیشتاز ساخته‌اند. همچنین این پیشنهاد انتقاد تولیدکنندگان کوچکتری را به دنبال داشته که می‌گویند با وضع تعرفه برای واردات مواد خام، تولید پنل‌های خورشیدی برای آنها گرانتر می‌شود.

تنها شمار معدودی از شرکت‌های هندی سلول‌های خورشیدی تکی را برای ساخت پنل تولید می‌کنند.

این پیشنهادها جدیدترین نمونه از اختلاف‌های تجارت بین‌المللی پیرامون تولید پنل‌های خورشیدی است. اتحادیه اروپا و چین در سال ۲۰۱۳ پس از این‌که این بلوک تعرفه ضد دامپینگ را برای پنل‌های خورشیدی چین تصویب کرد، تقریبا وارد یک جنگ تجاری شدند و پکن در واکنش به این اقدام تعرفه مشروب اروپایی را افزایش داد.

یک سال بعد آمریکا پس از این‌که دریافت پنل‌های خورشیدی چین و تایوان به قیمت بسیار نازلی نسبت به بازار آمریکا فروخته می‌شوند، تعرفه ۱۶۵ درصدی را برای واردات آنها تعیین کرد. این تصمیم باعث شد تولیدکنندگان چینی به بازار هند روی ببرند و صادرات آنها به این کشور در فاصله سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ بیش از ۱۱۰۰ درصد افزایش یافت.

آمریکا همچنین علیه هند نیز دست به اقدام زده و چالش موفقیت‌آمیزی را علیه الزام دهلی نو برای استفاده از مواد خام داخلی تحت برنامه انرژی خورشیدی دولتی، در سازمان تجارت جهانی به راه انداخت.

پیشنهادات اخیر رگولاتورهای هندی با توجه به برنامه‌های دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند، برای ساخت ۱۰۰ گیگاوات نیروی خورشیدی جدید تا سال ۲۰۲۲، بسیار حساس به شمار می‌روند.

طی دو سال گذشته کاهش قیمت واردات پنل خورشیدی چینی به سازندگان اجازه داده هزینه‌های پیش بینی شده ساخت پارک‌های خورشیدی جدید را کاهش دهند، اما برخی در این صنعت اخیرا هشدار داده‌اند که اگر هزینه پنل‌ها به صورت غیرمنتظره دوباره افزایش پیدا کند، پیشنهادات قیمت پایین برای ساخت چنین پروژه‌هایی ادامه پیدا نخواهد کرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۳۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره