Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین ' سیدمهدی ابطحی ' روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پس از استفتاء از مراجع تقلید ایشان اجازه دادند که برای اقامه نماز جماعت در مدارس دخترانه از امام جماعت خانم دارای شرایط استفاده شود.
وی اظهارکرد: بانو مجتهده امین نیز در ماه رمضان در منزل خود برای بانوان نماز جماعت اقامه می‌ کرد و محارم اطراف خانه می ‌ایستادند تا نامحرمی صدای ایشان را نشنود، پس از نماز هم برای بانوان منبر می‌ رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان درباره هزینه ‌های حوزه‌ های علمیه گفت: بیشتر هزینه‌های حوزه های علمیه توسط مردم و خیران تأمین می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه تا سال 1390 از دولت بودجه ‌ای دریافت نمی‌ کردند اما از آن سال به بعد مقرر شد دولت نیز به حوزه ‌های علمیه کمک کند.
وی تصریح کرد: اما بودجه‌ ای که برای کل حوزه‌های علمیه خواهران و برادران کشور می‌دهند حتی به اندازه بودجه دانشگاه اصفهان نیست.
حجت الاسلام ابطحی با اشاره به اینکه بسیاری از مراجع تقلید نیمی از سهم امام و یا یک سوم آن را برای حوزه‌ های علمیه اختصاص داده ‌اند، گفت: بیشتر هزینه ‌های حوزه علمیه با کمک مراجع تقلید، خیران و مردم تامین می شود و از دولت تنها کمک برای توسعه فضاهای آموزشی حوزه های علمیه طبق مصوبه مجلس کمک گرفته می‌ شود.
وی بااشاره به اینکه ثبت نام از داوطلبان حوزه‌ های علمیه خواهران از فردا (سه شنبه) به مدت 25 روز آغاز می‌ شود، گفت: متقاضیان می‌توانند از طریق سایت whc.ir و یا مراجعه حضوری به مدارس علمیه خواهران برای سال تحصیلی 97- 98 ثبت‌نام کنند.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به شرایط پذیرش در حوزه‌های علمیه خواهران گفت: کسانی که تمایل دارند در سطح 2 تحصیل کنند، باید مدرک دیپلم و معدل بالای 12 و حداکثر سن 35 سال داشته باشند.
حجت الاسلام ابطحی افزود: این افراد می‌ توانند بدون آزمون ورودی و تنها با یک مصاحبه وارد حوزه ‌های علمیه شوند.
وی یادآور شد: اما برای سطح سه از فارغ‌ التحصیلان سطح 2 بدون شرط سنی ثبت‌ نام می ‌شود البته برای خواهرانی که می‌ خواهند غیرحضوری تحصیل کنند شرط معدل 17 نیز در نظر گرفته‌ شده است .
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان ادامه داد: برای داوطلبان سطح چهار حوزه هم شرط سنی وجود ندارد اما از متقاضیان سطح سه و سطح چهار آزمون ورودی گرفته می‌شود که این آموزن نیمه اول سال آینده برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام ابطحی افزود: ظرف 20 سال در استان اصفهان بیش از پنج هزار خواهر در 2 سطح حوزه‌های علمیه فارغ التحصیل شده اند.
وی یادآور شد: اکنون در مدارس علمیه خواهران اصفهان بیش از هفت هزار نفر در حال تحصیل هستند که پس از فارغ ‌التحصیلی در آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه ‌ها و دیگر دستگاه های فرهنگی مشغول فعالیت می‌ شوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان همچنین درباره ساماندهی بانوانی که به عنوان واعظ در جلسات فرهنگی مذهبی ویژه بانوان به بیان احکام و روضه ‌خوانی می پردازند گفت: از سازمان تبلیغات بصورت کتبی درخواست شده است که خانم ‌های جلسه‌ای را سازمان‌دهی کرده و آن‌ها را ضابطه‌مند کنند زیرا اگر اشتباهی مرتکب شوند به اسم ‌حوزه تمام می‌شود.
ت/6994 / 2093 ** خبرنگار: آرزو فلاح ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ در این مراسم مدیر حوزه‌های علمیه، سطح اساتید حوزه علمیه را خوب برشمرد و گفت: امروز سازندگی در همه حوزه‌ها بویژه تعلیم و تربیت باید در اولویت قرار گیرد.


آیت الله طباطبایی داشتن اخلاق اسلامی در کلاس‌های درس را امری لازم و ضروری برشمرد و افزود: تربیت انسانی و اسلامی در کنار تدریس بسیار مهم است و در شرایط کنونی ریشه ماندن در این مسیر را بیش از پیش هموار میکند.


معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه اصفهان نیز با بیان اینکه در این مراسم از ۱۴ استاد برتر قدردانی شد گفت: در سراسر استان بیش از ۶۰۰ نفر معلم در بیش از ۴۰ مدرسه تحت پوشش حوزه علمیه مشغول به فعالیت هستند.


حجت الاسلام محمدحسن ترابی افزود: افراد برتر بشاخص‌های تعریف شده را مانند نظم در ارایه دروس، کیفیت مطالب ارایه شده، استفاده از روش‌های نوین در اموزش داشته اند.

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس