Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-24@17:56:34 GMT

یکی از دلایل تاخیر در واگذاری مسکن مهر پردیس

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۴۵۱۵۲

یکی از دلایل تاخیر در واگذاری مسکن مهر پردیس

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، سعید غفوری اظهار کرد: مالیات تکلیفی مورد ادعای سال ۱۳۹۱ اداره کل مالیاتی شرق استان تهران از شرکت عمران شهر جدید پردیس در رابطه با آماده سازی و ساخت مسکن مهر بیش از ۱۰ میلیارد تومان است و این در حالی است که طبق مصوبه شماره ۳۰۵۶۲/ ت ۰۴۹۱۲۸ مورخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ هیأت وزیران، ساخت و آماده سازی پروژه‌های مسکن مهر از پرداخت مالیات معاف بوده و تنها می بایست مبلغ ۳۰۰ هزار تومان مالیات از هر واحد مسکن مهر وصول و پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این رابطه واحد اجرایی مالیات بارها نسبت به انسداد حساب‌های شرکت عمران پردیس اقدام و مبلغی را خلاف مقررات برداشت کرده است و مجدداً بدون توجه به شرایط موجود در تاریخ ۲۰ دی‌ماه ۱۳۹۶ نسبت به انسداد کلیه حساب‌های بانکی شرکت عمران پردیس اقدام و متاسفانه اخیرا نسبت به برداشت بیش از ۶۰۰ میلیون تومان از حساب درآمد غیرقابل برداشت خزانه اقدام کرده است که این امر باعث وقفه در عملیات اجرایی مسکن مهر و به تعویق افتادن حقوق حقه متقاضیان مسکن مهر پردیس شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس تاکید کرد: موضوع اختلاف بین شرکت عمران پردیس و اداره کل امور مالیاتی شرق استان تهران طبق مصوبه هیأت وزیران به منظور رفع اختلاف پیش آمده، به معاونت حقوقی ریاست جمهوری منعکس و نظر به معاونت حقوقی با توجه به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر معافیت مالیاتی آماده سازی و ساخت مسکن مهر اعلام شده است.

به گفته‌ غفوری، اقدام اداره کل امور مالیاتی علاوه بر اینکه فاقد وجاهت قانونی است، صراحتا مغایر با اهداف دولت و رئیس جمهور در رابطه با تعجیل در امر اتمام مسکن مهر و واگذاری آن به متقاضیان مسکن مهر است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، مالیات در ایران ذیل عنوان درآمدهای جاری دولت قرار می‌گیرد و تقریباً مهم‌ترین منبع درآمدی دولت محسوب می‌شود. درآمد مالیاتی دولت از دو رکن اصلی مالیات مستقیم و مالیات بر کالا و خدمات (غیرمستقیم) تشکیل می‌شود. مالیات مستقیم نیز خود از سه جز اصلی تشکیل شده که مالیات بر اشخاص حقوقی اصلی‌ترین آنها است، این نوع مالیات از شرکت‌ها و هر نوع درآمد انتفاعی اشخاص حقوقی دریافت می‌شود. اجزای بعدی نیز مالیات بر درآمد و مالیات بر ثروت نام دارند. همچنین یکی از مهم‌ترین سر فصل‌ها در مالیات غیر مستقیم مالیات بر واردات است.

در این بین با توجه به تاکید اسناد بالادستی بر کاهش اتکای کشور به درآمدهای نفتی، دولت‌ها از سال‌ها قبل به دنبال افزایش سهم سایر درآمدها از جمله درآمد مالیاتی بود. بر همین اساس هم از دهه ۹۰ سیاست گذاری ها مبنی بر افزایش درآمدهای مالیاتی از طرق مختلف در دستور کار قرار گرفت.

در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اخذ مالیات از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ سیر صعودی محسوسی یافته است به گونه‌ای که از مالیات ۱۰۹ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۷ به مالیات حدود ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی رسیده که بیانگر افزایش ۷۴۰ درصدی است.

این گزاره مهر تأییدی بر افزایش وزن درآمدهای مالیاتی در سبد درآمدی دولت و در نتیجه کاهش وابستگی به درآمدهای ناشی از خام‌فروشی انرژی‌های فسیلی در دهه گذشته می‌زند.

سرنوشت مالیات ۱۴۰۳

طبق داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، مجموع درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱,۲۹۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد با مصوب بخش اول قانون بودجه (۱۳۶۵ هزار میلیارد تومان) سازگار نیست. بدون مالیات بر واردات، این درآمدها به ۱,۱۴۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد. نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۲، این رقم ٪۴۲+ افزایش داشته است. البته، بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی مربوط به اصلاحات قانونی است. مهم‌ترین اصلاحات شامل رفع ابهام از معافیت واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمترتوسعه یافته با درآمد ۵۰ هزار میلیارد تومان و افزایش ۱ واحد درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده با درآمد ۵۵ هزار میلیارد تومان در سه فصل قابل وصول سال مالی ۱۴۰۳ است.

گفتنی است، منظور از درآمدهای مالیاتی دو نوع مستقیم و غیرمستقیم است. مالیات‌های مستقیم در ایران عبارت هستند از مالیات بر دارایی، مالیات بر تمبر، مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد املاک، مالیات بر درآمد کشاورزی، مالیات درآمد حقوق مزدبگیران، مالیات بر درآمد مشاغل، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس، مالیات بر درآمد اتفاقی (هدیه، جایزه و …)، مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی.

حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر مصرف، مالیات بر ارزش افزوده (کالاهای خریداری شده و تراکنش‌های بانکی)، انواع مالیات غیرمستقیم را تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این موارد، لایحه مالیات بر عایدی سرمایه (capital gains tax) در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب شد ولی هنوز مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفته‌است. طبق این طرح از بازارهای غیرمولد و موازی تولید بر اساس مازاد قیمت فروش دارایی‌ها نسبت به خرید آنها، مالیاتی خاص گرفته می‌شود.

کد خبر 6085296 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود
  • بازگشت ۲۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال در استان البرز
  • تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • توضیح بانک صادرات درباره دلایل خرید بخشی از سهام پرسپولیس
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی