Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش تنش ها میان واشنگتن و پکن در دریای جنوبی، چین یک بمب افکن جدید از نوع اچ 6 جی را به این منطقه اعزام کرده و به پرواز درآورد.

ایران آنلاین /به گزارش تلویزیون چین، این بمب افکن از مدل اچ 6 جی است که یک هواپیمای سخت افزاری نوع جدید برای این کشور محسوب می شود.

همزمان روزنامه ارتش چین در گزارش دیگری آورده است برای ساخت این بمب افکن که برای نبردهای الکترونیکی استفاده می شود 10 سال زمان صرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش حاکی است که این بمب افکن که تجهیزات ویژه ای نیز زیر بال های آن نصب شده است می تواند برای ماموریت های رزمی و ارسال علایم الکترونیکی و از کار انداختن رادارها مورد استفاده قرار گیرد.

تحلیلگران می گویند هواپیمای مذکور که برای جنگ های الکترونیکی هم می تواند استفاده شود دارای توانایی های بالاتری است و می تواند علایم و رادارهای قایق ها و کشتی ها را از کار انداخته و فضای بیشتری را در دریاهای جنوبی و شرقی چین زیر پوشش قرار دهد.

این خبر درست پس از آن اعلام می شود که آمریکا یک فروند ناوشکن دارای موشک های هدایت شونده خود را به نزدیکی یکی از جزایر دریای جنوبی فرستاد که چین می گوید متعلق به این کشور است.

لوکانگ سخنگوی وزارت خارجه چین در بیانیه ای که تارنمای وزارت خارجه منتشر کرده آورده است که آمریکا با این کار به روابط دو کشور لطمه می زند و باید از متلاطم کردن آبهای منطقه دست بردارد.

وی در بیانیه بر حق حاکمیت چین بر جزایر خوانگ یان تاکید کرده و افزوده است که آمریکا باید فورا ورود به این مناطق را متوقف و اشتباه خود را اصلاح کرده و از ضربه زدن به روابط دو جانبه و صلح و ثبات منطقه خودداری ورزد.

دریای جنوبی چین دریایی حاشیه‌ای است که بخشی از اقیانوس آرام به شمار می‌آید و ناحیه‌ای در حدود ۳ و نیم میلیون کیلومتر مربع از سنگاپور تا تنگه تایوان را در بر می‌گیرد.

پس از پنج اقیانوس جهان این دریا بزرگ‌ترین ناحیه دریایی جهان است.

جزیره‌های واقع بر دریای جنوبی چین که با هم یک مجمع‌الجزایر را تشکیل می‌دهند افزون بر صدها عدد هستند این جزیره‌ها که خالی از سکنه هستند و همچنین خود دریا، مورد جدال کشورهای مختلف بوده‌اند به همین علت حتی نام‌های متفاوتی برای اشاره به این دریا به کار می‌رود که البته «دریای جنوبی چین» نام پذیرفته شده بین‌المللی، حداقل در انگلیسی و زبان‌های اروپایی است.

جمهوری خلق چین تقریبا بر کل دریا و کشورهای ویتنام، فیلیپین، مالزی، برونئی و تایوان هریک بر بخش‌هایی از آن ادعای مالکیت دارند، همچنین این کشورها بر سر جزایر غنی از نفت و گاز اسپراتلی و پارسل اختلاف دارند.

ایالات متحده این دریا را از آب‌های بین‌المللی می‌داند و بر حق قانونی کشتی‌ها و زیر دریایی‌ هایش در رفت ‌و آمد در این دریا تاکید می‌ورزد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۶۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ استان امروز بارانی می‌شوند | این دریا مواج است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (چهارشنبه) در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، جنوب آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، زنجان، همدان، مرکزی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، اصفهان، فارس، هرمزگان، کرمان و یزد و پنجشنبه علاوه بر این مناطق در خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک و در نقاط مستعد بارش پیش‌بینی می‌شود.

جمعه به جز سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و بوشهر، این وضعیت را خواهیم داشت.

شنبه در شمال غرب، غرب، برخی نقاط جنوب غرب، شمال شرق و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز بارش پیش‌بینی می‌شود.

۲ روز آینده در جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز نیز بارش رخ خواهد داد و دریا در این نواحی مواج است.

کد خبر 848578 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي باران گرد و خاک

دیگر خبرها

  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • وزش تندباد‌های لحظه‌ای و ممنوعیت تردد شناور‌ها در کیش، ۱۲ اردیبهشت
  • ۱۸ استان امروز بارانی می‌شوند | این دریا مواج است
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)