Web Analytics Made Easy - Statcounter

حق بیمه تولیدی در بخش بیمه های حمل کالای بیمه ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد رشد داشته است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، مجید رحمتی مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با بیان این مطلب گفت: در تعداد بیمه نامه های فروخته شده در بخش بیمه نامه های حمل کالا نیز در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ حدود ۱۲ درصد رشد در تعداد داشته‌ایم و در ۹ ماه امسال هم نسبت به سال قبل حدود ۱۵ درصد افزایش را شاهد بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره متوسط زمان رسیدگی به پرونده های خسارتی در بخش بیمه های باربری و حمل کالا گفت: درحال حاضر متوسط زمان پرداخت خسارت به زیاندیدگان در بخش حمل کالا از زمان تکمیل مدارک تا زمان پرداخت خسارت به کمتر از یک ماه تقلیل یافته است.

مدیر بیمه‌های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای کاهش ضریب خسارت در رشته حمل کالا اضافه کرد: در شرکت سهامی بیمه ایران ضریب خسارت این رشته در سال ۹۴ به حدود ۵۴ درصد رسیده بود که در سال ۹۵ به حدود ۱۷ درصد کاهش یافت و پیش بینی ما این است که برای امسال هم عددی نزدیک به همین میزان محقق می گردد؛ این در حالی است که ضریب خسارت در رشته حمل کالا در کل صنعت بیمه در سال ۹۵ حدود ۲۸ درصد بوده است.

آقای رحمتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال ۹۴ تعداد خسارت‌های پرداختی در رشته حمل کالا ۴۴۰ فقره بوده است که در سال ۹۵ با ۱۵۴ درصد رشد به ۱۱۲۰ فقره افزایش یافت؛ یعنی در تعداد پرداخت‌ها رشد داشته اما به لحاظ مبلغ پرداخت شده، شاهد کاهش بوده ایم و این دلیل اصلی کاهش ضریب خسارت در رشته حمل کالای بیمه ایران بوده است.

وی یکی از بزرگترین خسارت های جبران شده توسط بیمه ایران که در بخش دارویی کشور کم سابقه بوده است را پرداخت ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خسارت به یک شرکت دارویی بزرگ در بخش حمل کالا در سال ۹۵ اعلام کرد.

مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران در ادامه اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در چارت سازمانی بیمه ایران انجام شده است، برای سال آینده بحث تمرکز‌زدایی را در رشته بیمه های کشتی، هواپیما وحمل کالا در اولویت برنامه‌ریزی خود قرار داده‌ایم. البته در حال حاضر نیز به تعدادی از استان هایی که از ظرفیت های خوبی برای رشد و توسعه برخوردارند، اختیارات بیشتری تفویض کرده ایم.

رحمتی در ادامه با تاکید بر اهمیت تنوع و نوآوری در بیمه ایران گفت: در بحث بیمه های حمل کالا چون چارچوب وظایف ما مرتبط با کلوزهای استاندارد بین المللی است و در همان چارچوب نیز خدمات مان را ارائه می کنیم موضوع تنوع و نوآوری با وجود آنکه همواره در دستور کار بیمه ایران قرار دارد، اما گستره زیادی در رشته حمل کالا ندارد. البته در سال های گذشته بر اساس آنچه در شورای تحقیق و توسعه شرکت تصویب شده بود تعدادی طرح بیمه ای جدید به اجرا گذاشته شد که به طور مثال می توان به بیمه حمل طلا در محل اشاره کرد که هم اکنون در استان های خراسان، اصفهان و یزد در حال اجراست.

مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با اشاره به اهمیت بالای بیمه نامه های محمولات و حمل کالا و مغفول ماندن آن نزد اغلب صاحبان کالا افزود: در شرایط کنونی اقتصاد کشور بحث هزینه ها بیش از همیشه نزد بنگاه های اقتصادی حائز اهمیت است و با توجه به فرهنگ عمومی که در جامعه ما جاری هست ، بیمه را به چشم هزینه نگاه می کنند . به همین خاطر تجار بیشتر مواقع برای اینکه هزینه کمتری انجام دهند ارزش کالای خود را بسیار کمتر از ارزش واقعی آنها اعلام نموده لذا پوشش بیمه ای تهیه شده در هنگام خسارت — جبران خسارت واقعی وارده را نخواهد داشت ، یا به طور مثال فقط با هدف ارائه بیمه نامه به مبادی ذی ربط بیمه نامه ای با حداقل پوشش و حق بیمه را تهیه می کنند.

وی به بیمه گذاران توصیه کرد با توجه به پایین بودن حق بیمه در رشته حمل کالا همواره از پوشش های بیمه ای حداکثری و با کاملترین پوشش ممکن در حمل های داخلی و حمل های بین المللی (کلوز A) استفاده کنند تا در صورت بروز حادثه تمام یاحداقل بخش عمده ای از خسارات وارده جبران شود.

نکته حائز اهمیت و مزیت رقابتی بیمه ایران در هنگام بروز خسارت این است که گسترده ترین شبکه اجرایی کشور در اختیار بیمه ایران بوده و بیمه گزاران در هر کجای کشور دچار خسارت شوند دسترسی آسان به بیمه ایران برای کارشناسی و رسیدگی به خسارت برای ایشان میسر است. در خارج از کشور نیز به دلیل اعتبار بیمه ایران و ارتباطات گسترده ای که با وکلای معتبر بین المللی وجود دارد امکان استفاده از خدمات کارشناسی نمایندگان لویدز و یا وکلای بین المللی به راحتی میسر است که این امر خود روند رسیدگی و پرداخت خسارت را تسریع می کند.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر